Forum konie »

Końska rewia mody cz.VI (2012)

Zalcia97 ja mam kucykowe polarowki i zimówki i są podobne c
a dralony są wieeeelkie. Ale zimówki wypadają na najmniejsze 🙂
wątek zamknięty
Czy tylko mi się wydaje czy nici z kolekcji cobalt wypada mały?
wątek zamknięty
To wychodzi na to, że każdemu pasuje coś innego 😉 U nas polary L-ki wyglądały dobrze, choć mocno opięte, XL-ki troszkę wisiały. Dralon XL był luźniutki, ale dobry po praniu zrobił się opięty. Zimówki w ogóle nam nie pasują  😉
wątek zamknięty
Dramka mój był wielki. 🙄
wątek zamknięty
Dzięki dziewczyny, w takim razie będę XL szukać  :kwiatek:
wątek zamknięty
Dramka czy ja wiem, że mały, mi układa się pod siodłem tak jak pozostałe cottony, zobacz:

wątek zamknięty
my nosimy zimówki Eskadrona 155 i jest na styk, wszystko super leży...a polary 145 są opięte na klacie ale wiszą i brzydko to wygląda  🤔
nie mogę się idealnie wpasować w Eskadrona.
wątek zamknięty
Eskadron NG petrol

zdjęcia z reitforum.de
wątek zamknięty
Czaprak, kantar ładne, kolor bardzo mi się podoba, ale po kija w derkach deli te ceratowe krzyże?! Fuj, fuj.
wątek zamknięty
wątek zamknięty
Brązowy śliczny  😀
wątek zamknięty
Jakie śliczności!
wątek zamknięty
całkiem fajne te niciakowe dery  😀
wątek zamknięty
Słodkie!  😀
wątek zamknięty
Niciaki są jak coffe/berry, tylko z konikiem  🙄 Na prawdę muszą się tak powtarzać..?

EDIT: Zobaczcie, na lamówce w nausznikach jest nawet apricot.. Co za porażka.

😵
wątek zamknięty
Może i podobne do coffe berry, ale ten róż zdaje się być bardziej zgaszony. Taki przydymiony wręcz, muszę się zaopatrzyć 😀.
wątek zamknięty
Jaka śliczna ta brązowo polarówka w gwiazdki.  💘 A ja właśnie kupiłam nowy dralon... Szkoda, że czapraki mają zupełnie nie moje kolory, bo konik jest super.

Zachciało mi się brillanta royal. I mam teraz dylemat między nim i Anką cornflower.  🙄
wątek zamknięty
Co lepsze na "elegancko" dla ciemniej rudej? cotton vanilla/apricot czy cotton white z kolekcji navy/burgundy/bronze??
wątek zamknięty
Altiria, bierz Ankę, jakość brillantów za tę cenę to porażka.

Słuchajcie, trzeci raz w życiu podoba mi się kolekcja Nici, a pierwszy mam ochotę coś kupić. Urocze, słodkie i akurat nasze kolory.
wątek zamknięty
Ja wiem, tylko tak mi się kolor podoba... Jeżdżę 1-3 godziny w tygodniu, więc moje czapraki w większości wyglądają jak nówki, może nie byłoby aż tak źle. Muszę go zobaczyć na żywo, bo z tego co pamiętam rok temu mi się podobał, ale nie jakoś wybitnie, a teraz mi wróciła ochota.
Mam problem,co jutro założyć: chili, navy-white czy czerwonego ESa. Chyba ESa, a eskadronom zrobie szmatofotki w stój (znowu się będą w stajni ze mnie śmiali, że robię zdjęcia czapraków  😁 ).
wątek zamknięty
Altiria, weź ESa i koniecznie zrób zdjęcia
Karino1998, white

Ładne te niciakowe derki. Chętnie bym sobie jedną sprawiła, ale chyba jestem już trochę za stara na haftowane koniki i gwiazdki naraz 😡
wątek zamknięty
dla mnie przesadzili z tymi gwiazdkami... ogólnie nie ma szału, to samo co coffee berry tylko z nadrukiem :/ mam wrażenie, że im kolorów brakło albo chcą sie pozbyć starych materiałów:/
wątek zamknięty
jestem już trochę za stara na haftowane koniki i gwiazdki naraz 😡

Oj tam zaraz za stara.  😉  Chociaż ja ostatnio zrezygnowałam z niciakowego kantara na rzecz futrzanego winterreda biorąc pod uwagę wiek (chociaż chodziło o wiek kobyły, nie mój  🤣 ), ale pewnie i tak go kupię, tłumacząc sobie, że w życiu musi być też odrobina szaleństwa.  😀iabeł:

Czy brillant royal ma taki kolor jak na tym zdjęciu czy jest ciemniejszy: KLIK? Bo jeśli taki, to chyba zrezygnuję z cornflowera.  😁
wątek zamknięty
Altiria, ma taki kolor:
wątek zamknięty
To może jednak cornflower... Rany, ale mam zagwozdkę, czemu to takie drogie, wzięłabym oba.  🙄
Mój dziadek zobaczył zdjęcie moich szmatek na facebooku i zadzwonił z pytaniem, czy otwieram sklep.  🤣  Potem spytał: "Ile taki czaprak kosztuje, z 30 zł?". Musiałam go brutalnie uświadomić.  😁  Wytłumaczyłam też, że są różne rodzaje i kroje, kolekcje z kolorami, niektóre kolory są bardzo chodliwe i można je sprzedać za dobrą cenę i tak dalej, toi stwierdził, że należę do "bandy końskich świrusów".  😂
wątek zamknięty
[quote author=konikowa-1997 link=topic=79630.msg1586458#msg1586458 date=1353077879]
Niciaki już są!!!   😀
[/quote]
Ja naprawdę lubię brązy, ale jeszcze jeden to już przesada.. Czekałam na coś nowego  :/
wątek zamknięty
Strasznie się zawiodłam na Niciakach... miałam nadzieję ze będzie róż/granat, wtedy byłoby super. A tu powtórka z Coffee/Berry :/

Btw. Ma może któraś z was kontakt z forumową Medziiik? Chętnie przygarnę maila lub nr telefonu :kwiatek:
wątek zamknięty
Niciaki są ładne , ale wszystko się już powtarza :/ A swoją drogą dlaczego brillanty są o droższe od cottonów? Od czego to zależy?
wątek zamknięty
Niciaki są ładne, dobrze jednak że wyleczyłam się z eskadrona ufffffff
Za to ten BR  😜 😜 boooski!
wątek zamknięty
Coś czuję,że kilka rzeczy z tej kolekcji niciaków do mnie wpadnie  😍  Zrobimy się na my little pony 😀
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.