dziękować :kwiatek: przydałby sie jaiś forumowy fotograf na miejscu, mam mało zdjęć bo nie ma komu robić, a wazniejsze dla mnie jest nagranie treningow, zebym potem mogla porownac co czuje a co oni widza. w koncu jestem w szkole i sie ucze. nawet nie sadzilam ze siedzenie na koniu moze byc tak wygodnie wsysające w dół. jestem w raju 😵 cieszy mnie za to jak zaczyna nam sie fajnie swiat ujezdzeniowy otwierac. my u Kyry, Ulla w Centurionie. 🤔wirek: za 5 - 8 lat bedziemy tam o czym dzisiaj mozna tylko pomazyc, jesli bedziemy sie dalej uczyc. bez tego sie nie da. mamy fajne i zdolne konie w PL, jeszcze tylko musimy sie nauczyc na nich jezdzic. 😉 bo powiem wam, ze luzaczki u Kyry lepiej jezdza mlode konie niz polowa naszych jezdzcow na MPMK. to nie jest zarzut, po prostu nie da sie bez zdobywania wiedzy konczyc uniwersytetow.
lostak Zazdroszczę pobytu u Kyry! Ja no cóż mogłabym na tę chwilę jedynie tam buty poczyścić, ale cóż, na razie pozostaje mi pracować nad sobą w Polsce. Życzę rozwinięcia skrzydeł.
lostak Super wyglądacie. Pamiętam, jak widziałam Was w Solcu, i Otello bardzo mi się podobał. Wydawało mi się, że ciężko spotkać jeszcze ładniej i bardziej rozbudowanego konia... a tu na zdjęciach jest chyba dwa razy większy niż był 😁
lostak, super pracę robicie oboje! 🏇 ucz się ucz w tej szkole, przywoź wiedzę (ucz efkę 😁 to może i ja z tego skorzystam :hihi🙂! Pięknie siedzisz i te łokcie! 😜