Forum konie »

Końska rewia mody cz.VI (2012)

O moja głowa!

Jak nigdy dotąd ta Nici kolekcja zapowiada się szałowo🙂
wątek zamknięty
asds o niciakach jest kilka stron w tył, powtórka z coffee/berry
wątek zamknięty
Na takiego łosia będzie bardziej pasować winterred czy carbon? Sorki za mało poglądowe zdjęcie konia, ale nie mamy narazie zbyt wielu zdjęć.
wątek zamknięty
kociarnia, winterred !!!
wątek zamknięty
Ma ktoś ESa sesam/peacock i owijki od Anky Cornflower? To by rozwiązało wszystkie moje problemy.  😁
wątek zamknięty
kociarnia przepraszam za  🚫 ale muszę zapytać. To Eviano II?
wątek zamknięty
tak Evianek.
wątek zamknięty
kociarnia ładnie mu będzie w winterredzie  😀
wątek zamknięty
asds chyba masz małe zaległości. 😁
Dla przypomnienia:

Mi się nawet całkiem podoba ten róż. Nie mam jakichś odczuć jak poprzedniczki, że jest wsiowy, pozatym mój koń wygląda zacnie w cottonach, więc chyba się skuszę na takiego pod skokówkę. 😉

edit; btw bardziej widzę w nim coś a'la Hot Pink niż Berry
wątek zamknięty
Demonowa pomieszanie hp i berry 😁.
wątek zamknięty
Jako, że idą święta to głowie się i głowie nad czymś nowym.. Strasznie podobają mi się ES Stripe in czy Jarpol Trio bodajże - siodło będzie brązowe, a sam koń jest gniady i tutaj całkiem nie wiem w jakie kolory iść. O ile gniady podoba mi się w większości kolorów (poza czerwieniami, różami i żółtymi), tak siodło nieco mi psuje wizje. Ogólnie czaję się na coś w: fiolecie, brązie, szarym lub zieleni obecnie. Prosiłabym o propozycje, bo sama już mam metlik i zaawansowany oczopląs  🤔

Poglądowe zdjęcie kobyłki w razie potrzeby:
wątek zamknięty
Viridila, a może beże? albo niebieskie, szare
kociarnia, winterred
Dziś ucieszyłam się z pieknej pogody i chciałam zrobić ładne zdjęcie winterreda... no i załapałam się na zachód słńca o 14:30 👿 w każdym bądź razie kolor wyszedł całkiem fajnie
wątek zamknięty
kittajka piękny koń, czaprak też bardzo korzystnie wygląda na tym zdjęciu 😀
wątek zamknięty
kittajka, o beżu też myślę - zwłaszcza jakby był z fajnym brązem.. tylko znowu brązowe siodło mi tu psuje wszystko  😉
Po prostu za dużo możliwości i jak tu konsekwentnie wybrać jedno 😁 Do świąt trochę czasu, więc trochę się posiedzi  😉
wątek zamknięty
Booziuuuu....ta niciakowa kolekcja jest cudowna  😜 Ja chce wszystkie czapraki i wszystkie derki...zakochałam się  💘
wątek zamknięty
Doszedł do mnie czaprak Eskadrona!
Jest BOSKI!
Przepiękny.
Chyba mój najładniejszy czaprak!
Wcale nie jest ceratowy. Jest sztuczny, owszem. Ale to taka prześliczna sztuczność.  😍 Może nie jestem obiektywna, bo kocham go miłością wielką od chwili wyjęcia z pudła.
Nie jest brązowy, bo wpada chwilami w złoto.  😍

Postaram się jutro o zdjęcia na koniu. A jeśli nie uda się jutro to na pewno lada dzień się pochwalę. I chętnie kupiłabym takich więcej.
Wiecie może gdzie jest więcej takich na sprzedaż??
wątek zamknięty
tunrida, jaki kosmos! Przepraszam, ale czy tylko do mnie całkiem nie przemawia ta kolekcja?
Z całym szacunkiem dla Ciebie tunrida :kwiatek: O gustach się nie dyskutuje przecież 🙂
wątek zamknięty
tunrida fajowy 😀 Pasek się ucieszy 🙂

Ja na Segana tego różowego niciaka wezmę na pewno, jest obłędny  😍
Dziewczyny, a teraz pytanie. Na Segana burgundy czy winterred? Jakoś tak mi się ładnych czerwieni zachciało  🤣
wątek zamknięty
Jak dla mnie za plastikowo...

Ja czatuję już po sklepach internetowych na te nowe niciaki 😀 Jak myślicie-brać też ten brązowy czapraczek?

Na 100% biorę różowy komplet 😀 I derkę-tylko nie wiem czy tą w gwiazki czy inną...

Jest jakaś dobra duszyczka,która ubrała by mi kobyłkę we wszystkie 3 + brązowego cottona (w różowy jakby się chciało to też,ale i tak go biorę)

wątek zamknięty
kittajka, bardzo fajnie twojej w Winterred! 😉

tunrida, aleś zaszalała 😉 Do mnie to kompletnie nie przemawia, ale daj znać po dłuższym używaniu jak ten czaprak się sprawuje 🙂 Kolorystycznie do Passata dobrałaś go bardzo fajnie 🙂

Wiecie może, czy dostanę gdzieś jeszcze Niciaki z 2010 PD? :kwiatek:
wątek zamknięty
Skoro do tylu osób to nie przemawia, to ja się pytam KTO MI WYKUPIŁ kolekcję?  🤔 Oddawać mi ją natychmiast.
Biorę całą.
( czemu mieszkam na wsi i nie wiedziałam jakie toto na żywo piękne jest, póki było w sklepach? )
wątek zamknięty
tunrida fuuj ! 😉 Ale to plastikowe. Mnie się wogóle nie podoba, no ale są różne gusta.  🙂
wątek zamknięty
Tundria wykupili i się wstydzą przyznać, że ubierają na konia. 😁
wątek zamknięty
Podzielam zdanie Demonowej. Dla mnie okropieństwo. U nas w Pegazie leży tego tona, bo w ogóle im nie schodzi. Ostatnio się cieszyli bo ktoś się szarpnął na derkę  😉
wątek zamknięty
Tundria wykupili i się wstydzą przyznać, że ubierają na konia. 😁

dobree  😀
wątek zamknięty
Ekuss wybacz moje mistrzostwo painta  😁
wątek zamknięty
kortina, Livia, dzięki :kwiatek:
tunrida, on jest z next generation czy z platinum?
ekuss, brąz na kasztance będzie fajnie wyglądał. A jeśli chodzi o derkę, to mi się podoba w tej brązowej z trzema gwiazdkami
lizzy, burgunda
wątek zamknięty
wilczyk dziękuję !  :kwiatek:  Ta pierwsza derka mi się mało podoba... a w drugiej tak pstrokato,znowu trzecia taka róóóżowa....
wątek zamknięty
ekuss chyba w różowiastej najlepiej  😉
wątek zamknięty
Laguna- dzięki.  :kwiatek: I to jest istotna informacja. Sklep Pegaz Poznań.
Mam telefon. Jutro dzwonię i zaraz ustalę co tam za tona jest. Mam nadzieję, że tona skokówek a nie ujeżdżeniówek.  😉
Widzę, że mam dla siebie prezenty pod choinkę.
Przepraszam, że ja w takiej ekscytacji, ale od dawna nic mi się tak bardzo nie podobało.  😜
Jestem dziecko plastiku i kosmosu, więc....kolekcja idealnie dla mnie. A koń....cóż koń. Koń mu się dostosować.
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.