Forum konie »

Końska rewia mody cz.VI (2012)

**Ola**, super kolekcja! 🙂
wątek zamknięty
sei ja liczę na to, że będą jeszcze w lipcu  😁

EDIT: chwilowo mi się odwidziało i planuję zakupić nowego HV POLO citrus  😍
wątek zamknięty
sei obserwuj na stronie equishopa  😉 Jakby był, to zawsze można się do nich uśmiechnąć, żeby przywieźli na Torwar  😉
wątek zamknięty
ahawa, widziałam tego hv na żywo. piękny! intensywny żółty, taki kanarkowy  😍 naprawdę piękny...

Nasturcja-Renata, dzięki. tak będę chyba próbowała zrobić 😉 szczególnie, że ten sr bronze ciągle za mną chodzi, a ja mam ciągle inne wydatki  🙄
wątek zamknięty
sei widziałaś już nową kolekcję HV na żywo? Ciuchy też? Chyba sobie je obmacam na Torwarze  😉
wątek zamknięty
widziałam czapraki 😉 ciuchy może też były, ale szczerze mówiąc gonił mnie czas i się nie przyglądałam  😡

widziałam też katalog eskadrona tej kolekcji next generation i jest fajny pasiasty czaprak jeden, który na żywo ponoć wygląda super. no i ogólnie tak kolekcja niby na żywo zyskuje...

eskadron i euro-star mają być na dniach w GNLu. jak dostanę cynk czy coś to dam znać 😉
wątek zamknięty
sei to czekamy  😉 Ja mam nadzieje, że uda mi się obmacać wszystko na Torwarze  😉
A wiadomo w końcu czy ten pomarańczowy ES to będzie w tej kolekcji? Śliczny jest  💘
wątek zamknięty
sei, ten HV ma podobny odcień do cottona lemon?  🙂
wątek zamknięty
byłam przekonana, ze są z tej więc nie pytałam. ale już się odezwałam do dziewczyn. a osobiście będę tak jakoś za tydzień/dwa 😉

ahawa, nie nie lemon. lemon jest chłodny, a ten jest ciepły. może źle z tym kanarkowym się wyraziłam... w sumie to on jest raczej jak cotton yellow z nay-royal. ale jeszcze trochę. w każdym razie naprawdę piękny. aż się przy nim zatrzymałam 😉
wątek zamknięty
Dziewczyny, powiedzcie mi proszę czy ten ES'owy Scarled Red to taki czysty czerwony czy raczej taki malinowy al'a ankowa Sangria?  🤔 Bo na każdej fotce wychodzi inaczej...  🤔

fotki oczywiście ze szmato  :kwiatek:
wątek zamknięty
Nekanowa, scarlet red to piękna czysta czerwień. Z ankową sangrią nie ma nic wspólnego 🙂
wątek zamknięty
kittajka, łee...  🤣  na pierwszej fotce mega mi się podoba, bo tam taki maliniasty jest, ale jak to taka zwykła czerwień, to nie mam już problemu, a właściwie mój portfel nie ma  😁
wątek zamknięty
Nekanowa, ta pierwsza siwka to mój Scarlet.
Tu dobrze widać kolor rzeczywisty ( pierwsze dwa od lewej ):
wątek zamknięty
Azbuka, świetne są te twoje fotki porównawcze 🙂
wątek zamknięty
Starałam się  :kwiatek:
wątek zamknięty
brytyjski es jest śliczny, fakt, ale dla mnie jest za mało białego, te paski takie ledwo widoczne...  🤔wirek:
wątek zamknięty
Cypek w Anky Maize  🙂    Które do szmato ?  no i puścić w świat,czy zostawić ?  🤣
Maize1
Maize2
Maize3
wątek zamknięty
zalcia97 pomimo tego, że wygląda naprawdę fajnie, brakuje mi tego "czegoś". Może gdyby był bardziej intensywny?  😁
wątek zamknięty
zalcia, mi się podoba 1 i 3 😀 puszczać! 😀iabeł:
wątek zamknięty
gabb.  już byś chciała przygarnąć ? 😀iabeł: ale dzisiaj tak patrzyłam ... i on ładny jest xD
wątek zamknięty
Zalcia, absolutnie nie sprzedawaj, jest szał. Imo do szmato 2 lub 3
wątek zamknięty

fiolet jest stworzony dla Karych 😍
wątek zamknięty
arivle dziękuję 🙂  noo,chyba go jednak zostawię. 😀
Zairka - MEGA!  😍
wątek zamknięty
zairka, ładnie 🙂 ale słaby photoshop i wygląda jakby wędzidło miała za dużo 2 rozmiary  😁
wątek zamknięty
Sei to nie photoshop tylko picassa 😁 jak na moje mozliwosci to i tak 👍 😂
wątek zamknięty
zalcia, ja go chętnie przygarnę 😀iabeł: będzie miał dobry dom 😁
zairka, szał 😜
wątek zamknięty
Pomozcie, czy jest szansa dostac gdzies owijki polar -elastik, badz akryle ( ale nie polary) ecri?  Jasny cieply bez, taka ciepla biel?
wątek zamknięty
Zairka, super 😍 to chyba Wasz najlepszy kolor 😜
wątek zamknięty
Zairka, obłęd.  😍  Ale na Grocie to większość rzeczy wygląda super.  😉
Zalcia, Maize? Fuuuu, paskudnie wygląda, sprzedaj.  😀iabeł:  Zaraz wyślę adres.  😁

Dlaczego ja się zawsze uświadamiam sobie, że podoba mi się jakiś czaprak, kiedy nie można go już nigdzie dorwać?  🤔
wątek zamknięty
Zairka mrrrr  🙂
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.