kittajka Bardzo mi się podoba! Wcale nie jest tak mdło jak myślałam tylko bardzo elegancko 🙂 Amarotsa ten dralon od dawna się do mnie uśmiecha. Jeszcze tu wrzucasz takie boskie fotki 😜 Akzzi Nie mam jakiś szałowych zdjęć, ale znalazłam takie dwa dobrze kolory oddające.
Cierp1enie - Dzięki, Dzięki kochana! Musisz przyjechać do nas koniecznie 🙂
Zairka - Bo moje stado się powiększyło 😁 Jest ogr, jest baba i są jeszcze dwa ogierki 6 i 8 miesięcy 🙂 a te dralony chodzą w spoko cenach na ebay. Ja za swoją dałam mniej jak 40 euro jeśli mnie pamięć nie myli.
Domcia - boska fotka to nie jest, ot jakość telefonowa. Dera ma cudowne kolory i ta miękkość! 🙂
Zairka - Bo moje stado się powiększyło 😁 Jest ogr, jest baba i są jeszcze dwa ogierki 6 i 8 miesięcy 🙂 a te dralony chodzą w spoko cenach na ebay. Ja za swoją dałam mniej jak 40 euro jeśli mnie pamięć nie myli.
Łooo to gratuluje 🏇 Faktycznie cena 40e super, tylko jak doliczę do tego kolejne 25e za wysyłkę to już mniej fajnie 🙁
Zairka - Dziękuje, wariatka ze mnie heh 😁 Ceny są na prawdę ok, a ja do Polski prawie co miesiąc jeżdżę 😉
Domcia - Baba może i ładna, ale szalona troszkę, jednak dziękuje za miłe słowa 😉 Stajnia jest potężna, aktualnie stoi tam 60 koni, na szczęście pensjonatowych zaledwie 6 sztuk.
akzzi, dzięki, też już się śmieje, że Siwa jest off white 😂 Amarotsa, fajnie jej w tym dralonie, ale karym we wszystkim ładnie 😉 domcia406, dzięki. A jak jakościowo wypadają owijki z NG?
Jak wszystkie ich owijki- nie mogę narzekać. Polar dość solidny i po praniu wygląda jak nowy. Co ważne to też nie rozciągają się za bardzo. Chociaż chyba i tak trochę przesada żeby takie zwykłe owijki kosztowały 110 zł 😁
Amarotsa, super wygląda ten dralon na twojej klaczy!
Co do dralonów, ceny niestety powalają, aczkolwiek chyba na dwa się w niedługim czasie skuszę, bo po prostu złapały mnie za serce - o ile je w ogóle gdzieś znajdę... 😉
mnie się strasznie podoba dralon z najnowszej kolekcji! Oprócz tego jest jeszcze parę, które złapały moje serducho, jeśli kiedyś będę mieć swojego kopytnego, to będę na nie polować. Bo jakbym tak kupiła jakiegoś ciężko dostępnego i by rozmiarem nie pasował to bym chyba sama pod nim spała 🤣
mam list gończy 😁 ktokolwiek widział, ktokolwiek wie - poszukiwany ESKADRON NICI HAZEL VS/VSS, ktoś coś widział? 😉 dorwałam derkę Hazel, więc teraz muszę znaleźć czaprak! 😉
Poluj w ogłoszeniach, był jakiś czas temu jeden. Tylko musisz mieć farta i trafić na niego krótko po wystawieniu, bo tutaj wszyscy działają w trybie ekspresowym jeśli chodzi o takie perełki. 😁
Altiria, wiem, zazwyczaj też tak działam. Stąd przez moje rączki przewinęło się duuużo perełek, zazwyczaj w miłych cenach 😁 Miałam kupić tego z ogłoszeń, ale w końcu się nie zdecydowałam i teraz żałuję 🙄