Forum konie »

Końska rewia mody cz.VI (2012)

Azbuka, kurcze no... szkoda, że to jednak taka klasyczna czerwień, ale i tak dzięki za "oświecienie"  😁
Zairka, no obłęd w ciapki, wow i wogóle mega  😍 Niczym qunie z katalogów niemieckich  😜
wątek zamknięty
Zairka - obłędnie  😜

Zalcia - mi się podoba, zostaw sobie jak nie masz innego marzenia 🙂
wątek zamknięty
Zairka, ihhi jak pomyślę sobie o Twoich zdjęciach przez pierwsze pół roku.. 😀 może wstawię Ciebie do puchnących z dumy? 😁 super robota 😀
wątek zamknięty
Kochana możesz być z mnie dumna, to foto jest mojego autorstwa (obróbka też 😁 👍 )
wątek zamknięty
Zairka bardzo bardzo się poprawiłaś 🙂 Uderz do Wątku "obróbka zdjęć" to laski Ci pomogą ładnie usunąć resztkę lonży  😉 I będzie cudo fotka na ścianę  💘

to ja Wam pokaże (Burza przypomniałaś mi :kwiatek🙂 że nie ma co się zamartwiać że Wam szmatofoty jeszcze nie wychodzą  😉 Ja też zaczynałam od bardzo "pięknych" fotek  😁 ( muszę się zmusić i przywieść do domu madeire i zrobić nowe...)

zaczynałam od takich:

i najświeższe:

więc trenujcie 😀

wątek zamknięty
Zairka, nie mogę znaleźć info, co to za derka? jest śliczna!
wątek zamknięty
To chyba Jarpol.
wątek zamknięty
julianda No bo Twoi modele potrafią pozować, a moje baby lezą za mną 🙂 ja jeden krok, to koń też jeden krok, jak ją ustawię i oddalę się żeby zrobić foto to łajza chwile poczeka, a jak uniosę aparat to lezie do mnie i tak w kółko 😀 dlatego szmatofotek nie posiadam  😲 Ale Tobie trzeba przyznać, że jesteś w tym mistrzem
wątek zamknięty
Zairka świetnie Grota wygląda  😍
wątek zamknięty
Zairka, Grota wygląda przebosko! Te Jarpolowe derki są niesamowite 🙂

DanceOfDevotion, to derka z Jarpolu 🙂 Sama mam taką (tylko fiolet-zieleń) i jestem nią zachwycona 🙂
wątek zamknięty
Gdyby ktoś był ciekaw różnicy między nougatem, a martipanem to myślę, że to foto mu się przyda.

który ładniejszy?

ułożenie od lewej: marzipan-nougat-deepblue.
wątek zamknięty
akzzi Moim zdaniem nougat taki cieplejszy  💘
wątek zamknięty
Nougat  😉
wątek zamknięty
Przy nougacie, marzipan wygląda mdło, ale sam w sobie jest bardzo ładny, zwłaszcza z owijkami.
wątek zamknięty
Pursat masz rację. Dlatego też zapytałam Was o zdanie, bo chyba bardziej bym się skłaniała ku temu, że marzipan w realu óładniejszy jest niż nougat.
wątek zamknięty
Nougat przy marzpipanie jest śliczny i ładniejszy. Ale pewnie bez niego wygląda równie dobrze jak nougat  😁
wątek zamknięty
akzzi, obydwa są przepiękne! Sama chciałabym mieć i nougata i marzipana  💘 W ogóle to była fajna kolekcja.
wątek zamknięty
Oba są piękne, a jeszcze bardziej podobają mi się w Brillancie  😍
wątek zamknięty
**Ola** oo tak to była piękna kolekcja, stonowana, ale z mega smakiem. Mam nadzieję, że uda mi się kiedyś zdobyć derkę nougat w odpowiadającym mi rozmiarze.
wątek zamknięty
juliadna Twoje zdjęcia są boskie teraz. Chyba sama też zacznę ćwiczyć  😎

sei Akurat byłam z mamą w stajni, i zrobiła zdjęcie Rudej w fuksji. Tylko, że z mojej mamy, kiepski fotograf  🙂

Edit: Tamtych nie widać, to wstawiam tak:
wątek zamknięty
akzzi, nougat przy marzipanie jest taki ciepły 🙂 ale oba są przepiękne 💘
domcia406, u mnie nie widać zdjęć 🙁
wątek zamknięty
domcia406, u mnie tez  🙁
wątek zamknięty
domcia406 jestem przeciwniczką tego koloru, ale Twoje konisko w Fuksji wygląda naprawde super 🙂 Wogóle ładna kobyłka 🙂
wątek zamknięty
domcia406 Mam czaprak i myślałam że obejdę się bez owijek bo koń zdawało mi się będzie wyglądał jak cukierek... Po zlustrowaniu Twojego zdjęcia jednak kupię owijki, też mam gniadą a Twoja wygląda w komplecie obłędnie!!  😜

Czy to owijki Eskadronowe czy może jakiś odpowiednik?  😉
wątek zamknięty
Nikitaa to są chyba owijki Amigo. Bardzo dobrze pasują do fuschi.
wątek zamknięty
Dzięki, w sumie już znalazłam 🙂
wątek zamknięty
domcia406, ślicznie jej  😀  Sama zastanawiam się nad fuksją tyle, że Ankową 🙂
wątek zamknięty
Demonowa Miło słyszeć. Muszę przyznać, że na początku średnio lubiłam tego konia, ale teraz ją uwielbiam  💘
Nikitaa Dokładnie tak, jak mówiła akazzi, owijki są z amigo. Mogłyby być tylko trochę dłuższe, więc jak masz dużego konia, to nie wiem czy będą pasować 🙁
Nekanowa Dzięki  :kwiatek:
wątek zamknięty
A czy fuksja Jump Tec pasuje tak samo? Na zdjęciu podglądowym w gnl wygląda mi na nieco jaśniejszą ale może mi się wydawać 🙂
wątek zamknięty
Pomocy  🤔wirek: Który lepszy na zawody do granatowych nausznikow?
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.