Forum konie »

Zdjęcia Naszych Koni cz.V (sezon 2012)

xxKooniexx,  ja jestem tylko fotografem tej pary 😉 na zdjęciu drugi raz pod tym jezdzcem 🙂
Met,  dziękujemy bardzo, za każdym razem, jak wspominam ją, w ciemnej oborze, w ciasnym stanowisku, jako starą i zużytą, to mam łzy w oczach, jak bardzo psychicznie się zmieniła, bo fizyczność jest różna, nigdy nie bedzie juz 5 latką, ale może być spelnionym koniem. jak dla mnie, mogłaby stać na pastwisku, ale jak widze, jak się zmienia jej ekspresja jak skacze, jak to lubi, to nie mam serca jej spisac na emeryturę łąkową 🙂

wpadaj wpadaj, dom na wsi cały odstapie jakbys chciała 🙂 

Buddy ma taką minę, jakby coś przeskrobał i miał zaraz wybuchnąć smiechem 🙂
wątek zamknięty
Buddy planował pogonić pańcię i nie mógł się powstrzymać od śmiechu 😉

naprawdę jestem zachwycona Waszą przemianą. nie spisuj Rudej na emeryturę, zdziadzieje 🙂 po latach zajmowania się emeryto-rencistami stwierdzam, że koń szczęśliwy, to koń rozsądnie prowadzony... w pracy.

edit:
właśnie trafiłam na zdjęcie sprzed 2 lat - mała Gabi i mała Klara 🏇

wątek zamknięty
Wstawiam jeszcze moją rudzinkę. 🙂
Ostatnie zdjęcie z grudnia (mam wiele starszych i lepszych zdjęć, ale nie będę tutaj spamować zdj. z tamtego roku).

wątek zamknięty
Met,  Klara chyba nigdy nie będzie na zewnatrz emanować wewnętrznym pięknem 😉 moja przemiana to chyba tylko w głowie, bo jezdzę bardzo rzadko, bardziej lubię patrzeć, jak dziewczynka pracuje, i emanowac dumą 😉 choć  może znów zawołamy trenerkę i pokatuję swoje 4 litery 😉 

z jezdzcem z ostatnich zdjęć dogadują się naprawdę dobrze, choć to dopiero poczatki. uczą się siebie i rozumieją coraz wiecej swojego szeptu, zamiast krzyku.

dawaj więcej Klarci 🙂
wątek zamknięty

tutaj pożegnalne Klarity z Fliperem - jej ukochany pojechał do adopcji. ale to kolejny przykład na to, jak dobrze może koniowi się w życiu trafić 🙂
wątek zamknięty
Frania - fajne konisko, podoba mi się

Isabelle
- ruda jest cudowna
wątek zamknięty
Kilka zdjęć mojego siwulca

wątek zamknięty
xxKooniexx śliczne rude! Lubie takie łysinki 🙂
Ja wstawiam zdjęcia dzisiejsze Dubla... mimo  terenu i małych skoków chłopak miał wciąż full energii 🙂
wątek zamknięty
Cierpienie dzięki  🙂
wątek zamknięty
Może nie do końca zdjęcie mojego konia... ale za to torciku jaki jej dzisiaj wykonałam.
W moich rękach to istne arcydzieło : D
Niestety Siwa tak szybko rzuciła sie i zdewastowała tort że nie dało sie do już potem uchwycić w całości : D

No i z okazji urodzin pierwszy raz od dawna kaleka wyszła na trawkę ; )
Wstawię resztę zdjęć jutro na razie załadowałam sam torcik : D
wątek zamknięty
Nigna genialne.  sama bym spróbowała 🍴
wątek zamknięty
Nigna
Ekstra, zdolna bestia z Ciebie. Masz zdjęcia jubilatki może  👀 ?
Koniczyna
Macie przepiękne pastwiska/padoki! Z jeziorem/stawem ?
wątek zamknięty
wątek zamknięty
Dodaje w załączniku bo coś mi imageshack nie działa ; )

Potem przeniosłam jej torcik na trawę bo kulturalnie jeść to ona nie potrafi : D Rozsypywała na wszystkie strony ; D
wątek zamknięty
Nigna
To jeden z moich najulubieńszych re-voltowych koni. Te oczy, ta hreczka  😜 100 lat 🙂
wątek zamknięty
armara: mój chłopak który dzisiaj robił zdjęcia stwierdził że Niga ma oczy jak koza: D Ja tej hreczki nie lubię , przez nią wygląda jakby miała 20 , nie 10 lat ; P ale dziękujemy bardzo ; D !
wątek zamknięty
Najmłodszy 😉

ojciec: Negro xx ( Don Corleone x Dakota )
matka: Pokusa ( Lord Alexander x Prom )
wątek zamknięty
Trochę mej islandki 🙂

wątek zamknięty
dublowaty
zakochałam się w Twoim horsiku *_*  😍 idealny irokez ! łaa 😀

Nigna
szacun, nieźle Ci to wyszło  😜

ekuss
co się w nóżkę stało ?
wątek zamknięty
nigna
Weź Ty tego swojego chłopa pierdyknij  🤬

Pamiętacie jesze Juniora ?
wątek zamknięty
ekuss
co się w nóżkę stało ?

Drugi koń ją kopnął na wybiegu...
wątek zamknięty
Armara na dzierżawionych przez nas łąkach jest taki mały i bardzo zaniedbany staw, ale daje ładne tło do zdjęć😉 A Twój Junior jest przepiękny!
wątek zamknięty
Koniczyna
Dziękuję  :kwiatek:
Zawsze uważałam, że nawet mała "woda" bardzo dodaje uroku. A gdzie reszta końskiej ekipy  👀 🙂
wątek zamknięty
armara tylko tu nie pisz, że masz jedno zdjęcie Juniora !  🤬 Dawaj więcej !  😜
wątek zamknięty
Więcej znajdziesz na naszej stronie www 😉 Dziecko skakało pierwszy raz i jeszcze trochę nie ogarniało  😁. Jak tylko będę mieć fotki lepszej jakości to jeszcze na pewno tutaj z nimi wpadnę  💃
wątek zamknięty
armara , wiem, że się powtarzam ale on jest świetny! 😍
Nigna , sto lat 😀
wątek zamknięty
armara-ależ fajną pociechę sobie wyhodowałaś  😜 Cudny Junior. Strasznie jestem ciekawa go pod siodłem  🙂 Ile on ma teraz wzrostu?
wątek zamknięty

faraa a jak sam najmłodszy się nazywa? 🙂

xxKooniexx dzięki 😉 Mój irokez troche krzywy,ale nie widać na zdjęciach :P
wątek zamknięty
milusia
Dziękuję  :kwiatek: No stety niestety Junior nie wyrósł zbytnio, ma jakieś 162 cm przy dobrych wiatrach i jest dość drobny. Pod siodłem wygląda nieco kucykowato  😁
Ruda77
Dziekuję  :kwiatek:

Niech Wam będzie. Debiut skokowy

wątek zamknięty
Nigna 100 lat  :kwiatek: 

armara młody wygląda wspaniale i jaki kucyk  🤬  162 cm. to najlepszy wzrost  💘 
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.