[b]Martuha[/b] Śliczne konisko ! 💘 Pialotta Prawdziwy słodziak 😀 Strzałek Cudowna ! 😍Uwielbiam takie ziemniaczki 💘 mtl Ty konia wykorzystujesz na jazdach, to koń Ciebie w boksie 😁 [sub](tylko bez skojarzeń!)[/sub] Moje dziecko z dziś. Mały efekt tego co powstanie 😉
Ojjj nie chciałabyś, żeby miał takie krzywe gwiazdo-coś-podobne 😁 😁 Strzałek Ojj trzeba 🙂 Mój i tak jest bardzo cierpliwy, nieraz mi śpi jak mu coś robię 😉 Dziś wyjątkowo kręcił zadkiem, co nie pomagało, no ale... 😉
[quote author=Strzałek link=topic=79632.msg1598752#msg1598752 date=1354128660] Może jeszcze jakieś foty ze zbliżeniem 🙂? [/quote] Jak już wszystko będzie wykończone (bo została jeszcze druga strona + tu kilka) to zrobię takie ze zbliżeniem 😉
[quote author=mtl link=topic=79632.msg1598620#msg1598620 date=1354121959] pampera zrób mojemu takie 😍
Ojjj nie chciałabyś, żeby miał takie krzywe gwiazdo-coś-podobne 😁 😁 Strzałek Ojj trzeba 🙂 Mój i tak jest bardzo cierpliwy, nieraz mi śpi jak mu coś robię 😉 Dziś wyjątkowo kręcił zadkiem, co nie pomagało, no ale... 😉 [/quote]
mnie sie mojego nie chce ogolic, nawet sie juz przestal pocic 😁 😁 😁
Strzałek, bardzo sympatyczna kasztanka. pampera, podziwiam za cierpliwość. Ja jak swojemu irokeza strzygę to już mnie szlag trafia, a co dopiero taka precyzyjna robota.
A ja dostałam fotki od fotografa, który był na hubertusie 🙂
kaszmirowa2302, to są "no name" z allegro. Były wyjątkowo tanie, więc zaryzykowałam 😉 Strzałek, ta maść niestety tylko zimowa. Latem robi się zwykły, pospolity kasztan 🙂