Forum konie »

Końska rewia mody cz.VI (2012)

Czy ktoś posiada czaprak KINGSLANDA??
wątek zamknięty
jeju, a ja myślałam, że ilość szmat którą ja posiadam to już bardzo dużo. Mam 10 czapraków, 3 derki, 6 kompletów owijek. No i do tego 2 derki, 4 czapraki do ciurania.
wątek zamknięty
Nadżafowa a te 10 czapraków i 3 derki to po co, jeśli nie do ciurania?
wątek zamknięty
Po to żeby wyglądać 🙂 Te są w kategorii tych lepszych czyli Anky, ESy i Eskadron a reszta to no name których nie jest mi szkoda i bynajmniej nie pojadą ze mną na zawody. Używam ich jak już te 'lepsze' są na stercie brudnych rzeczy.
wątek zamknięty
Livia  hm.. jeżeli liczba nie będzie powyżej 100 to mogę się zastanowić xD  a tak serio, to tak z ciekawości  😉
wątek zamknięty
Swoją drogą w końcu dostałam mój Dralon z Coffe-Berry-Apricot. Jest przepiękny! Będę dzisiaj pod nim spać i chyba raczej za szybko nie pojedzie do stajni bo mi go szkoda  😁
wątek zamknięty
fin uwierz mi, że strasznie ciężko zrobić zdjęcie zbiorcze takiej ilości czapraków... 😵

no ja swoich dawno nie liczyłam, by się nie przerazić  😂
wątek zamknięty
Nadżafowa czekam na zdjęcia  😅
wątek zamknięty
Lizzy, jutro może wezmę go do stajni i zrobię zdjęcie wraz z Brilliantem Berry ale to i tak jakoś halowa będzie🙂
wątek zamknięty
A ja teraz tak z innej beczki  🙂
Ktoś już może wie kiedy do polski wchodzą nowe anki?  👀
wątek zamknięty
Kto mi powie...to max creme czy sesame?  👀
[img]http://img09.allegroimg.pl/photos/oryginal/21/12/15/80/2112158096[/img]
wątek zamknięty
Sesame 😉
wątek zamknięty
sesame  😀
wątek zamknięty
grrr.. liczyłam, że może creme... No nic, będzie sesame.
wątek zamknięty
sezame chyba ladniejszy... powiedziala wlascicielka creme 😁
wątek zamknięty
zairka teraz to mnie rozbroiłaś  😂
wątek zamknięty
zairka teraz to mnie rozbroiłaś  😂

mnie też  👍

Lolunio w stone + owijki lavender  - ale kolory mocno przekłamane  🙁 🙁

wątek zamknięty
Dziewczyny poradźcie mi czy slate czy grey lepszy na skarogniadą babulę 🙂

wątek zamknięty
juliadna ale wypiękniał.Kłusujecie już czy nadal stęp ?
MMVG Grey
wątek zamknięty
MMVG, ten jaśniejszy (salte?) 😀
wątek zamknięty
Jaśniejszy to grey, ciemniejszy slate. Dzięki za opinie 🙂 Też mi chyba jaśniejszy bardziej podchodzi 🙂
wątek zamknięty
juliadna, bardzo fajnie w tym stone 💘
MMVG, grey 🙂
wątek zamknięty
juliadna Wyglądasz na zmarznięta  😡
wątek zamknięty
MMVG, to w takim razie grey, nie znam się na kolorach z Euro-Stara. W każdym razie w tym ciemniejszym będzie za smutno, a jaśniejszy będzie ładnie wyglądał na skarogniadej 🙂
wątek zamknięty
Demonowa wypiękniał? Wyżółkniał (słowotwórstwo:cool🙂 haha. Dalej dalej 🙂 Ale Dr. ma być we wt to może zaczniemy wprowadzać troszkę kłusa.
gabb.   :kwiatek:
Dramka to Trenerka 🙂 Ale wiesz jak zimno?  🙁
wątek zamknięty
juliadna pieknie Lolkowi w stone  💘 jak ty to robisz ze on taki czysty jest ? ja mam siwa który po wyczyszczeniu jest kremowo, szaro, brozowy. najmniej na nim białego 😉
wątek zamknięty
juliadna masz szczęście że przynajmiej Loluś jest grzeczny bo my obecnie też przechodzimy przez 3 miesiące stępa i mój koń znosi to bardzo marnie psychicznie i co jazde jest dębowanie,fruwanie i ogólne ADHD 🙄
wątek zamknięty
sacramentia mo jest teraz mega wstyd, bo siwek jest zółty! Ogon tragedia! Ale uzywam pumeksu- super jest ale tylko firmy waldhausena 🙂  reszta nadaje się tylko do kosza 🙂
Demonowa PW  😉
wątek zamknięty
juliadna o, to moze sprobujemy tym sie dokopac do bialości  :kwiatek: a gdzie mozna taki pumeks kupic, i ile kosztuje ?  😉
wątek zamknięty
sacramentia ja kupiłam swój w koniku za 12 zł xD
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.