widziałam czapraki 😉 ciuchy może też były, ale szczerze mówiąc gonił mnie czas i się nie przyglądałam 😡
widziałam też katalog eskadrona tej kolekcji next generation i jest fajny pasiasty czaprak jeden, który na żywo ponoć wygląda super. no i ogólnie tak kolekcja niby na żywo zyskuje...
eskadron i euro-star mają być na dniach w GNLu. jak dostanę cynk czy coś to dam znać 😉
sei to czekamy 😉 Ja mam nadzieje, że uda mi się obmacać wszystko na Torwarze 😉 A wiadomo w końcu czy ten pomarańczowy ES to będzie w tej kolekcji? Śliczny jest 💘
byłam przekonana, ze są z tej więc nie pytałam. ale już się odezwałam do dziewczyn. a osobiście będę tak jakoś za tydzień/dwa 😉
ahawa, nie nie lemon. lemon jest chłodny, a ten jest ciepły. może źle z tym kanarkowym się wyraziłam... w sumie to on jest raczej jak cotton yellow z nay-royal. ale jeszcze trochę. w każdym razie naprawdę piękny. aż się przy nim zatrzymałam 😉
Dziewczyny, powiedzcie mi proszę czy ten ES'owy Scarled Red to taki czysty czerwony czy raczej taki malinowy al'a ankowa Sangria? 🤔 Bo na każdej fotce wychodzi inaczej... 🤔 fotki oczywiście ze szmato :kwiatek:
kittajka, łee... 🤣 na pierwszej fotce mega mi się podoba, bo tam taki maliniasty jest, ale jak to taka zwykła czerwień, to nie mam już problemu, a właściwie mój portfel nie ma 😁