xxagaxx, mamy chyba ostatnio podobny gust, bo już miałam ten czaprak w koszyku 😉 ale mam inne ważniejsze rzeczy do kupienia i z bólem usunęłam z koszyka. Jest naprawdę ladny!
emptyline płaciłam 40zł za kantar z podszyciem z ecoskóry na nosie i z naszytą taśmą ozdobną też na tym jednym pasku, ale wiem, że w październiku były ceny promocyjne, teraz trzebaby dopytywać jak jest, bo to zależy na których paskach się wybierze podszycie, taśmę itd itp.
czy posiada ktos pady yorka? jak sie sprawuja? solidne sa? nie wiem czy kupic yorka czy jarpola? bo dowiedziec sie cokolwiek od jarpola graniczy z cudem
Czy dostanę w jakimś sklepie w PL cottona raspberry? Czy tylko na ebayu? anil22, co prawda nie miałam nigdy padu Yorka, ale osobiście brałabym Jarpola 😉
tylko tam dowiedziec sie cos to masakra🙁 dopiero po 2 mailu dostalam odpowiedz. A chcialam zamowic ten pad napisalam jaki i prosilam o wymiary i cisza. Troche mi sie czekac nie chce
anil22, ja wybrałabym Caball. Moja koleżanka ma Yorka i ten pad jest bardzo fajny. niestety za mały pod moją ujeżdżeniówkę, dlatego go nie kupię. Ale gdybym miała krótszą tybinkę albo siodło skokowe albo wszechstronne to napewno znalazłby się u mnie w szafce ;-)
Oj tam przepadłaś, przynajmniej masz czaprak na zawody. 😁 Ja do Cavaliady mam odwyk, moi rodzice jak dzisiaj zobaczyli trzy nowe czapraki, dralon i skrzynkę, to popukali się w czoło, a dziadek jak zobaczył zdjęcie na facebooku to zadzwonił spytać, czy otwieram sklep jeździecki. 🏇
czy posiada ktos pady yorka? jak sie sprawuja? solidne sa? nie wiem czy kupic yorka czy jarpola? bo dowiedziec sie cokolwiek od jarpola graniczy z cudem
pisz przez forum bezposrednio do Deborah :kwiatek: Jarpol od Yorka lepszy bez 2 zdań
gryglodor też szukałam atlantic-greena w Polsce, ale nic z tego.. Wiem, że beckersport miał w wakacje azure blue, lemon, raspberry, taki pomarańczowy z czarną/ciemnoszarą lamówką i to chyba było na tyle z exclusive.. 🙂