Forum konie »

Końska rewia mody cz.VI (2012)

Magdzior, a jak to cenowo wygląda? 🙂
wątek zamknięty
wiadomo coś o NICI ?
wątek zamknięty
weszłam sobie na allegro i się normalnie zakochałam:

http://allegro.pl/br-melange-czaprak-i-owijki-elegancki-komplet-i2790012413.html

Dobrze że nie mam kasy bo już bym kliknęła kup 😉
wątek zamknięty
xxagaxx, dobrze że ujeżdżeniowy, bo też kliknęłabym.
wątek zamknięty
xxagaxx, mamy chyba ostatnio podobny gust, bo już miałam ten czaprak w koszyku 😉 ale mam inne ważniejsze rzeczy do kupienia i z bólem usunęłam z koszyka.  Jest naprawdę ladny!
wątek zamknięty
xxagaxx, dobrze że ujeżdżeniowy, bo też kliknęłabym.

Skokowy byl/jest na animalii z tego co pamietam  😁
wątek zamknięty
Patrzcie, co znalazłam, szmatoholiczki: KLIK. Chyba powinnyśmy się od niej uczyć.  😁
wątek zamknięty
Evson, nie kuś! Na wszelki wypadek nie będę sprawdzać, bo się spodoba i kolejny zakup. Chociaż święta niedługo...
wątek zamknięty
emptyline płaciłam 40zł za kantar z podszyciem z ecoskóry na nosie i z naszytą taśmą ozdobną też na tym jednym pasku, ale wiem, że w październiku były ceny promocyjne, teraz trzebaby dopytywać jak jest, bo to zależy na których paskach się wybierze podszycie, taśmę itd itp.

wątek zamknięty
czy posiada ktos pady yorka? jak sie sprawuja? solidne sa? nie wiem czy kupic yorka czy jarpola? bo dowiedziec sie cokolwiek od jarpola graniczy z cudem
wątek zamknięty
Czy dostanę w jakimś sklepie w PL cottona raspberry? Czy tylko na ebayu?
anil22, co prawda nie miałam nigdy padu Yorka, ale osobiście brałabym Jarpola 😉
wątek zamknięty
tylko tam dowiedziec sie cos to masakra🙁 dopiero po 2 mailu dostalam odpowiedz. A chcialam zamowic ten pad napisalam jaki i prosilam o wymiary i cisza. Troche mi sie czekac nie chce
wątek zamknięty
W takim razie może Caball? 🙂
wątek zamknięty
anil22, ja wybrałabym Caball.
Moja koleżanka ma Yorka i ten pad jest bardzo fajny. niestety za mały pod moją ujeżdżeniówkę, dlatego go nie kupię. Ale gdybym miała krótszą tybinkę albo siodło skokowe albo wszechstronne to napewno znalazłby się u mnie w szafce ;-)
wątek zamknięty
🤬  zabiję dziewczyny za te link do BR'rów....ten szaro-granatowy to dokładnie! taka kolorystyka jakiej szukam na zawody ;o
przepadłam  🙇
wątek zamknięty
Oj tam przepadłaś, przynajmniej masz czaprak na zawody.  😁
Ja do Cavaliady mam odwyk, moi rodzice jak dzisiaj zobaczyli trzy nowe czapraki, dralon i skrzynkę, to popukali się w czoło, a dziadek jak zobaczył zdjęcie na facebooku to zadzwonił spytać, czy otwieram sklep jeździecki.  🏇
wątek zamknięty
cudny ten beżowo brązowy BR..
wątek zamknięty
tunrida - nie mogę się doczekać fotki na modelu, ciekawa jestem tego czapraka

Altiria - ale miałaś dziś super dzień 🙂 świetne zakupy
wątek zamknięty
czy posiada ktos pady yorka? jak sie sprawuja? solidne sa? nie wiem czy kupic yorka czy jarpola? bo dowiedziec sie cokolwiek od jarpola graniczy z cudem

pisz przez forum bezposrednio do Deborah :kwiatek: Jarpol od Yorka lepszy bez 2 zdań
wątek zamknięty
Piękny ten BR szary! Aż zalogowałam się na swoje konto bankowe i doszłam do wniosku, że to nie jest dobry miesiąc, a poza tym muszę coś jeść. 🙁 🙁
wątek zamknięty
harja raspberry jest w equishopie 🙂
wątek zamknięty
sprawdze caball jeszcze ale chyba zamowie jarpola 😀
wątek zamknięty
Minosia o kurczę nie wiedziałam, że oni mają też te niekolekcyjne czapraczki... 😉 a widziałaś może czy mają atlantic-green?  👀
wątek zamknięty
gryglodor też szukałam atlantic-greena w Polsce, ale nic z tego.. Wiem, że beckersport miał w wakacje azure blue, lemon, raspberry, taki pomarańczowy z czarną/ciemnoszarą lamówką i to chyba było na tyle z exclusive..  🙂
wątek zamknięty
Minosia, szukałam w equishopie, ale cottona raspberry nie znalazłam  😲
wątek zamknięty
Minosia aha, no szkoda, ale tym lepiej dla mojego portfela, w którym i tak pustki...
wątek zamknięty
cudowny też brązowy komplecik br  😍 😍
Ktoś wie jak z jakością?
wątek zamknięty
Altiria, ale zakupy! 🙂

anil, zdecydowanie Jarpol albo Caball 😉 Ja z kontaktem z Jarpolem nie miałam żadnych problemów.

Co do Eskadronów exclusive, gdzieś mi tylko mignął ten raspberry, ale żadnych innych kolorów nie widziałam u nas. Może i dobrze 😉

wątek zamknięty
harja http://www.equishop.com/eskadron-czaprak-cotton,id-1761  😉

edit. tylko nie wiem czy to przypadkiem nie jest ten z najnowszej kolekcji..  🙄
wątek zamknięty
Minosia, faktycznie! Zdjęcia nie ma to i nie rozwinęłam zakładki z kolorami 😉 Ciekawe tylko, czy to jest ten, o który mi chodzi... No nic, dzięki! 🙂
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.