jeśli chodzi o siwego to strasznie mi się podobają zdjęcia w którymś wątku, kiedy to siwy fruwa 🙂 a Pampek leń, wygodnie dla ciała i da się jeść przy okazji 🙂
Pampek lubi kontakt z matka ziemia... Siwy woli fruwac... dziwne te nasze konie 😁
emptyline no, też przeżyłam szok, jak ją zobaczyłam, tak wyjaśniała, że szok! ona jest już PRAWIE biała... Tuptek spadł w piątek w nocy, wczoraj się trzymał, a dziś się już topi.
No to ja się pokaże, bo z gniadym nas jeszcze tutaj nie było : ) mój, oficjalnie od 06.10, niedługo dwa miesiące będą. A zmienia się w oczach. pozdrawiamy
gryglodor, młody jest uroczy, strasznie mi się jego łepek podoba pampera, zdjęcie z ogonem w zębach 😂 floo, piękne zdjęcia, najbardziej mi się ostatnie podoba, bardzo dynamiczne
amazonka* Nienawidzę tanarntów ,ale w Twoim jestem zakochana! 😍 Dzionka - w pakiecie to ona ma swoje konie zawsze piękne ,fajnie sie ruszajace i hm... ''specyficzne'' Piano jak i Replay to ideały koni! Jakbyście się jednak kiedyś zdecydowali na sprzedaż Piano - zabije się ale CHCĘ TAKIEGO 🤬