Forum konie »

Zdjęcia Naszych Koni cz.V (sezon 2012)

Wracając do tematu kóz i ogólnego folkloru... 😀
wątek zamknięty
kajpo jak tylko bede miala mozliwosc to kupie koze  😜 😁

siwy i jego pozycje  😁
wątek zamknięty
mtl ojejku, wygląda jak na tych fotkach jak malutki kucyczek. Słodziak z niego  💘
wątek zamknięty
mtl ojejku, wygląda jak na tych fotkach jak malutki kucyczek. Słodziak z niego  💘

tez stwierdzilam ze wyglada jak kucyczek, kucyczek 170 cm tak poza tym  😁
wątek zamknięty
Jeszcze to jego spojrzenie na pierwszym... 😁 To jeden z moich ulubionych re-voltowych koni. Bardzo mi się podoba. I super jest ta symetryczna, różowa odmiana na pysiu. 🙂
wątek zamknięty
Jeszcze to jego spojrzenie na pierwszym... 😁 To jeden z moich ulubionych re-voltowych koni. Bardzo mi się podoba. I super jest ta symetryczna, różowa odmiana na pysiu. 🙂

:kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:
wątek zamknięty
Czego?

W tym roku Mikołaj przyszedł wcześniej 😉

wątek zamknięty
moja kucysia dzisiaj ślicznie pozowała 🙂
wątek zamknięty
espana - jakie jabłka  🙂🙂🙂  😍
wątek zamknięty
Ja zasypię Was zdjęciami z dzisiejszych wygłupów !  🏇

Uciekam i już mnie nie ma  :kwiatek: 😁
wątek zamknięty
espana masz PRZEPIĘKNEGO konia !!!!  😜 

Siwuchy z dzisiejszego poranka  🙂 Miałam nadzieję, że załapię się jeszcze na mgłę ale jak na złość opadła.

wątek zamknięty
espana imponujący Elear  💘

pampera duetowi kuca i kozy przygladam się od dłuższego czasu, no i co tu dużo mówić, jesteście fenomenalni wszyscy, a koza to już w ogóle jest aparatka 😜
wątek zamknięty
To ja wstawie moja pieciolatke w koncu  😡 pod siodlem

z hubertusa:

wątek zamknięty
gwash ona źrebna ? czy tak jej się przytyło  😉 
wątek zamknięty
kortina, śliczne zdjęcie  😍 😍 😍
wątek zamknięty
Ej no ona juz schudla.. :-)
wątek zamknięty
Ona i on:

wątek zamknięty
gwash fajna pięciolatka! jaka to rasa? pytam bo na jednym zdjęciu strasznie mi przypomina moją łajzę nnkę 😉 której to prawdopodobną rasę staram się wymyślić już ze 2 lata :P

gryglodor oboje świetni, ale maluch, na drugim zdjęciu szczególnie, mnie rozczulił absolutnie, przeuroczy!  💘
wątek zamknięty
Gniadata  :kwiatek: on to słodziak jest, ale ma takie mądre oczy... normalnie uwielbiam go!

Jeszcze doszła kolejna porcja zdjęć to dodam dwa małego smerfa.  😍

wątek zamknięty
Angela dziękuję  :kwiatek:
gryglodor masz świetnego młodego!  😀
wątek zamknięty
gwash pierwsza rzecz jaką zobaczyłam to właśnie to że kobył jest podobny do mojej Stefanii - NN-ki. Śmieszna sytuacja że Gniadata ma podobne wrażenie co do swojego konia co ja do mojej  😀  Podobna budowa ,zad , łopatka , pęcina, ta sama maść i to samo oko .Stefania nie pracowała całe życie , bebech ma do ziemi i brak umięśnienia szyi , jednak dostrzegam podobieństwa do Twojej kobyłki 😀 Możesz coś więcej napisać o jej pochodzeniu ?  :kwiatek:
wątek zamknięty
Beksa papierowo jest malym koniem (choc nie jestem pewna czy nie wyrosla), jej matka to tez mk z 3/4 krwi arabskiej (po Armaniaku oo) a ojciec to małopolski Dresk.
wątek zamknięty
Z wczorajszego terenu do znajomych 🙂
"zaczepiłeś ? to dostaniesz  :nunchaku:"

Eeee tam koń. Ja tu mam trawe !  😂

gryglodor Maleństwo jest cudowne !  😍
wątek zamknięty

Mój pies( jak to stwierdziła osoba która robiła zdjęcia) z wczoraj 😀 Bo konie sobie biegają a moja kobyłka woli łazić za mną😀
wątek zamknięty
Mój pies( jak to stwierdziła osoba która robiła zdjęcia) z wczoraj 😀 Bo konie sobie biegają a moja kobyłka woli łazić za mną😀

mój chodzi ze mna na uwiazie wochajac ziemie/piasek/trawe - zupelnie jak pies  😁
super fotka!
wątek zamknięty
mtl: Moja też zawsze musi coś wyniuchać 😀 Ostatnio gdy ją puściłam na hali, zamiast biegać chodziła z łbem przy ziemi po czym jak coś wyniuchała to stawała i obwąchiwała miejsca gdzie wcześniej leżał pies właścicielki 😀
wątek zamknięty
Nigna sam to jeszcze wyglada ok, ale na uwiazie wyglada jak pies na smyczy  😁
wątek zamknięty
A ja właśnie znalazłam fotki z jakiegoś letniego "lonżowania" i tak sobie zatęskniłam za tą pogodą kiedy na padoku można było coś z koniem zrobić a nie tylko brodzić w błocie 🙄
I w temacie o wąchaniu: Maltunia robi to nawet w biegu 😁

Przepraszam za ilość,ale nie wiedziałam które wybrać 😡
wątek zamknięty
A ja właśnie znalazłam fotki z jakiegoś letniego "lonżowania" i tak sobie zatęskniłam za tą pogodą kiedy na padoku można było coś z koniem zrobić a nie tylko brodzić w błocie 🙄

bloto jest fajne.... zartowalam!
wątek zamknięty
mtl, ciesz się,że chociaż jak ściągniesz derkę to można wsiadać.Mój koń 24h na wybiegu cały rok więc nie dość,że opanierkowany co chwila to jeszcze jeden wielki kurz 😵 nie wspomnę już o tym,że Malta ma na wszystkich 4 nogach wysokie białe skarpetki..
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.