Chyba jestem pierwszą osobą, która to napisze, ale kompletnie nowa kolekcja Euro Stara mi się nie podoba. Z kolei druga kolekcja Eskadrona mega 💘 szczególnie ten biały czaprak z krzyżem, aaaaaaa. Pieknie będą wyglądały te rzeczy na koniach!
zaraz dam sobie bana na ten wątek, serio ! właśnie obmyślam plan jak zamówić następne rzeczy żeby mama się nie zorientowała po powrocie z urlopu że rozmnożyły się 🤔wirek: chcę zamówić jeszcze derkę w pasu z navy-burgundy, łezkę burgundy i owijki do kompletu. Maskara. U mnie to już choroba jest
Nadżafowa to ja,żeby mama nie zauważyła,już zamówiłam ok.25 szmat 😀 Adres podaję do dziadków, a potem albo czekam aż odbierze mnie tata i jakoś przemycam w aucie i szybko zanoszę do 'czaprakowego pokoju' ,albo biorę wszystkie czapraki ze stajni i te chowam między nimi,wtedy ona i tak nie pamięta,jakie już miałam,a jakie nie. 😀
Nadżafowa też tak zawsze kombinuje 😀 vermouthowa przynjamniej wiecej kolekcji dla Ciebie bedzie 😀 pewnie nie zniknie tak szybko jak ES czy eskadron aqua..
Misia, oba czaraki malutkie, nie wiem czy nie znikna na twoim siwku, bo na zdjeciach wydaje sie duzy 😉 ale na upartego, brillanty sa do bani jakosciowo, na pewno polopady lepsze.
Jak myslicie, sprzedac brillanta turkisa? Na moim ciemnym siwym nijak, a sie nie zapowiada ze szybko wysiwieje.
tylko ja mam taki problem, że moja mama wie jakie mam czapraki i nie ma szansy żeby zapomniała -.- też wszystko idzie na adres dziadków lub koleżanek :P już nawet zwalałam na dziewczynę jeżdżącą na moim koniu, że to ona kupuje ale ile można. hmm.. straszna jest ta choroba ! pociesza mnie tylko fakt, że dalej mam tą samą ilość szmat bo się wymieniłam ale już planuje 2 kolejne czapraki, owijki, derkę, kolejną derkę i pewnie coś jeszcze. masakra
Jeśli chodzi o nowe kolekcje Eskadrona to Teak Aqua Mint będą dostępne pod koniec lutego. Fajny jest Dralon i Jersey. Next Generation kwiecień/maj - nie jest cały plastikowy 😉 Fajne derki padokowe, kantary z nowym podszyciem.
Nadżafowa ja mówię mojej mamie, że jak za kilka lat to sprzedam, to dobrze na tym wyjdę. 😉 a ona mi wierzy i myśli, że tylko po to kupuję kolejne szmaty. aczkolwiek, jak zamawiam to albo na adres stajni, albo do taty do pracy... 😵 chociaż chyba już jestem spełniona. 😉 Anky nie lubię, ESy mi się nie podobają, poza blueberry, a jego ciężko upolować, więc, właściwie już nic mi nie trzeba, a z nowej na pewno nic nie kupię, chyba że polopad aqua-brąz (nie wiem jak się nazywa) i owije do tego i koniec. 😉także jest dobrze. 😉 cieszyłabym się jakbym miała jeszcze u siebie chilli i smurfa, ale nie jakoś strasznie, jak się pojawią i bd kasa to kupię i już. 😉
gryglodor moja nie wierzy już. na szczęście teraz jej nie ma przez 2 tygodnie to gdzieś poupycham nadprogramowe i będę w nich jeździć jak nie będzie jechać do stajni :P W sumie dobry pomysł z tym żeby zarabiać przy sprzedaży 😀 powiem to przy najbliższej możliwej okazji 😀 ja niestety nigdy nie jestem spełniona, ESy nie podobały mi się a od wczoraj u mnie leży white/szmaragd i w planach jest sesam/peacock. Także wszystko możliwe 😀
Ja stara dupa, ale też się czasem tłumaczę, że "nie wszystkie rzeczy ja kupiłam, część jest koleżanki tylko jedną paczką przyszły, żeby było taniej". A facetowi to już w ogóle się nie przyznaję 😀 usłyszałabym stałą śpiewke "sprzedaj tego kabanosa", a jakby się dowiedział ile wydaję na sprzęt to nie chcę wiedzieć co by było 😀iabeł:
mi tam się podoba kolekcja z Turkisem 😀 i chyba kilka rzeczy znajdzie się w garderobie Lolka 😀 I powiem Wam że widzę na Czeku ten bicolor turkis/choco czy jak on tam się zwie 😍 😍
insanity, super 🙂 akurat z eurostara na 200% wezmę dwa pod ujeżdżeniówkę więc cieszę się że nie braknie 😀 nie mogę się już doczekać! a eskadron i anky w ogóle nie przypadły mi do gustu 🙄