Hmmm...Powiem szczerze że jak dawno zadna szmata mnie nie korciła tak ten rasperry i granatowy?/czarny wyglądają kusząco...ciekawe czy by do fuksji ES pasowało..
Mój tata, który jest fundatorem dralona i bicolora, zaproszony na oficjalną prezentację stwierdził: 'to na te szmaty wydałem tyle pieniędzy?' 😁 a dralon ma inne kolory niż na zdjęciu sprzedażowym, więc muszę sobie sprawić cottona navy żeby mi pasował. 😀iabeł:
Amarotsa do pyska mu w tym impulsie 🙂 fajny kontrast jest
..a ja chybą zaraz kliknę ES excellent badge grey 😜 ...albo może najpierw ogolę kobyłę...bo z gniadej robi się taka szarawa, mam nadzieję że będzie pasować :P
Widzisz.. dobrze, że tutaj jeszcze są osoby o wyższym stopniu wtajemniczenia. :kwiatek: Dziękuje 😉 Ja nie ogarniam tych wszystkich kolekcji, coś mi dzwoni, ale nie wiem co 🙂
Fantazja - i tak jest! Uważam, że takie zestawy są dobre na każdą okazję. Czasami zaszaleję z kolorami, jednak najbardziej lubię klasykę 😉
Ten BR szary z poprzedniej strony... No poległam! 😵 Dobrze, że niedługo święta, kurza stopa, zdecydowanie za dużo szmat mi się podoba. Ale na szczęście w ogłoszeniach rarytasiki które na mnie patrzą są DL. 😁
ashtray, ojaaa, beżyki, nugaciki i do tego granatowe lamówki! 😍 Ceny typowo briliantowe, szkoda :P
edyta, co prawda to inna kolekcja zupełnie, ale u mnie stajni, jeszcze w Sopocie było kilka BRów w tym jeden taki bardziej pad (teraz nawet nigdzie nie widziałam podobnych - taka prostokątna kołderka z lamówką, fajny był) i były nie do zdarcia, ciurane codziennie w słońce, błoto, deszcz - żaden nawet nie wyblakł (a pad był ciemnobrązowy) i nikt specjalnie się z nimi nie obchodził. Prawie jak stare eskadrony ;-) Coś czuję, że wszechstronna wersja będzie moja... 😜
Livia - Dziękujemy :kwiatek: Za mną ta kolorystyka chodziła od dawna i tak całkiem przypadkiem udało się wylicytować 🙂
Ciep1enie - Dzięki, Dzięki :kwiatek:
Ten beżowy BR chodzi za mną, oj chodzi. Tylko, że ja już tak zaszalałam ze szmatami w tym miesiącu, że mi chyba nie wolno już nic więcej kliknąć 🙂 Małż mnie wyrzuci z domu jak zobaczy te wszystkie szmaty, które przyjdą 😁
Ja właśnie tez chce się spytać o rozmiary 🙂 czy polarowki eskadrona wypadają tak samo jak dralony i zimówki ? Bo zawsze kupuje polarowki o rozmiar mniejsze, czyli zamiast L to M i nie wiem jak z reszta 🙂