Może i się nie udzielam na tym forum ,ale mam zdjęcia gniadego rumaka w apricocie co prawda z komórki ,ale może komuś się przyda ,bo kolor wygląda według mnie dobrze🙂
Zaldi Pro Kent, takie nie wiadomo co ale super leży na Piorku a dla mnie jest fajne jak dotąd 🙂 Edit: może pójdę w ślady Koniczki sprzed lat.. 😀 Fajny jest, delikatny i nie jaskrawy 🙂
A ja właśnie znowu uległam... Ktoś mi wytłumaczy, po co mi czwarty kantar, skoro jeżdżę raz, max. 2 w tygodniu oraz derka polarowa, skoro zima się kończy, a mój koń nie jest ogolony? 🙄 Teraz mam kantar na padok, kantar do czyszczenia, kantar do prowadzenia/zabaw i kantar do zdjęć. 😜
Altiria Ja ci wytłumaczę🙂 Ponieważ kantary na padoku się niszczą, w boksach również i zawsze ma się jakiś na zapas. A derka polarowa przyda się zawsze do osuszenia konia po treningu. Mam nadzieje, że nie chcesz zakładać jej na padok. Z reszta ilość kantarów nie ma nic do tego ile raz w tygodniu jesteś u konia.
Burza no i masz nowe cacko 😀 😜 armara łaa na karej obłęd na gniadej mniej mi się podoba ale też zacnie 🙂 ( może kwestia że zdjęcie z boku i nie widać za duużo)