domciaJa mam, ale koń był świeżo z pastwiska ściągnięty po kontuzji, więc nie dość że chudy i całkowicie bezmięśniowy to jeszcze wiezie mnie na tym foto jak chce 😉 sei ładnie, choc chyba macie lepsze zestawienia 🙂 Uzbroiłaś się w ujeżdżeniówkę?
Mo B., na żywo wygląda lepiej. wzięłam bo pasuje mi do ciuchów 😁 no i ogólnie podoba mi się. a w ujeżdżeniówkę uzbroiłam się jakoś w... czerwcu chyba. i na razie nie odrywamy się od ziemi. przynajmniej do czerwca również. później zaczynamy też skakać 🙂 pod ujeżdżeniówkę mam na razie tylko 2 szmaty 😉 więc szału szału nie ma w czym robić.
otóż to! bo na żywo ten petrol jest bardziej zielony niż niebieski 😉 jak kiedyś będę miała okazje sfocić w świetle dziennym to może uda mi się uchwycić kolor 🙂
Konwalia, jeszcze nie kupiłam 🙂 sprawdzałam jak będzie na moim koniu i czy w ogóle uda się coś zrobić żeby wcisnąć🙂 jeszcze nic straconego, jak jesteś pewna to dawaj na PW do mnie
Mo B Dzięki, też ładnie pasuje 💘 I nie przesadzaj, koń całkiem fajnie wygląda! Nieraz ludzie chwalą się końmi "w treningu", które wyglądają 100 razy gorzej niż Twój 🙂
Kto chętny na cottona za 100 Euro? 😀 [[a]]http://www.ebay.de/itm/Eskadron-Schabracke-DL-yellow-toffe-Neu-Top-/160733598190?pt=Sattelzubeh%C3%B6r&hash=item256c7811ee[[a]]
W patataj weszła niby nowa kolekcja eskadrona, tylko to jest jakieś dzwine bo cottony sa za 220zł i mają rozmiary derek 🙂 moze ktos wie o co chodzi ? 🙂