Forum konie »

Końska rewia mody cz.VI (2012)

Chabrowe owijki jarpol pasowałyby do esa sesam/peacock? Potrzebuję na gwałt owijek, a nie ma nigdzie lamicellowych.
wątek zamknięty
Jeszcze my się zaprezentujemy w cottonie Plum 💘

Rozmiar pony chyba nie wygląda jakoś źle pod Luckiem? 🙂

wątek zamknięty
konwalia, bierz, fajnie jej
Livia, ładnie mu w plum,

Poglądowo Siwa w chilli (przepraszam za spoconego konia, ale wyjątkowo robiłam zdjęcie po jeździe) 🙂
wątek zamknięty
Livia, na styk ale wygląda dobrze z fulla by miał kołderkę...
Gdzie mozna juz w polskich sklepach dostac nowa kolekcje Nici?
wątek zamknięty
Livia, całkiem ładnie 🙂
wątek zamknięty
kittajka, harja, dziękuję🙂

effqa, właśnie dlatego spróbowałam pony - bo normalne cottony na moim wyglądają serio jak derki 🙂
wątek zamknięty
kittajka, super w chilli  🙂
wątek zamknięty
Livia kolor śliczny, ale mam wątpliwości co do czapraka pony na dużym koniu, pomimo że do siodełka pasuje idealnie.
Zdjęcia śliczne  😍
wątek zamknięty
kittajka a mnie się trochę gryzie z brązowym siodłem 😉
wątek zamknięty
Można już gdzieś nabyć niciakową kolekcję? Tak się zastanawiam czy brać cotton PD czy DL,bo PD malutkie:

wątek zamknięty
Niciak smurf pod moją skokówką się ledwo mieści. I ułóż go tak żeby było konika widać 😁.
wątek zamknięty
ekuss, zaoszczędzisz na derce przy DL.  😁
wątek zamknięty
ekuss PD, masz kuca a one łaśnie kucykowe są, DL wyglądają jak kołdra nawet na większych koniach :-/
wątek zamknięty
Było szaro i buro dzisiaj i aparat odmawiał mi współpracy a lepszy obiektyw za długi, ale mam foty poglądowe powalającej jakości  😎
Anky Jasper na spoconej jasnogniadej

i ES na ciemnogniadej, która nie chciała współpracować i stanąć chociaż na 5 sekund  🙄
wątek zamknięty
wątek zamknięty
kolor lind z kolekcji beluga-flax 2009 😉
wątek zamknięty
Ależ Wy macie wiedze! Dzięki 😉
wątek zamknięty
Nie ma ktoś na sprzedaż owijek pasujących do ESa sesam/peacock? Biednemu szmatoholikowi to zawsze wiatr w oczy, nie mogę nigdzie dostać.  🤔
wątek zamknięty
ekuss, na was to tylko PD 😉

Louisa, dziękuję 🙂 (Tak z ciekawości, czemu nie jesteś przekonana do czapraków pony na dużych koniach? :kwiatek🙂
wątek zamknięty
Bo koń wygląda wtedy potężniejszy niż jest  😉 Ja pod 16 (czarny ES parę postów wyżej) mam  fullowy czaprak pomimo że pony by wszedł spokojnie, ale jednak wydaje mi się że kluska (ma nieco ponad 160) w pony wyglądała by tak sobie. Ale to moje prywatne widzimisię  😉
Pod Twoje siodełko jak najbardziej pasuje  😍
wątek zamknięty
Louisa - śliczny jest jasper 🙂 kurcze, że ja go jeszcze nie mam  😁

Livia - prześlicznie w plumie i nie tak źle w rozmiarze pony 🙂 miałam sprzedawać swojego pluma, ale jednak go sobie zostawię 🙂
wątek zamknięty
Cierp1enie VS wisi w ogłoszeniach  😉
Ten kolor jest prześliczny, prawdziwy kameleon, ogólnie to jest trochę żywszy bardziej pod szmaragd.
wątek zamknięty
Livia sorki, ale dla mnie nie za bardzo ten pony 😉
wątek zamknięty
Czaprak pony fajnie wygląda na Frigg, ale na dużym koniu imho nie bardzo. Wygląda jakby się skurczył w praniu 😁
wątek zamknięty
chce dzisiaj zamowic jarpola turkusowego, ale wymiary ujezdzeniowki mnie troche przerazaja ja mam pad Kramera i on ma mniejsze wymiaryy od jarpola a na koniu wydaje mi sie duzy a ten jarpol ma byc jeszcze wiekszy. CZy po prostu poprosic o wymiary jak ten Kramer?
wątek zamknięty
anil22 wymiary może i są duże, ale na żywo wcale nie są takie wielkie. W mojej galerii masz pad koral i pistację na koniu 155cm 😉
wątek zamknięty
Louisa, dzięki za wyjaśnienie 🙂

Cierp1enie, dzięki 🙂 Pluma nie sprzedawaj, to za fajny kolor 😉

palemka, spoko - tego Pluma wzięłam z ciekawości, jak to będzie wyglądać. A że i tak bardziej "siedzę" w padach, które są akurat, to problemu nie ma 🙂
wątek zamknięty
Livia, ładnie, a Sander w tym pony wydaje się większy niż jest 😀

kittajka, super!

ekuss, dla Frigg to tylko PD, mój D-grupowiec w DL się topił, a był z tych potężniejszych 😉

Louisa, bardzo fajnie, ale jaki piękny naczółek masz 😍
wątek zamknięty
gabb. dzięki naczółek by Anaa
w wątku naczółkowym jest zbliżenie
wątek zamknięty
zdjęcia z reitforum.de
winterred na siwym

bicolor taupe-sahara na siwym

kantar taupe-sahara na kasztanie
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.