Forum konie »

Końska rewia mody cz.VI (2012)

Nic się nie stało, chyba muszę tam cioś dopisać, skoro jest źle odbierane. 🙂
wątek zamknięty
Siwa w offwhite 🙂
wątek zamknięty
Akzzi Czaprak Schockemöhle master i eskadronowe owijki next generation 🙂
wątek zamknięty
ło kittajka wój koń jest teraz nie siwy ale off white  😁 Fajnie się to komponuje 🙂 I te siodła HBC coraz bardziej mi się podobają- zwłaszcza w brązie  😜

domcia to owijki NG tak ładnie pasują do shockomhla? Ooo... A masz jakieś lepsze foto tego kompletU?
wątek zamknięty
akzzi - siodło HBC to moje marzenie, mam nadzieje, że je kiedyś spełnie ah...  🙂

kittajka - Fajnie, fajnie! Nie myślałam, że offwihite na siwym może tak ładnie wyglądać. Super  😉

Wrzucę do wglądu moją babę w komplecie Apricot/Berry

wątek zamknięty
Ładnie wygląda dziewczynka 🙂 pasuje jej berry w ogóle 🙂
wątek zamknięty
amarotsa Jak to dziewczynka 👀 byłam przekonana ze Twój fryz to chopak 🙂
Ogólnie to marzy mi sie ta derka dla Zaira 😍
wątek zamknięty
kittajka Bardzo mi się podoba! Wcale nie jest tak mdło jak myślałam tylko bardzo elegancko 🙂
Amarotsa ten dralon od dawna się do mnie uśmiecha. Jeszcze tu wrzucasz takie boskie fotki  😜
Akzzi Nie mam jakiś szałowych zdjęć, ale znalazłam takie dwa dobrze kolory oddające.

wątek zamknięty
Cierp1enie - Dzięki, Dzięki kochana! Musisz przyjechać do nas koniecznie  🙂

Zairka - Bo moje stado się powiększyło  😁 Jest ogr, jest baba i są jeszcze dwa ogierki 6 i 8 miesięcy  🙂 a te dralony chodzą w spoko cenach na ebay. Ja za swoją dałam mniej jak 40 euro jeśli mnie pamięć nie myli.

Domcia - boska fotka to nie jest, ot jakość telefonowa. Dera ma cudowne kolory i ta miękkość!  🙂
wątek zamknięty

Zairka - Bo moje stado się powiększyło  😁 Jest ogr, jest baba i są jeszcze dwa ogierki 6 i 8 miesięcy  🙂 a te dralony chodzą w spoko cenach na ebay. Ja za swoją dałam mniej jak 40 euro jeśli mnie pamięć nie myli.

Łooo to gratuluje 🏇
Faktycznie cena 40e super, tylko jak doliczę do tego kolejne 25e za wysyłkę to już mniej fajnie 🙁
wątek zamknięty
Amarotsa Derka jest piękna ale koń jeszcze ładniejszy. W ogóle wasza stajnia wygląda na ogromną!
wątek zamknięty
Zairka - Dziękuje, wariatka ze mnie heh 😁 Ceny są na prawdę ok, a ja do Polski prawie co miesiąc jeżdżę  😉

Domcia - Baba może i ładna, ale szalona troszkę, jednak dziękuje za miłe słowa 😉 Stajnia jest potężna, aktualnie stoi tam 60 koni, na szczęście pensjonatowych zaledwie 6 sztuk.
wątek zamknięty
akzzi, dzięki, też już się śmieje, że Siwa jest off white 😂
Amarotsa, fajnie jej w tym dralonie, ale karym we wszystkim ładnie 😉
domcia406, dzięki. A jak jakościowo wypadają owijki z NG?
wątek zamknięty
Jak wszystkie ich owijki- nie mogę narzekać. Polar dość solidny i po praniu wygląda jak nowy. Co ważne to też nie rozciągają się za bardzo. Chociaż chyba i tak trochę przesada żeby takie zwykłe owijki kosztowały 110 zł  😁
wątek zamknięty
No właśnie zapytałam ze względu na cenę, bo za taką to już powinna być rewelacja 😁
wątek zamknięty
Powinny się same zawijać  😂 w każdym razie następnym razem czekam na promocję!
wątek zamknięty
Za takie samozawijające się, to ja bym każdą sumę zapłaciła, ile to czasu by się zaoszczędziło 😁
wątek zamknięty
kittajka, ciekawie w tym Off White 😉

Amarotsa, super wygląda ten dralon na twojej klaczy!

Co do dralonów, ceny niestety powalają, aczkolwiek chyba na dwa się w niedługim czasie skuszę, bo po prostu złapały mnie za serce - o ile je w ogóle gdzieś znajdę... 😉
wątek zamknięty
mnie się strasznie podoba dralon z najnowszej kolekcji! Oprócz tego jest jeszcze parę, które złapały moje serducho, jeśli kiedyś będę mieć swojego kopytnego, to będę na nie polować. Bo jakbym tak kupiła jakiegoś ciężko dostępnego i by rozmiarem nie pasował to bym chyba sama pod nim spała  🤣
wątek zamknięty
mam list gończy 😁 ktokolwiek widział, ktokolwiek wie - poszukiwany ESKADRON NICI HAZEL VS/VSS, ktoś coś widział? 😉 dorwałam derkę Hazel, więc teraz muszę znaleźć czaprak! 😉

wątek zamknięty
Poluj w ogłoszeniach, był jakiś czas temu jeden. Tylko musisz mieć farta i trafić na niego krótko po wystawieniu, bo tutaj wszyscy działają w trybie ekspresowym jeśli chodzi o takie perełki.  😁
wątek zamknięty
Porównanie brillanta z polopadem i owijkami gelb:
wątek zamknięty
Altiria, wiem, zazwyczaj też tak działam. Stąd przez moje rączki przewinęło się duuużo perełek, zazwyczaj w miłych cenach 😁 Miałam kupić tego z ogłoszeń, ale w końcu się nie zdecydowałam i teraz żałuję  🙄
wątek zamknięty
Czy ktoś nie ma na sprzedaż albo nie wie gdzie mogę upolować polopady Eskadrona w kolorach: gelb, toffee, black
wątek zamknięty
haha Laguna sama poluje ciężko ale Gelba niedawno upolowałam reszta to już na prawdę ciężko dostępna  :kwiatek:
wątek zamknięty
Tego hazela, o którym mowa zwinelam chyba ja 😀 Chociaż to było w polowie listopada 😉
wątek zamknięty
wątek zamknięty
Dziewczyny mam wielką prośbę 😡 czy nie ubrałaby mi któraś kobyły w kilka czapraków? Nie wiem który zamówić pod choinkę.

Modelka

Czapraki:

Z góry bardzo dziękuję!  💃
wątek zamknięty
Totalnie niewspółpracująca Tika w saharze
wątek zamknięty
mam takie głupie pytanie, ale mnie ciekawi, jeśli znawczynie mogłyby :kwiatek:

króry es, eskadron i anka są uznawane za największe perełki? takie  kolekcyjne? nie chodzi mi o "piękno" a o zdobycz kolekcjonerską, taki top 🙂
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.