Forum konie »

Końska rewia mody cz.VI (2012)

ekuss jak dla mnie najlepiej Frigg w drugiej derce -brązowej w gwiazdki i brązowego niciaka też bym brała - dla niej kolekcja perfekcyjna , zazdroszczę konia , sama bym wszystko wykupiła ale dla mojego chyba nie wypada  😂

altiria  ja mam cornflowerowe owijki i jak dla mnie nijak będą pasować , no ale mogę się mylić  😉  🤔
wątek zamknięty
ekuss też bym brała drugą derę  😉
wątek zamknięty
ekuss, ta brązowa z dużą ilością gwiazdek najfajniejsza.
wątek zamknięty
tunrida WOW  😲 Dobrze że się na niego nie skusiłam  😁 😁 Fotka katalogowa jest o wiele bardziej "stonowana"
wątek zamknięty
dommaz, no właśnie cornflower chyba zbyt granatowe. Zamówiłam BR, zobaczymy, jak będzie. 🙂

tunrida, Passat powie na fotoblogu, co myśli o nowym czapraku.  😁
wątek zamknięty
tunrida Pytałaś w Mustangu w Warszawie?
Od kiedy będzie dostępna ta kolekcja niciakowa???? Ja biorę czaprak i derkę w gwiazdki  😁 Dobrze, że za chwilę moje imieniny, potem Mikołajki a następnie gwiazdka  🏇
wątek zamknięty
tunrida w Pegazie na pewno mają te czapraki bo ostatnio jak kupowałam zwykłego cottona to mi chcieli to wcisnąć 🙂 "no ale jak się pani nie podoba ta kolekcja...?!" heh...🙂
wątek zamknięty
tunrida wow , jakie ... mocne 😀 Czekam na zdj na koniu, wtedy się lepiej oceni,
ekuss 2 dera + cottony + bicolor na Frigg  😍
wątek zamknięty
Petit- nie, nie byłam w Warszawie. Nie mam czasu jechać do stajni do konia. Więc tym bardziej do Warszawy po czaprak.  😉
Ale zadzwonię. Czyli telefony na jutro- Pegaz Poznań i Mustang stolica.  :kwiatek:
wątek zamknięty
Od kiedy będzie dostępna ta kolekcja niciakowa???? podobno w grudniu

To chyba zawitają do nas cottony różowy+brązowy i derka w gwiazdki 😀
wątek zamknięty
Niciaki są ładne , ale wszystko się już powtarza :/ A swoją drogą dlaczego brillanty są o droższe od cottonów? Od czego to zależy?

Ponawiam pytanie 😀
wątek zamknięty
tunrida chodziło mi o tel....
ekuss skąd ta info?

brillanty sa zupełnie inne, inne materiały, lamówka, sznureczek.
wątek zamknięty
ekuss skąd ta info?  tak było na profilu szweckiego eskadrona na facebooku-ktoś się pytał i tak mu odpisali
wątek zamknięty
Znalazłam takiego brillanta na ebayu i to nie jest kolekcyjny prawda ?  👀
wątek zamknięty
Marcelin kolekcyjny nie 😉 Chyba exclusiv. Bardzo ładne połączenie kolorystyczne. Podobne do bloom, ale to chyba nie bloom?  😉
wątek zamknięty
nabyłam jeszcze x-crossa

http://allegro.pl/czaprak-eskadron-bicross-next-generation-negro-vs-i2789966586.html?source=oo

I muszę gdzieś namierzyć takie cuś, tylko skokowe.

http://konik.com.pl/eskadronbigsqrnexgenorange

Jak przyjadą, to cyknę tylko jedną małą fotkę z ukrycia i oddam mężowi, żeby oba pochował i dał mi pod choinkę.
A ja będę aż do Gwiazdki żreć mlecz. I mąż będzie żreć mlecz. ( dziecko zapiszę na szkolne obiady, żeby nam go nie odebrali i nie umieścili w ochronce. Kurde- raz się żyje. Nie wiadomo kiedy wyjdzie jeszcze taka kosmiczna kolekcja. Może już nigdy.  😉)
wątek zamknięty
echh ja marzyłam chociaż o kantarze, caly czas poluję na fulla z pinki smurf, bo dla mnie to byla idealna niciakowa kolekcja. tu sądzę, że utopię, bo berry mam i będzie wyglądać prawie ton w ton jak berry tylko z herbem😉 prędzej taki cukierkowy róż, bez fioletu bym kupiła. a te gwiazdki są koszmarne 😉

zawiodłam się wlasciwie na wszystkich zimowych kolekcjach 🙁 tylko kantar ESa mnie rusza trochę 🙁

Tunrida, jestem bardzo ciekawa fotek lateksu!
wątek zamknięty
tunrida przecież tam w koniku jest VSS ten Big Square 🙂
wątek zamknięty
tunrida Macałam na żywo ten czaprak na który polujesz... Zobacz jeszcze granatowy- do twojego konia byłby idealny  😁
wątek zamknięty

A ja będę aż do Gwiazdki żreć mlecz. I mąż będzie żreć mlecz.

ale nie ma już mleczy 🙁
wątek zamknięty

ale nie ma już mleczy 🙁

Cóż...no to schudnę.  🤔

azazu-Wiem, że jest zaznaczone, że "jest". Tyle, że czasami mają w sklepach że jest a nie ma. Więc jutro będę dzwonić i pytać. I szukać promocji ( skoro nikt tego nie chce to może upuszczą trochę)

domcia- jednego jedynego koloru wręcz nienawidzę. Granatu.  😉 Za toi uwielbiam beże, brązy i pomarańcze.
wątek zamknięty
a jest gdzieś dostępny nowy katalog HKM on-line?
wątek zamknięty
Jest.  🙂
Strasznie podoba mi się kratkowany kantar.  🤣
wątek zamknięty
Czy moglby mi ktos ubrac rumaka w brazowego cottona Nici?  😍  :kwiatek:

wątek zamknięty
Angeel, proszę:

(chciałam zrobić VS z DL, ale trochę mi nie wyszło  :hihi🙂
wątek zamknięty
Mógłby mi ktoś ubrać konia w brązowego niciaka? 😀
wątek zamknięty
kategorycznie zabraniam kupowania brązowych niciaków! braknie dla mnie na przecenę  😁 a tak w ogóle po ile chodzę nówki nici, ponieważ zupełnie nie pamiętam  👀
wątek zamknięty
sei, pewnie ok. 175-185 zł... 😉

tunrida, uważaj, tak się potem zaczyna szmatoholizm 😁
wątek zamknięty
tunrida - jak patrzę na ten czaprak, to też mi się zachciewa mieć jeden kosmiczny 🙂 mimo, że zdradziłam eskadrona na część stripe inów, to chyba się skuszę.

ekuss - dla mnie derka z duża ilością gwiazdek najbardziej się podoba na Twoim koniu

Niciakowe derki, są boskie, czapraki też, ale już nie skuszę się na Eskadrona 🙂
wątek zamknięty
Ruda77 moim zdaniem bardzo ładnie
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.