Forum konie »

Końska rewia mody cz.VI (2012)

akzzi, jeszcze nie wszystko stracone, może się okazać, że na karym nie będzie szału, wtedy puszczę w świat  :kwiatek:
wątek zamknięty
Dzionka na kupno poczekam do targów ,które tuż tuż a przed kupnem wolałabym zmacać te materiały 😉 Ale jak kupię to szybciutko się tu pokażemy  😀
wątek zamknięty
huzarova, Niciak cobalt coraz bardziej mi się podoba 😉 Czekam na fotkę 🙂

tunrida, w tym pomarańczu Passat będzie super wyglądał!

A ja się skusiłam na parę rzeczy pod choinkę, ale na razie nie zapeszam, poczekam aż przyjdą 🙂
wątek zamknięty
Dziewczyny, oświećcie mnie - czy udało mi się w końcu upolować Eskadronowego petrola?
http://allegro.pl/show_item.php?item=2801493531#tabsAnchor
wątek zamknięty
Ascaia, wg mnie udało ci się 😉
wątek zamknięty
jeszcze raz gniada w "bułanej" odsłonie

wątek zamknięty
Fantazja, chyba jej bardziej pasuje teraz taki zestaw kolorystyczny niż przedtem 😉
wątek zamknięty
Fantazja, wyjątkowo ładnie! Zaczynam się do jasnych brązów przekonywać 😉
wątek zamknięty
Ascaia, spóźniłam sie minute żeby Ci go ukraść  😤
wątek zamknięty
sesese, mam nadzieję, że jest w dobrym stania (przynajmniej po zdjęciu sądząc)

azazu93, przepraszam, ale nie żaluję  😎
wątek zamknięty
Ascaia jak najbardziej 🙂 Petrol/turkis - 2006 🙂 Tylko musisz BARDZO uważać bo one szybko płowieją. bardziej jako ładny czaprak na zawody czy coś 🙂  I bardzo uważać na słońce.
wątek zamknięty
Cobrinha, mi teraz też bardziej się podoba
anai, bo jasne brązy/beże są eleganckie i pasują praktycznie do każdej maści
wątek zamknięty
ja jestem przerażona bo miałam nowy czaprak eskadrona w kolorze granatowym, był używany od wakacji i tak wypłowiał, że wygląda jak szmata do podłogi :-/
w lewym dolnym rogu czapraka to nie odbite światło tylko faktyczny kolor na dzień dzisiejszy :-/ Zdjęcie raczej kiepskie bo robione telefonem i przy sztucznym świetle ale pierwotny kolor był taki ciemny jak na przeszyciach.
wątek zamknięty
dralon

oraz ES

na ogolonym Waldziochu  🙂
wątek zamknięty
Tulipan uwielbiam brązy na kasztanach  😜
wątek zamknięty
Fantazja super!
Tulipan w czekoladowym komplecie supe  💘, ale derka wogóle do mnie nie mowi 😉

a tu Pluszaczek mój  💃 w Es morninglight/hazel z dralonem eskadron toffee gelb i owijkami anky straw
niesttey foto tylko poglądowe jakości stajennej 🙁
wątek zamknięty
azzi  :kwiatek:
Precelek ja się dopiero powoli przekonuje do kasztanów w brązach, ale ten ciemny ES faktycznie pasuje  🙂 dralon miał być z herbem, ale niestety nie zdążyłam i wzięłam jedyny w brązach jaki był dostępny  😉
wątek zamknięty
tulipan, super, taka poważna klasyka! Strasznie podobają mi się dralony z tej kolekcji...
wątek zamknięty
Znajdę gdzieś porównanie owijek eskadronowych full i pony?
Ew. ozłocę kogoś za zdjęcie porównawcze/informację jaka jest różnica  :kwiatek:

Nie mogę, albo nie umiem wyszukać  😵

Pony 9 cm x 280 cm.
Full 11 cm x 350 cm.

Fantazja obłęd w tym komplecie! 😜 Uwielbiam kolekcję nougat!

Tulipan świetna ta derka! W ogóle brązy na kasztanie bosko wyglądają.
wątek zamknięty
Fantazja, na prawdę bardzo ładnie! 🙂
pantofel, to aubergine Ci tak wypłowiała?
tulipan, chyba pierwszy raz tak bardzo podoba mi się brąz na kasztanach, super! 😍
wątek zamknięty
Altiria, ashtray, gabb.  :kwiatek:

Całą garderobę z granatów i szarości przemianowałam na brązy i beże. Nie byłam do końca pewna czy Waldkowi do pyska będzie, ale to moje kolory, więc poszłam pod siebie. Mam ochotę na jakiś brąz jeszcze  😎 😁
wątek zamknięty
pantofel, to aubergine Ci tak wypłowiała?

mi tez sie wydaje ze to aubergine i zgadzałoby sie bo do tej pory tylko ona i petrol tak płowiały, ale pantofel napisała że to był granat wiec zwątpiłam
wątek zamknięty
Zairka, właśnie ten granat mnie zmylił, dlatego wolałam się upewnić. Kurczę, żeby mi moja oberżyna tak nie wyblakła. 🤔
wątek zamknięty
Słuchajcie, jak wymiarowo wypadaja dralony XXL ?? Okazało się dziś, że odkąd ogórek mi się nabudował to 155 z przodu jest an styk a z tyłu wystaje mu kawałek zadu. Tylko boję sie, że znowu 165 bedzie miało otwór na szyje jak dla słonia ??
wątek zamknięty
Dziewczyny, czaprak pantofla to chyba navy z Royal-Navy, skoro granat.
wątek zamknięty
Klami otwory na szyje są standardowo tak samo wielkie w XL i XXL dralonach. Mam oba rozmiary i oba kwalifikują się do krawcowej przez ten mega wielki otwór.
wątek zamknięty
W sensie w XXL nie jest jakoś radyklanie większy niz w XL i moge spokojnie kupić ten XXL i będzie pasował mi na konia ?
wątek zamknięty
tak, navy z rayal/navy. Zrobił się fioletowo-różowy :-/ nie prałam w żadnych wybielaczach ani niewiadomo czym 🙁 Po prostu wypłowiał... Może od suszenia na słońcu? No ale dajcie spokój... Od kupienia może był używany z 12-15razy, prany może z 4-5 maxymalnie... Nie było nigdzie napisane, że to jednorazowe czapraki.
Edit. Rano cykne foto w naturalnym świetle... ale to i tak niewiele zmieni 🙁
wątek zamknięty
Absolutnie nie jest radykalnie większy, w zasadzie taki sam, przynajmniej w moich dralonach.
wątek zamknięty
Cottony właśnie blakną w słońcu, dlatego ja zawsze suszę w cieniu lub w domu. Mój navy, zresztą też z royal-navy, też mi niesamowicie wypłowiał, nie był już takim ładnym granatem, tylko zrobił się taki blado niebieski. 🤔 A czaprak za ponad stówę, po prostu załamać się można 😵
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.