Forum konie »

Końska rewia mody cz.VI (2012)

Isabelle, z anek to na pewno sea green, ruby, red, alt rosa, rafblauw, hortensia, olympia blue. Z eskadronów to na pewno rzeczy z kolekcji toffee/gelb i petrol/turkies 🙂
wątek zamknięty
kittajka zapomniałaś jeszcze o Anky Straw, brillant Lavender.

mi się morzy dralon Choco/Orange  😜
wątek zamknięty
Ja bym dodała jeszcze dralona Lavender 😉 Z Anek wszystkie wymieniły kittajka i juliadna, z ESów kiedyś był szał na Morninglight/Hazel, ale w tym tak bardzo nie siedzę 😉
wątek zamknięty
Myślę, że jeszcze wspomniany na poprzedniej stronie Niciak Hazel i Cotton/Brillant (osobiście wolę cottona) Chili z Maritim.
Jak dobrze, że mam oba.  😁
wątek zamknięty
juliadna
byl na ebay pare dni temu  😀iabeł:
wątek zamknięty
czyli nie ma jednej takiej najtrudniejszej do zdobycia i najbardziej pożądanej anki?

a petrol turkis się wcale nie dziwię... ślinię się do nich strasznie, chyba byłby to jedyny dralon, który mógłby wyglądać jak sukienka a i tak bym go chciała😉

myślę nad pozbyciem sie kompletu burnt orange założonego kilka razy, tak naprawdę nie jeżdzę to po co mi szmatki? muszę się zdecydować, bo raczej ponownie go nie kupię.
wątek zamknięty
Kolekcja Chocochip/Pink, a na pewno dralon z tej kolekcji 🙂
wątek zamknięty
Ruda77
wlasnie teraz pink jest teraz na ebay w jeszcze zupelnie normalnej cenie  😀iabeł:
wątek zamknięty
Arimona, nie denerwuj mnie, bo bez kasy teraz jestem 😵
wątek zamknięty
mi sie szopocholizm (to juz nawet nie tylko szmatkoholizm) obudzil to przegladam wszystkie strony 🙂😉
sprzedaj cos szybko, dwa dni masz 🙂 na gniadym super ten dralon!

moj Siws nie docenil kolekcjonerskiej modnej szmatki, a widac do odpoczynku sie nadaje tez  😂
wątek zamknięty
a petrol turkis się wcale nie dziwię... ślinię się do nich strasznie, chyba byłby to jedyny dralon, który mógłby wyglądać jak sukienka a i tak bym go chciała😉
Na e-bayu był ostatnio  🤣
wątek zamknięty
Moje hiciory jeśli chodzi o Eskadrona to kolekcje deep blue/nougat, toffee/gelb, lavender, black/silver/copper, aqua/brown i niciaki marine/rosa.
Na niektóre rzeczy baaardzo długo polowałam i wydawały mi się nieosiągalne. Na niektóre nadal poluję. 👀 I chyba to jest w tym szmatoholiźmie najfajniejsze. 😀 Bo co to za przyjemność iść do sklepu i po prostu kupić czaprak? 😉
wątek zamknięty
Mi do pełni szczęścia brakuje anky red i eskadronów bordeaux i wine 🙂
ashtray, mam takie samo podejście, najbardziej cieszy paczka z jakąś perełką, na którą długo się polowało 🏇
wątek zamknięty
no własnie ja takiego "genu" do rarytasów nie mam...  ba, nawet alergicznie działają na mnie ogłoszenia "rarytas" i nawet z przekory ich nie czytam. i czy coś trudno dostępne, czy od ręki to nie jest dla mnie żadna różnica, bo wazny jest kolor 😉 np kolekcja toffee gelb wcale do mnie nie przemawia i nawet jakby za darmo rozdawali to bym sie nie skusiła😉

może dlatego, że nigdy nic nie kupiłam na ebayu i zapewne nie kupię?

właściwie moim najwiekszym marzeniem jest anka Butterscotch, bo na rudym mogłaby wyglądać prześlicznie, ale po co mi szmaty teraz? nie zrobie fotki nawet😉

ostatnio mnie znajoma zadziwiła, kupiła eskadrona brillanta z którejś bieżącej kolekcji tylko po to, żeby kiedyś sprzedać jako perełkę, bo sądzi, że ten kolor bedzie za jakiś czas chodliwy 🙂
wątek zamknięty
Można być szmatoholikiem i szmatoholikiem-koneserem. 🥂
wątek zamknięty
Bo to też nie chodzi o to, żeby mieć koniecznie wszystkie "rarytaski", tylko żeby kupować to, co nam się podoba i na koniu fajnie wygląda - w tym szmatoholizmie też jest metoda 🙂
wątek zamknięty
Ewentualnie można kupować to co podoba się nam i to co fajnie wygląda na koniu 😁
wątek zamknięty
Ja rodzicom zawsze mówię, że moje szmatki to dobra inwestycja - bo mam kilka chodliwych (chili, hortensja, niciak hazel, es sesam/peacock) i w razie czego mogę kiedyś sprzedać bez straty.  🤣  A prawda taka, że w życiu żadnej szmatki nie sprzedałam, bo za bardzo jestem do nich przywiązana.  😁  Ja jeździć nie umiem, ale co się nie dojeździ, to się dowygląda.  😉
wątek zamknięty
Dziewczyny! Miała któraś was styczność z tymi czaprakami? Potrzebuję czegoś ładnego na zawody, a ten ebony-umber wydaję mi się kolorystycznie pasujący do fraka 🙂
A co do perełek Eskadronowych to wydaję mi się, że kolekcja toffee-gelb jest chyba największą, a z Anek alt rosa, hortensja, sea green, rafblauw. A na ESach się nie znam to się nie wypowiem 😉
wątek zamknięty
Mi sporo brakuje do szczęścia  😂
ale z tych najbardziej najbardziej to brillant lavender, gelb, chocochip, chilli te 4 obecnie mi się marzą i będę polować jak kupię już wszystkie stripe iny które mi się podobają 🙂

Amarotsa - zapraszaj zapraszaj, ale może dopiero na lato się do was wybiorę 🙁
wątek zamknięty
Jeśli dobrze widzę to hazel wisi na pierwszej stronie ogłoszeń.
wątek zamknięty
Klami, to chyba na moją prośbę tam zawisł 😁
wątek zamknięty
lockmittel,

😉
wątek zamknięty
harja, dziękuje bardzo :kwiatek:

Dziewczyny, który najbardziej pasuje? 🙂
wątek zamknięty
pierwszy  😉
wątek zamknięty
1,3,5  😉
wątek zamknięty
Ja ostatnio zachorowałam na te strip iny  🍴

o ile z pierwszym nie byłoby problemu pewnie większego ze zdobyciem, o tyle z tym drugim pewnie już by ciężko było  😤
wątek zamknięty
Dziewczyny ebay'owe!
Jak często na ebay'u pojawiają się szmaty z schoco/orange? I czy w tej kolekcji był brillant schoco? 🤔
Kurde, zamarzył mi się brąz z pomarańczową lamówką.:/
wątek zamknięty
brillant nie wiem, ale impuls na pewno był:
http://re-volta.pl/galeria/img/48144
wątek zamknięty
Piękny!!! 😍 😍 😍
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.