Mi też się ta kolekcja spodobała, super elegancka w stosunku do tych koszmarków NG czy kolekcji z ostatnich lat z różami, miętami i innymi żarówiastymi kolorami. Ale jak ktoś co kolekcję kupuje jakiś czaprak, to mu teraz nudno. 😁
ja już długo nie inwestowałam w eskadrona bo kolory były nie pode mnie...a nowa kolekcja super-elegancka 😜 na pewno leci do mnie cotton sahara i taupe, kantar z futrem taupe i jakaś dera 😀iabeł:
emtyline , Isabelle wielkie dzięki :kwiatek: chyba mnie przekonałyście 🙂 będzie do kochania , ale na pewno przyda się w pewnych sytuacjach 🙂 Od początku ten dralon za mną chodził 😍
huzarova, dziękuje :kwiatek: anai, Altiria, dzięki, pewnie kupię różowego 😉 juliadna, a mi się jakoś nie podoba, jest ładnie, ale IHMO szału nie robi. Ale to moje zdanie 🙂 Ruda77, śliczny jest ten brillant!
Magdzior, jakoś tak, nie wiem, dziwnie wygląda. te taśmy są takie cienkie, czy to tylko złudzenie? i podszycie wygląda na strasznie cienkie i tandetne. a kolorek szałowy, naprawdę śliczny!
a ja mam mamuta w nowym, wspominanym wcześniej kantarze:
nie cytuj zdjec!!!
Mam pytanie nigdzie nie moglam znalezc twoich wpisow chyba slepa jestem 😀 jakies firmy jest kantar i gdzie go kupilas? jest BOSKI! dzieki za odpowiedz🙂
Miii też. 😍 Ale nigdzie nie mogę znaleźć VS, czy te BR Event są tylko w DR? 🙁 Chętnie bym sobie sprawiła niebieskiego, bo kupiłam owijki, które miały być do ESa sesam-peacock, ale pasują tak średnio na jeża. 😁 Zobaczymy, jak będzie na koniu.
Karino1998, Livia dzieki , mi sie przede wszystkim kolor podoba i jest taki fajny miękki.
Isabelle hm wydaje mi się, że złudzenie, jesli chodzi o szerokość to takie same jak w innych kantarach (np lamiella) zaś grubość to myslalam ze będą ciensze to est podwójna taśma więc jest stosunkowo sztywna i nie wydaje mi sie by był cieńszy niż inne kantary. A podszycie to wiedziałam jakie będzie bo takie samo z ekoskóry mam na obroży psiej i fajnie się sprawuje, na żywo nie wyglą∂a (moim zdaniem) tandetnie jest miękkie, nie sztywne. Ogólnie Reszka teraz jest niexle zarośnięta więc na niej się może wyglądać coś za cienkie itd, ale mi się podoba . W sumie najważniejsze, że kolor fajny bo to miał byc z zalozenia kantar do boksu i na padok aż mi szkoda, że przez to niebawem już nie będzie taki odblaskowy.