Forum konie »

Końska rewia mody cz.VI (2012)

http://allegro.pl/czaprak-eskadron-nici-i2791488949.html

ktoś tu chyba szukał NICI ROSA  🙂
wątek zamknięty
A gdyby ktoś szukał Brillantów w różnych wersjach kolorystycznych, to znalazłam coś takiego
wątek zamknięty
Hmmm...Powiem szczerze że jak dawno zadna szmata mnie nie korciła tak ten rasperry i granatowy?/czarny wyglądają kusząco...ciekawe czy by do fuksji ES pasowało..
wątek zamknięty
ktoś tu chyba szukał NICI ROSA 

taa,ale jakby tata zobaczył co licytuję (on ma konto) to bym chyba musiała w stajni zamieszkać  😂
wątek zamknięty
Mój tata, który jest fundatorem dralona i bicolora, zaproszony na oficjalną prezentację stwierdził: 'to na te szmaty wydałem tyle pieniędzy?'  😁  a dralon ma inne kolory niż na zdjęciu sprzedażowym, więc muszę sobie sprawić cottona navy żeby mi pasował.  😀iabeł:
wątek zamknięty
http://allegro.pl/czaprak-eskadron-nici-i2791488949.html

ktoś tu chyba szukał NICI ROSA  🙂

To jest chyba pony vs, więc tyci-tyci czapraczek pod maleńkie siodło.
wątek zamknięty
Ja mam swojego osiołka w Impulsie Fango/Sky?

Bardzo mi się podoba, tak elegancko. Czy się mylę?  😉
wątek zamknięty
Amarotsa do pyska mu w tym impulsie 🙂 fajny kontrast jest

..a ja chybą zaraz kliknę ES excellent badge grey  😜
...albo może najpierw ogolę kobyłę...bo z gniadej robi się taka szarawa, mam nadzieję że będzie pasować :P
wątek zamknięty
podoba się?
cotton Eskadron standard i owijki NN
wątek zamknięty
Bardzo! Elegancko z polotem!  🙂
wątek zamknięty
Fantazja , ładnie bardzo 😀

Ostatnio popełniłam z nowej kolekcji eskadrona brillanta winterred z owijkami, brillanta white i kantar z uwiązem 😲 Bardzo mi się podoba ta kolekcja 😂
wątek zamknięty
Amarotsa walnut/sky 😉
wątek zamknięty
Amarotsa, Ruda77,  :kwiatek:  tak miało być, skromnie i elegancko
Ruda77, to koniecznie pochwal się zdjęciami na koniu, ciekawa jestem tych brillantów
wątek zamknięty
Amarotsa walnut/sky 😉

Widzisz.. dobrze, że tutaj jeszcze są osoby o wyższym stopniu wtajemniczenia. :kwiatek: Dziękuje  😉  Ja nie ogarniam tych wszystkich kolekcji, coś mi dzwoni, ale nie wiem co  🙂

Fantazja - i tak jest! Uważam, że takie zestawy są dobre na każdą okazję. Czasami zaszaleję z kolorami, jednak najbardziej lubię klasykę  😉

Edit - poprawki.
wątek zamknięty
Ceny w EQUISHOPIE wygladaja juz znacznie mniej zachecajaco 🙁 chyba ogarneli stronke i koniec z dralonami za 250zł...
wątek zamknięty
ale do 6 grudnia jest 10% rabatu dla wybranych w equishopie  😅
wątek zamknięty
Amarotsa, chciałam kiedyś brać dla mojego odwrotne zestawienie, sky/walnut, ale to twoje też wygląda dużo lepiej, niż się spodziewałam 🙂

Ech, szkoda że rabat w Equishopie jest akurat teraz, kiedy nie ma tam nic, co chciałabym kupić 😁

No i podłączę się pod wcześniejsze pytanie - kiedy pojawią się Niciaki? 😉
wątek zamknięty
Amarotsa - super w walnut 🙂 w końcu coś jasnego, bo dawno nie było 🙂
wątek zamknięty
Dostanę gdzieś jeszcze brillanta royal?  🙂
wątek zamknięty
Ten BR szary z poprzedniej strony... No poległam!  😵
Dobrze, że niedługo święta, kurza stopa, zdecydowanie za dużo szmat mi się podoba.
Ale na szczęście w ogłoszeniach rarytasiki które na mnie patrzą są DL.  😁

ashtray, ojaaa, beżyki, nugaciki i do tego granatowe lamówki!  😍
Ceny typowo briliantowe, szkoda :P

Nie, nie, nie. Poproszę bana na ten wątek!
wątek zamknięty
Nooo ten szary BR jest boski! tylko jak z jakością? żeby znowu się nie wpakować jak w szokemola 🤔
wątek zamknięty
edyta, co prawda to inna kolekcja zupełnie, ale u mnie stajni, jeszcze w Sopocie było kilka BRów w tym jeden taki bardziej pad (teraz nawet nigdzie nie widziałam podobnych - taka prostokątna kołderka z lamówką, fajny był) i były nie do zdarcia, ciurane codziennie w słońce, błoto, deszcz - żaden nawet nie wyblakł (a pad był ciemnobrązowy) i nikt specjalnie się z nimi nie obchodził. Prawie jak stare eskadrony ;-)
Coś czuję, że wszechstronna wersja będzie moja...  😜
wątek zamknięty
ehhh kusisz kobieto  😉
wątek zamknięty
Livia - Dziękujemy  :kwiatek: Za mną ta kolorystyka chodziła od dawna i tak całkiem przypadkiem udało się wylicytować  🙂

Ciep1enie - Dzięki, Dzięki  :kwiatek:

Ten beżowy BR chodzi za mną, oj chodzi. Tylko, że ja już tak zaszalałam ze szmatami w tym miesiącu, że mi chyba nie wolno już nic więcej kliknąć  🙂 Małż mnie wyrzuci z domu jak zobaczy te wszystkie szmaty, które przyjdą  😁
wątek zamknięty
Beżyk też mi sie podoba, ale beżyk to będzie u mnie sahara i jarpolowy pad.  😵

Edytka, przepraszam, jak coś możesz zwalić na mnie  😀iabeł: ;-)

wątek zamknięty
Edytka, przepraszam, jak coś możesz zwalić na mnie  😀iabeł: ;-)

Dzięki! :kwiatek:
wątek zamknięty
Altiria brillant royal jest w koniku  😉
wątek zamknięty
Fantazja, bardzo ładnie, tak klasycznie 😉

Czy jeśli mój koń nosi L Eskadrona, to Dralon brać L czy XL?
wątek zamknięty
XL - Dralony troszkę się kurczą po praniu  😉
wątek zamknięty
Ja właśnie tez chce się spytać o rozmiary 🙂  czy polarowki eskadrona wypadają tak samo jak dralony i zimówki ? Bo zawsze kupuje polarowki o rozmiar mniejsze, czyli zamiast L to M i nie wiem jak z reszta 🙂
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.