jeju, a ja myślałam, że ilość szmat którą ja posiadam to już bardzo dużo. Mam 10 czapraków, 3 derki, 6 kompletów owijek. No i do tego 2 derki, 4 czapraki do ciurania.
Po to żeby wyglądać 🙂 Te są w kategorii tych lepszych czyli Anky, ESy i Eskadron a reszta to no name których nie jest mi szkoda i bynajmniej nie pojadą ze mną na zawody. Używam ich jak już te 'lepsze' są na stercie brudnych rzeczy.
Swoją drogą w końcu dostałam mój Dralon z Coffe-Berry-Apricot. Jest przepiękny! Będę dzisiaj pod nim spać i chyba raczej za szybko nie pojedzie do stajni bo mi go szkoda 😁
MMVG, to w takim razie grey, nie znam się na kolorach z Euro-Stara. W każdym razie w tym ciemniejszym będzie za smutno, a jaśniejszy będzie ładnie wyglądał na skarogniadej 🙂
Demonowa wypiękniał? Wyżółkniał (słowotwórstwo:cool🙂 haha. Dalej dalej 🙂 Ale Dr. ma być we wt to może zaczniemy wprowadzać troszkę kłusa. gabb. :kwiatek: Dramka to Trenerka 🙂 Ale wiesz jak zimno? 🙁
juliadna pieknie Lolkowi w stone 💘 jak ty to robisz ze on taki czysty jest ? ja mam siwa który po wyczyszczeniu jest kremowo, szaro, brozowy. najmniej na nim białego 😉
juliadna masz szczęście że przynajmiej Loluś jest grzeczny bo my obecnie też przechodzimy przez 3 miesiące stępa i mój koń znosi to bardzo marnie psychicznie i co jazde jest dębowanie,fruwanie i ogólne ADHD 🙄
sacramentia mo jest teraz mega wstyd, bo siwek jest zółty! Ogon tragedia! Ale uzywam pumeksu- super jest ale tylko firmy waldhausena 🙂 reszta nadaje się tylko do kosza 🙂 Demonowa PW 😉