ekuss jak dla mnie najlepiej Frigg w drugiej derce -brązowej w gwiazdki i brązowego niciaka też bym brała - dla niej kolekcja perfekcyjna , zazdroszczę konia , sama bym wszystko wykupiła ale dla mojego chyba nie wypada 😂
altiria ja mam cornflowerowe owijki i jak dla mnie nijak będą pasować , no ale mogę się mylić 😉 🤔
tunrida Pytałaś w Mustangu w Warszawie? Od kiedy będzie dostępna ta kolekcja niciakowa???? Ja biorę czaprak i derkę w gwiazdki 😁 Dobrze, że za chwilę moje imieniny, potem Mikołajki a następnie gwiazdka 🏇
tunrida w Pegazie na pewno mają te czapraki bo ostatnio jak kupowałam zwykłego cottona to mi chcieli to wcisnąć 🙂 "no ale jak się pani nie podoba ta kolekcja...?!" heh...🙂
Petit- nie, nie byłam w Warszawie. Nie mam czasu jechać do stajni do konia. Więc tym bardziej do Warszawy po czaprak. 😉 Ale zadzwonię. Czyli telefony na jutro- Pegaz Poznań i Mustang stolica. :kwiatek:
Jak przyjadą, to cyknę tylko jedną małą fotkę z ukrycia i oddam mężowi, żeby oba pochował i dał mi pod choinkę. A ja będę aż do Gwiazdki żreć mlecz. I mąż będzie żreć mlecz. ( dziecko zapiszę na szkolne obiady, żeby nam go nie odebrali i nie umieścili w ochronce. Kurde- raz się żyje. Nie wiadomo kiedy wyjdzie jeszcze taka kosmiczna kolekcja. Może już nigdy. 😉)
echh ja marzyłam chociaż o kantarze, caly czas poluję na fulla z pinki smurf, bo dla mnie to byla idealna niciakowa kolekcja. tu sądzę, że utopię, bo berry mam i będzie wyglądać prawie ton w ton jak berry tylko z herbem😉 prędzej taki cukierkowy róż, bez fioletu bym kupiła. a te gwiazdki są koszmarne 😉
zawiodłam się wlasciwie na wszystkich zimowych kolekcjach 🙁 tylko kantar ESa mnie rusza trochę 🙁
azazu-Wiem, że jest zaznaczone, że "jest". Tyle, że czasami mają w sklepach że jest a nie ma. Więc jutro będę dzwonić i pytać. I szukać promocji ( skoro nikt tego nie chce to może upuszczą trochę)
domcia- jednego jedynego koloru wręcz nienawidzę. Granatu. 😉 Za toi uwielbiam beże, brązy i pomarańcze.
kategorycznie zabraniam kupowania brązowych niciaków! braknie dla mnie na przecenę 😁 a tak w ogóle po ile chodzę nówki nici, ponieważ zupełnie nie pamiętam 👀
tunrida - jak patrzę na ten czaprak, to też mi się zachciewa mieć jeden kosmiczny 🙂 mimo, że zdradziłam eskadrona na część stripe inów, to chyba się skuszę.
ekuss - dla mnie derka z duża ilością gwiazdek najbardziej się podoba na Twoim koniu
Niciakowe derki, są boskie, czapraki też, ale już nie skuszę się na Eskadrona 🙂