Jeszcze to jego spojrzenie na pierwszym... 😁 To jeden z moich ulubionych re-voltowych koni. Bardzo mi się podoba. I super jest ta symetryczna, różowa odmiana na pysiu. 🙂
Jeszcze to jego spojrzenie na pierwszym... 😁 To jeden z moich ulubionych re-voltowych koni. Bardzo mi się podoba. I super jest ta symetryczna, różowa odmiana na pysiu. 🙂
pampera duetowi kuca i kozy przygladam się od dłuższego czasu, no i co tu dużo mówić, jesteście fenomenalni wszyscy, a koza to już w ogóle jest aparatka 😜
gwash fajna pięciolatka! jaka to rasa? pytam bo na jednym zdjęciu strasznie mi przypomina moją łajzę nnkę 😉 której to prawdopodobną rasę staram się wymyślić już ze 2 lata :P
gryglodor oboje świetni, ale maluch, na drugim zdjęciu szczególnie, mnie rozczulił absolutnie, przeuroczy! 💘
gwash pierwsza rzecz jaką zobaczyłam to właśnie to że kobył jest podobny do mojej Stefanii - NN-ki. Śmieszna sytuacja że Gniadata ma podobne wrażenie co do swojego konia co ja do mojej 😀 Podobna budowa ,zad , łopatka , pęcina, ta sama maść i to samo oko .Stefania nie pracowała całe życie , bebech ma do ziemi i brak umięśnienia szyi , jednak dostrzegam podobieństwa do Twojej kobyłki 😀 Możesz coś więcej napisać o jej pochodzeniu ? :kwiatek:
Beksa papierowo jest malym koniem (choc nie jestem pewna czy nie wyrosla), jej matka to tez mk z 3/4 krwi arabskiej (po Armaniaku oo) a ojciec to małopolski Dresk.
mtl: Moja też zawsze musi coś wyniuchać 😀 Ostatnio gdy ją puściłam na hali, zamiast biegać chodziła z łbem przy ziemi po czym jak coś wyniuchała to stawała i obwąchiwała miejsca gdzie wcześniej leżał pies właścicielki 😀
A ja właśnie znalazłam fotki z jakiegoś letniego "lonżowania" i tak sobie zatęskniłam za tą pogodą kiedy na padoku można było coś z koniem zrobić a nie tylko brodzić w błocie 🙄 I w temacie o wąchaniu: Maltunia robi to nawet w biegu 😁
Przepraszam za ilość,ale nie wiedziałam które wybrać 😡
A ja właśnie znalazłam fotki z jakiegoś letniego "lonżowania" i tak sobie zatęskniłam za tą pogodą kiedy na padoku można było coś z koniem zrobić a nie tylko brodzić w błocie 🙄
mtl, ciesz się,że chociaż jak ściągniesz derkę to można wsiadać.Mój koń 24h na wybiegu cały rok więc nie dość,że opanierkowany co chwila to jeszcze jeden wielki kurz 😵 nie wspomnę już o tym,że Malta ma na wszystkich 4 nogach wysokie białe skarpetki..