4 dni temu pokazywalam nowa derke mojego konia, dzisiaj tez pokaze 😂 a na dokladke zdjecie z naszej dzisiejszej jazdy na luznej wodzy, siwy robil wszystko co chcialam - kola, zmienial kierunki, robil lotne w galopie 💘 tak o, na luzie 😜
Donia, ode mnie też masz lajka 😉 Zgadzam się z dziewczynami, masz najlepsze hasło jakie do tej pory widziałam w tym konkursie. Jak czytam czasami hasła znajomych to się zastanawiam czy oni chociaż 3 minuty się nad tym zastanowili... I czy w ogóle wiedzą, że to jest konkurs, a nie losowanie 😂
Mtl, uwielbiam oglądać Wasze zdjęcia! Żyjecie w tym UK jak w końskiej bajce 😉
Mtl, oj, ale to tylko tak "na chwilę", mam nadzieję? Dlaczego tak? Kto jeździ na i zajmuje się Siwym? Co nie zmienia faktu, że zawsze z przyjemnością czytam Twoje posty (wygląda na to, że jednak ostatnio co nieco przeoczyłam 😉) i oglądam Wasze zdjęcia :kwiatek:
wendetta Zmiana chwilowa tylko na przerwe swiateczna na studiach (takie ich zasady, bo normalnie kon mieszka "ze mna"😉. Siwy stoi teraz w stajni kilka kilometrow od mojego akademika a ja pojechalam do domu na kilka dni. 3ego stycznia wracam wiec bede go jezdzic i dogladac tam gdzie jest teraz, a 7ego siwy wraca tam gdzie byl do tej pory. Zeby nie bylo dzisiaj pojechalam go pojezdzic i podkarmic marchewkami 😁 I pewnie jeszcze raz lub dwa pojade zeby pojezdzic i zobaczyc czy wszystko ok. Siwym zajmuje sie obecnie wlascicielka stajni - karmi, sprzata w boksie i puszcza na padok. Siwy spedza caly dzien na zabawie i znowu ciezko bedzie mi go od tego odzwyczaic... Byle do wiosny!
mtl, 😍 uwielbiam Was, siwy mnie fascynuje 😀 Donia Aleksandra, b. proszę my też już lubimy 🙂
A mój b. mądry koń po świątecznych wygłupach okulał na lewy przód 🙁 już mam milion myśli co tam w tej nodze się dzieje, jutro myślę, że już będę wiedzieć w 100%
Nie było mnie sto lat, pogoda koszmarnie niezdjęciowa, ale seniorka się załapała, roznosi ją nieziemsko ostatnimi czasy 😁 świątecznie, z choinką 😂 i dynamicznie, na "świątecznym spacerku"
armara no tak, na pierwszy rzut oka widać, że to seniorka 😁 co ty robisz, że ona tak dobrze wygląda!? gabb na tym zjęciu Pielgrzym wygląda zupełnie jak koń z naszej stajni 🙂 bardzo mu do pyska w tym niebieskim kantarze 😜
Dziękuję Wszystkich, którzy na nas głosują :kwiatek: . Ponieważ już prowadzimy( 3 głosami! ) 😀 Zachęcam do dalszego głosowania, a żeby nie było całkiem off topic Z tej samej sesji:
esperado Jakie szalone konisko ! 🏇 Donia Aleksandra Piękne zdjęcie ! 💘 Jest tu gdzieś link do Twojego konkursu ? Chętnie oddam głos na Ciebie :kwiatek:
Donia To pierwsze zdjęcie które mi się podoba, mina konia na poprzednim mało wyjściowa 😁 esperado A jak, widzę Wy niegorsi 😎 domcia Taki typ 🙂 Dziękuję pampera Więcej, więcej koniecznie. Superanckie ma gwiazdki na zadku 😜
mtl, czyżby za dużo szalał na łące w derce czy jakiś kolega był głodny? 😉 NatHuragana, trzymam kciuki, żeby to nie było nic poważnego! 🙂 armara, achhh, pogalopowałabym tak sobie 😍 Szuwarowa, do mojego wiecznie wciska się kot "stajennych sąsiadów", kładzie się przy żłobie i ma wszystko w t...tyle! Nie ważne, że Jawor na niego chucha, trąca nosem, tuli uszy 😀. W końcu Rudy się poddał i go zaakceptował 😁 pampera, piękne gwiazdki! Szałowo wygląda 🙂.