Donia Aleksandra Ahhh to ja tam dawno temu lajknęłam 😁 armara, wymodelowana Dziękuje :kwiatek: angelika95 nożyczkami 🏇 Ronin. Piękne ! 💘 Sofia (ta pierwsza (?)) - przepięknie jej w tym czerwonym helterze ! 😍 AgnieszkaN Piękne masz koniska ! 😀 Djarumm Hahaha przynajmniej mu w uszy ciepło ! 😜 Olcia_93 Śliczna! 💘
No to jeszcze taki Pampuś w zmaganiu z drągiem 🏇 (oczywiście drąg pod kolor ochraniaczy i haltera)
domcia406,esperado, dzięki! Donia Aleksandra, polubione 😉 Ronin., przepiękna jest Sofia, bardzo przypomina mi mojego poprzedniego kucorka 🙂 pampera, uwielbiam twojego kuca! I te gwiazdki na zadzie. Czad!
kujka , "no bez jaj" 😵 koleżanka będzie dzierżawić od marca, także do marca nie przenosimy na pewno i może to z jednej strony bardzo dobrze. ? więcej czasu na przemyślenie stajni, bo ostatnio rozmawiałam troszkę ze starszymi od siebie i nie bardzo przychylnie się wypowiadają o Klaudynie. obecnie koń ma czyszczony boks codziennie, dodatki witaminowe jakieś dostaje, elektrolity czy co tam, na padoku stoi do zmroku.. no tylko ten brak hali w takie dni jak dziś - troszeczkę zachowawczego kłusa i sam stęp to po prostu.. no nie bardzo. Mi cały czas się podoba stajnia Zielonka/Zielonki - nie mam pojęcia, ale w okolicach Babic, tutaj już koleżanka miałaby dłuższy dojazd, no ale.. coś za coś. Prosiłam ją by się zastanowiła, by sama poszukała stajni, no bo w sumie.. Najlepiej by było wstawić do Agmaji albo Argosa, ale Agmaję znam i nie chcę by koń stał non stop w boksie, a co do Argosa.. właściciel. No i cena również.. więc koleżance daję czas do namysłu, bo była dziś ze mną u Proma, a na chwilę obecną będę jeździć na nim ja. 🙂
kalaarepa marzył Ci się taki duży, czy tak bardzo kary ? 🤣 Mi ogólnie podoba się takie jasne ogłowie, tylko ja bym poszła bardziej w kremowy kolor. Bo ten to trochę żółty/cappuchino. Tak czy siak, też nie masz małego podopiecznego :P
dar jeśli koło Starych Babic to Zielonki - nikt Ci nie powie lepiej niż ja, bo tu mieszkam 😉 A samą stajnię bardzo dużo osób choćby na samym forum poleca i ja również. Też brak hali, ale jeśli chcecie działać coś od wiosny to najmniejszy problem. A Prom fajny, jakby się do niego trochę dobrać to byłoby ciacho! 🙂
Anderia, , gdzieś miałam adres www stajni, ale możesz mi go na pw przypomnieć. 😡 Mi ten brak hali tak bardzo nie przeszkadza, tzn, brak jej uważam za minus ale nie jest hala moim priorytetem i koniecznością w każdej stajni wg. mojej opinii. A co do Proma, hm.. grzywa zostaje, ogon zostaje.. ewentualnie przycinać, bo zapuścić nie chcę, ale kawał cielska to on ma, myślę, że to warstwa tłuszczyku na zimę, ale po zimie zrzucamy zbędne kilogramy i nabieramy mięśni, taki mam cichy plan. W sumie założenie jest takie, że się dalej będę na nim uczyła skakać, a jak skacze - jeszcze nie sprawdziłam. No i wiem, że na chwilę obecną mogłabym zdać odznakę, ale.. skoro już się zdecydowałam na Proma, to muszę trochę poczekać by go poznać, ogarnąć pod siebie itd.
dar, taki kary.. jak byłam mała oglądałam Czarnego Księcia;p i taki mi się marzył czarny kuń🙂 a mój nie jest aż taki duży, poprostu ja mam krótkie nogi i jestem niska🙂 dlatego wydaje się być przy mnie taki potężny
kalaarepa Myślę, że po opuszczenia strzemienia podciągnęłabym się jakoś i władowała na siodło, ale myślę, że jednak należy dbać o kręgosłup konia i proszę by koleżanka trzymała za drugie strzemię a ja wsiadam ze schodków.
harja ostatnio przytyłam, zaczynam wyglądać jak człowiek ! Myśle, że te blisko 50kg to dla niego jak torebka dla kobiety, taka w której mieści się portwel, klucze, jakieś fajki i telefon 😉
likeyou, kasztan przypomina mi kobyłę w jednej stajni rekreacyjnej ;>