Forum konie »

Końska rewia mody cz.VI (2012)

ekuss szkoda tylko ze wypadają tak małe  🙁
wątek zamknięty
szkoda właśnie- u nas cob jest na ostatnie dziurki,ale i tak mógłby być większy
wątek zamknięty
somebody dziękuję  :kwiatek:
wątek zamknięty
juliadna, wydaje mi sie, ze yorki powinny pasowac do minta:
[img]http://jezdziectwo.york.info.pl/sobraz/29946/0[/img]
w ogole to york ma podejzanie podobne kolory owijek do eskadronowych czaprakow ostatnio 😉 np apricot, a nie maja takiego padu.
wątek zamknięty
wątek zamknięty
a to moze juz maja. ale owijki mieli wczesniej. tak samo jak berry. pad tez juz chyba jest. ale owijki byly wczesniej.
wątek zamknięty
katija,  bo to chyba jakaś nowa seria wyszła z zupełnie nowymi kolorami i nawet krzywym pikowaniem skopiowanym, te starsze kolory mają to pikowanie pionowe, te nowe już zupelnie na modłę anky. berry chyba właśnie z tych nowych jest?

a enamel (ten ala mint) to chyba mieli wcześniej niż wyszła kolekcja mintowa, bo bardzo na niego chorowałam, taki ładny kolor. ale pad ma zupelnie inny odcień niż owijki na żywo, więc zrezygnowałam.
wątek zamknięty
kantar eskadron navy next generation
wątek zamknięty
Szkoda, że te pady jorka są takie krótkie...
wątek zamknięty
Dziewczyny, pomóżcie! Z jakiej kolekcji ten Eskadron? Wydaje mi się, że to nie z aubergine/violet/sand bo tam jest jakby ten fiolet chłodniejszy chyba i jaśniejszy...  🤔
wątek zamknięty
To chyba jakiś exclusive - do dostania tylko na dojczowym ebayu 🙂
wątek zamknięty
Anderia, nie możliwe, kupiłam na allegro 😜
wątek zamknięty
slw95 to jest purple z exclusive 🙂

fot.Livia

wątek zamknięty
juliadna, dzięki, zaraz po poście Anderia weszłam w zakładkę exclusive na szmatocholikach i pomyślałam, że to ten, ale wolałam mieć potwierdzenie od ekspertów (czyt. Wy 😉 ) Dzięki raz jeszcze!  :kwiatek:
wątek zamknięty
slw95 to, że kupiłaś na Allegro niczego nie wyklucza - czasami ktoś z Polski robi zbiorowe zamówienie z ebaya i a to się ktoś po swój czaprak nie zgłosi, a to okaże się, że jest jakiś nadprogramowy etc etc, a potem się na polskich serwisach sprzedaje 🙂 Czasem i tutaj exclusivy jakieś są. Ale generalnie dystrybutora na Polskę nie ma.
wątek zamknięty
Anderia, to rozumiem, ale byłam przekonana, że zamawiam berry (taki był na zdjęciu), a tu przychodzi mi coś takiego - małe zaskoczenie troszkę  🤣
wątek zamknięty
juliadna  w koniku czy mustangu są minty , ale po normalnej cenie tylko  🤔

A my się wtrącimy z G. w Anky Cornflower 🙂  Może kogoś przekonamy , bo komplet jest piękny , jak komuś zależało na niedostępnej olympii to może sobie taki zamiennik kupić z nutką fioletowego odcienia  😁
wątek zamknięty
A do mnie doszedł bicross z new generation.
NAWET NIE ZAJRZAŁAM do pudełka. Oddałam mężowi, żeby pochował pod choinkę.
Jestem z siebie dumna. Naprawdę będzie niespodzianka.  😉
wątek zamknięty
A ja chyba zgrzeszę. Myślałam, że ten niciak może być za ciemny, ale zrobiłam sobie przeróbkę na zimowej sierści i na letniej...

wątek zamknięty
tunrida, podziwiam i gratuluję, ja nie dałabym rady. Wszystkie paczki i przesyłki, które dostaję w ciągu minuty muszę rozpakować, bo inaczej nie mogę żyć 😁 
wątek zamknięty
tunrida, podziwiam i gratuluję, ja nie dałabym rady. Wszystkie paczki i przesyłki, które dostaję w ciągu minuty muszę rozpakować, bo inaczej nie mogę żyć 😁 

ja tak samo,  👍 tunrida
wątek zamknięty
Mąka, ślicznie! Chyba pierwszy koń, który nie wygląda smutno w tym niciaku.  🙂

dommaz, super jest ta Anka, jak dobrze, że targi już za 2 tygodnie i w końcu ją dorwę w swoje łapki.  😜
wątek zamknięty
tunrida imponujesz mi silną wolą  👍
wątek zamknięty
juliadna  w koniku czy mustangu są minty , ale po normalnej cenie tylko  🤔

A my się wtrącimy z G. w Anky Cornflower 🙂  Może kogoś przekonamy , bo komplet jest piękny , jak komuś zależało na niedostępnej olympii to może sobie taki zamiennik kupić z nutką fioletowego odcienia  😁

Jest to naprawdę ciekawy kolor ale przy olimpi to on nawet nie leżał 😉
wątek zamknięty
Nie. Ja po prostu w końcu CHCĘ dostać jakąś niespodziankę pod choinkę.
Ponieważ jestem wybredna i wybrzydzam bliscy boją się mi cokolwiek sami kupować. I zawsze sama sobie wybieram i kupuję prezenty. Cieszę się z nich, ale nie mam niespodzianki.
Więc to taki sposób na niespodziankę pod choinką.  😉

Mąka- bierz. Pasuje idealnie do obydwu odcieni sierści.
wątek zamknięty
zamówiłam w mustangu, ale dostałam telefon po 3 dniach że nie ma i zwracali mi kasiorę. W koniku tez już nie ma.
wątek zamknięty
tunrida, podziwiam za siłę woli, ja bym choć na sekundkę zajrzała do paczki 😉

dommaz, fajnie w Cornflowerze, choć zdjęcie wyszło trochę niewyraźnie 🙂

Mąka, na letniej sierści ten Niciak będzie szałowy!
wątek zamknięty
juliadna nie kupuje tych turkusowych yorków, one na zdjęciu wyglądają jak mint, ale w rzeczywistości mało mają z nim wspólnego. Miałam minta i próbowałam je dopasować, nie dało rady 🙂
wątek zamknięty
hanoverka o dzięki wielkie! A udało Ci się coś dopasować?
I do Anky Offwhite jakie owijki ? 🙂
wątek zamknięty
Tundria zobaczysz jaką będziesz miała niespodziankę jeśli jednak np. przyszła paczka z inną zawartością 😁! Ale również podziwiam silną wolę.
U mnie święta bezniespodziankowo jednak 🙁, swój prezent dostanę w sobotę 😀.
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.