Forum konie »

Zdjęcia Naszych Koni cz.V (sezon 2012)

lacuna, desire , Koniczka super "seniorki"  😀
ekuss uwielbiam ten pysio! Więcej  😀
domiwa genialne porównanie! 😀

Strzałeczka-sprzed 2 lat,jakościowo beznadziejne, wiem.
Ale myślę, że oddaje zarośnięcie mojego konia każdej zimy  😉
wątek zamknięty
dar śliczny jest ,a ta jego odmiana  💘
wątek zamknięty
RayBan ♥, dziękuję bardzo. też się swoim pochwal 😉
wątek zamknięty
domiwa zgłoście się na na casting do następnej części Shreka, macie ogromne szanse, tym bardziej że to ju z czas kiedy dzieci osła i smoczycy dorosły  , więc Twoja kobyła pasuje jak ulał  😉
wątek zamknięty
Amasza Eklera jest bardzo fajnym koniem choc to typowa elektryczna klacz🙂 taka wyscigowka z k**wikami w oczach 😉
Donia Aleksandra musze poprzegladac czy gdzies nie organizuja castingu;p
wątek zamknięty
Amasza, śliczne zdjęcie 🙂
ekuss, frig jest fantastyczna 😀
Wojenka, mam nadzieję, że taka pogoda jak z moich zdjęć jeszcze wróci. mogłaby na przykład wróć od czwartku. poszalałabym w stajni z aparatem  🏇
wątek zamknięty
domiwa
Super porównanie, mi się od razu przypomniało to:
😂
wątek zamknięty
domiwa ta odmiana jest super, na czole wygląda jak ręka Kapitana Haka 😉

Wcisnę się nowymi zdjęciami Malachita
Młody jest na etapie lonżowania 2 miesiąc. Niedawno zaczął galopy w wypięciu.
Cieszy mnie że dość szybko nabiera masy i co raz mniej przypomina obrazek z sierpnia.

Ready to GO

No to go  😉
wątek zamknięty
tuch, bardzo ładny koń!  💘
wątek zamknięty
domiwa dzięki armarze masz juz drugi angaż w zanadrzu  😉
tuch fajny zwierz.A czemu nie chodził( jeśli pisałaś wcześniej no przepraszam 😡  )
  A powiedzcie mi kiedy najwcześniej można młodzika puścić w korytarz? bo widziałam już 2 latki śmigające.
wątek zamknięty
sei  :kwiatek: Tylko ogonek ma jeszcze strasznie nieszczęśliwy 😉

Donia Aleksandra Malachit ma 5,5 roku i dopiero zaczyna pracę.
Wcześniej było to niemożliwe bo kupiony od hodowcy surowy wyglądał TAK

wątek zamknięty
tuch pięknie Malachit wygląda !!! Ja go pamiętam właśnie takiego chudego  🙄 jak jeszcze był u Bery. Zmienił się niesamowicie !!! brawo za dobrą robotę.
wątek zamknięty
tuch haha na to nie wpadlam. Albo moze otwieracz do butelek;p
Donia Aleksandrahaha zostaniemy gwiazdą filmu 😉
wątek zamknięty
sei dziękuje 🙂
tuch śliczny karusek! Czy on w lato płowieje, czy jest cały czas jak węgiel!? Moja w lato staje się rdzawa, co mi się nie podoba 😤

A ja czekam i czekam na ten śnieg. Zimy ogólnie nie lubię, ale już wolę ją ze śniegiem niż błotem dookoła 🙁 Wygrzebałam coś z ostatniej zimy:
Amazonka

wątek zamknięty
tuch ale szkapa z niego była, bez obrazy 😉 teraz wygląda nieporównywalnie lepiej.
amasza my zdążyłyśmy się załapać na zimową sesję, przy temperaturze -15 stopni na zawodach mikołajkowych 🙂
wątek zamknięty
tuch No zdecydowanie wygląda lepiej! Wg jest bardzo ładny 🙂
Donia Aleksandra fantastycznie! Mi też się marzy sesja 😀
Amasza Fajnie karus wygląda na białym tle 😉
wątek zamknięty
tuch kurrcze, mowilam od poczatku ze bedzie z niego strasznie ladny kon 😀 gratulacje  :kwiatek:
wątek zamknięty
Donia Aleksandraale sesja🙂 i kon cudo 😀
wątek zamknięty
Ja dzisiaj dostałam zdjęcia mmojego dziecka autostwa flygirl  🙂
Mała jest brzydka jak noc teraz  😁

wątek zamknięty
Frania, jeszcze trochę i z brzydkiego kaczątka zmieni się w łabędzia 😀

wczoraj zabrałam aparat do stajni z myślą porobienia fotek siwemu, oczywiście jak na złość słońce wyszło dziś 😉 ale coś tam mam i się z nimi tutaj wtrynię 😉

łysy z karkiem  😁

pozdrawiamy  :kwiatek:
wątek zamknięty
harja   śliczny ten twój siwus  🙂
wątek zamknięty
nieeeee, a gdzie grzywa????!!!! po co takiego łyska z nigo zrobiliście 🙁
wątek zamknięty
ElaPe, bo wyrwał sobie taki kawał grzywy w dwóch miejscach, że i tak prawie nic nie zostało 🙁 no cóż, nie wygląda to teraz zbyt pięknie, ale przecież odrośnie, trzeba przetrzymać 😉
wątek zamknięty
harja On jest śliczny  😍
wątek zamknięty
harja no ja mam nadzieję 😉 ale najbrzydszy okres jeszcze przed nami.
Piękny ten twój siwy! Co to jest? Jeździsz coś na nim? Mogłabyś napisać coś o nim więcej? Naprawdę zachwyca  😍
wątek zamknięty
harja moja też kiedyś sobie fragment grzywy wytarła/jakiś koń jej wyrwał (nie wiem co się stało, ale fakt, że kawałka nie było). Chciałam jej ciachnąć, ale kilkanaście osób mnie powstrzymało (naprawdę nie było żadnej osoby, która by poparła mój pomysł).
Z tą wytartą wyglądała tak:

Na jesień wyglądała tak: (teraz nie wiele inaczej, ale nie mam wyraźnego zdjęcia)
wątek zamknięty
harja Nie ważne czy w irokezie czy długiej grzywie, Twój koń zawsze będzie wyglądać obłędnie !  😍

To my się pokazujemy w nowym czapraczku  😅

wątek zamknięty
harja Mam nadzieję, że grzywa szybko odrośnie 😍
pampera czaprak zabójczo śliczny 😉
wątek zamknięty
harja, moja współlokatorka (niekońska) patrząc mi przez ramię krzyknęła, że jakby miała mieć konia to tylko takiego!
wątek zamknięty
Piękny ten twój siwy! Co to jest? Jeździsz coś na nim? Mogłabyś napisać coś o nim więcej? Naprawdę zachwyca  😍

zostałam upoważniona do udzielenia odpowiedzi na to pytanie  🙂
"Kubek" jest pół bulonem i chodzi sobie grzecznie pod siodełkiem rekreacyjnie  😉
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.