Forum konie »

Kącik Rekreanta cz. V (rok 2012)

Wow, świetna! Pierwszy raz widzę taki pomysł, bardzo mi się podoba 🙂
wątek zamknięty
Ash meeega  😀 też chce hale i to taką ładną  😁
wątek zamknięty
ash, super pomysł 😀
czy to już tak było ? czy to wasza wspólna inicjatywa ? takich malunków  ? 😀
wątek zamknięty
Hala została pomalowana przez mega utalentowaną mamę naszej niezastąpionej luzaczki!
Pomalowana już jest chyba 2-3 lata. 🙂
Bardzo fajnie to wygląda, od razu przytulniej i cieplej.
wątek zamknięty
ash

o kurde... Myślałam, że macie takie fajne okiennice w stajni! 😲 na pierwszy rzut oka wyglądają jak prawdziwe...
wątek zamknięty
ash bajkowe klimaty 🙂 a różowy Książę wyglada cudownie  😍
Fantazja kobyłka kwitnie 🙂

to i ja pojawiam się z kilkoma nowymi fotami by Dominika Frej
Pluszaczek, który ostatnio robi wszystko żebym umarła na zawał i Klaczynka która zaraz będzie świętować swoją 19tkę  😅

wątek zamknięty
Precelek, to nie jest Toskania prawda?
wątek zamknięty
kujka zdecydowanie nie  🙂 , to jest Ma Belle. wł. M. Macisowicz
wątek zamknięty
ash świetna hala. Fajną chyba macie ekipę stajenną, że komuś się chce coś zrobić od siebie dla innych, żeby było milej, przyjemniej.

Precelek Wy już dawno powinniście robić karierę w katalogach ESa i Eskadrona. Nie wiem czemu jeszcze się do Was nie zgłosili. 👍
wątek zamknięty
Precelek, książe się obrażał na róż 😀 więc  wiesz 😉
Nadal nie mogę uwierzyć, że Ma Belle jest w wieku mojej kobyły. I strasznie mi ciężko, że ktoś w młodym wieku tak "mojego przyszłego konia"zniszczył, ze jak miała lat 14 to musiała iść na łąki. Fajnie się patrzy na Klaczynkę i daje to dużego kopa do działania, żeby wszystkie konie w tym wieku były tak dobrej kondycji!
ashtray, ekipę mamy fajną. Klimat taki swojski. Mało nas jest, więc rodzinnie.
wątek zamknięty
ash, mam wrazenie ze mogla ta wasza hale malowac ta sama osoba, co stajnie w Ulmagu:

niestety tylko takim mikro zdejciem dysponuje
wątek zamknięty
ash no Klaczy się trafił bardzo dobry właściciel, ten sam od najmłodszych lat. Ja także żałuję że nie trafiłam wcześniej na mojego konia  🙁, na pewno oszczędziłoby nam to wielu niemiłych przygód.
Ja myślę, że Klaczynka to się dopiero rozkręca  🤣  🤣

ashtray hahah dzięki bardzo nam miło  🙂  :kwiatek:
wątek zamknięty
Mam już cały sprzęt 💃
Teraz pomykamy tak:
- moje wczorajsze wypociny
wątek zamknięty
fajnie tylko ze z tymi ręcami to jakaś tragedia która się pogłębia
wątek zamknięty
Spokojnie, jeszcze nie opanowałam techniki skracania wodzy westernowych 😎
wątek zamknięty
Fantazja, u nas bieda. niby coś jeździmy. raz lepiej. raz gorzej. ale ogólnie nie bardzo wiem co mam z nim robić  🤔 tzn. chciałabym po prostu ruszyć z robotą do przodu, a to koń gdzie łatwo popsuć, więc póki co ograniczam się do bezpiecznych elementów: łopatki, ustępowania, rzucia, kontrgalopy, lotne... generalnie brakuje mi treningów, ale finansowo chwilowo tak sobie. może mama mnie trochę wspomoże jak ładnie poproszę. zobaczymy 😉
no i nadal okazyjnie, raz w tygodniu mniej więcej odrywamy się od ziemi. idzie nam gorzej niż kiedykolwiek. on nieogarnięty zupełnie. heja bana byleby skakac. najlepiej tylko z galopu, byle więcej, byle szybciej. a ja nie mogę się za bardzo na nim odnaleźć. niby nie jest tragicznie. ale to nie jest to (proszę zawsze tatę, żeby komórką mi chociaż kilka skoków nakręcił).
wątek zamknięty
Thymos, mega mi się podoba! Ale aż sobie pomyślałam ze chyba nie umialabym się teraz przestawić na west (:
sei, grunt, że jeździcie! Rozumiem Cię, bo ja też ostatnio be treningów- głownie przez problemy z kasą...
Precelek, rany, 19lat?! Toż to 2 lata więcej od Pomarańczowego, a on wygląda 2x gorzej 😁 Super kobyłka :kwiatek:
ash, obłędna ta hala!  A u nas taki zwykły namiocik no!:p

wątek zamknięty
Zu nie przesadzaj, pomarańczowy wygląda przepięknie  💘
To akurat nie jest moja zasługa że ona tak wygląda 🙂 ja jeźdżę na niej dopiero chyba z 3 miesiące a całokształt to jest zasługa dbania jej właścicielki 🙂 Kruszynce się przyfarciło w życiu 🙂
wątek zamknięty
kujka, stajnię w Ulmagu malował tam stary stajenny/konserwator?, który był tam za czasów Marty Jaroszewskiej. Ale to chyba wiesz, czy to jeszcze nie było za Twoich czasów?
wątek zamknięty
Scottie, ja przyszlam zaraz potem. I nie wiem czemu mi sie ubzduralo, ze to wlasnie czyjas mama malowala?
wątek zamknięty
Sobotnie przedpołudnie spędziliśmy tak 😀
Rośnie mi konkurencja  😁

wątek zamknięty
Precelek daj Boże żeby w jej wieku wyglądał chociaż w połowie tak dobrze 😀
wątek zamknięty
kujka, aaaa, fakt, bardzo możliwe! To znaczy tak: z tego co pamiętam, to ta stajnia jest w dwóch rysunkach. Akurat ten kąt, który wrzuciłaś był malowany przez tego "stajennego", pomalował 2/3 stajni i odszedł, a resztę malowała chyba czyjaś mama- czyli tak jak piszesz 🙂
wątek zamknięty
My dzisiaj pojechałyśmy sobie w teren 🙂
I mój monolog (na końcu o moim ośrodku,bo kogoś to kiedyś interesowało):

wątek zamknięty
Padlam!!!
Normalnie mega HIT filmowy...
... ponad 90% zalesieńia jak widać....
Ona nie rozumie po polsku, po islandzku tez nie,
Kamień ....
wątek zamknięty
ekuss widziałam was ,świetne🙂
ash strzez się przed konkurencja oj sie strzeż 😁
To ja sie skromnie wetkne z konina🙂
wątek zamknięty
hahaha tak to jest jak koniowi się nie chce,a tobie się nudzi 😀
wątek zamknięty
Trzeba jakoś sobie urozmaicać czas;D
wątek zamknięty
ekuss, jestem Waszą fanką!!  😜 😜 😜 😜
wątek zamknięty
Dzięki wam wszystkim 🙂 re-volta to moje takie drzwi na świat jeździecki polsko-jezyczny 😀
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.