Forum konie »

Końska rewia mody cz.VI (2012)

Isabelle -  a ja bym oddała czekoladkę za jakieś rude-rude :p
Klami - we wszystkich fajnie , w  Sanigrze i maritim obłędnie i bardzo mi się podoba w jasperze.
sei nic mnie nie powala , ale fajnie jest w niciaku. W tym drugim szarym o wiele lepiej.
quantanamera w obu super , ale bardziej mi się podoba cherry.
ekuss- w beige ładnie , ale bez szału , w ESie średnio.
wątek zamknięty

Co tam, że wieś tańczy i śpiewa, kocham go.  😍
wątek zamknięty
Altiria, co to za kolor?! 😍 to ten z zeszłorocznych kolekcji czy scarlet red?
wątek zamknięty
ekuss a mnie się oba bardzo podobają, w szczególności granat!
wątek zamknięty
Altiria, OMG piękności!

taka bardzo 'profi' przeróbka 😁 aczkolwiek jestem zakochana w tych szmatkach i się zastanawiam nad tym kompletem...
wątek zamknięty
wątek zamknięty
Powiem wam cos czego sie nie spodziewałam... Atlanticgreen na Siwym wyglada ślicznie!!!! Szkoda ze nie ma takich owijek 🙁
wątek zamknięty
Zairka pokaż! pokaż! 😉 ja strasznie go chciałam dla mojej Siwej, ale niestety chwilowo budżet mocno mam ograniczony...
wątek zamknięty
Altiria, a tyle się nad nim zastanawiałam, zazdroszczę! Jest fajny, na pewno mniejsza wieś niż ceratowe next generation 😉
wątek zamknięty
kittajka, to jest chyba [s]zima 2011[/s] jednak lato 2012, ta część kolekcji była opisana jako Star (był ten excellent w kolorze czerwonym, szarym i granatowym, pad taki jakby flaga brytyjska i kantar, który ktoś tu chyba wstawiał kiedyś, nie wiem, czy czasem nie Sierra). Jak go teraz dorwałam w swoje łapy, to mi się zachciało jeszcze tego granatowego i szarego, są obłędne: http://www.equi-point.pl/eurostar-czaprak-excellent-college-p-2486.html .

anai, to na pewno.  😉  trochę u niego za dużo tych gwiazdek i paseczków na lamówce, chociaż chyba to sprawia, że jest taki ciekawy.  😀
wątek zamknięty
Zairka pokaż! pokaż! 😉 ja strasznie go chciałam dla mojej Siwej, ale niestety chwilowo budżet mocno mam ograniczony...

nie mam fotki, zostawiłam go do ciurania na lonzy i dzisiaj założyłam i miło sie zaskoczyłam 😜
wątek zamknięty
quantanamera, zgadzam sie w calej rozciaglosci! jednak co nougat to nougat, lepszej kolekcji chyba nie bylo! a z Rudym chyba sie dogadujecie lepiej, bo sie nawet pod Toba optycznie "skrocil" 😉
wątek zamknięty
przyszedł 🏇
czuje że będzie pięknie 😜
wątek zamknięty
Zairka, musi być 😉
Szybko wklejaj zdjęcia  😁
wątek zamknięty
Zairka, dziewczyny pytają się o foto niciaków, kolory są znane

tu jeszcze coton sahara i owijki

ten brazowy cotton to co to za kolekcja? Przepiekny !  😜 😍 Mozna to gdzies dostac? 😀
wątek zamknięty
Angeel ebay pewnie, tam pełno cottonów z herbami i sznurkiem 🙂.
Chociaż dla mnie cotton bez lamówki w paseczki to nie cotton 😀.
wątek zamknięty
Angeel, chyba to jest taki cotton
wątek zamknięty
Tak, to ten, no piekny jest! Kuuurcze, u nasz w Polszcze pewnie nie do dorwania? 🙁 Po niemiecku to ja ani be ani me ;p
wątek zamknięty
Exclusivy w zasadzie tylko na ebayu. To reitsportklawunde, dołącz się z kimś do zamówienia, ciągle ktoś coś tam kupuje.  😉
wątek zamknięty
Zairka będzie pięknie!

ja Lolka uwielbiam Emeraldzie  💘

wątek zamknięty
Angeel, jest taki DL i VS. Od nich jest droga przesyłka do Polski, lepiej się z kimś złożyć lub do kogoś w niemcolandii wysłać.
wątek zamknięty
to właśnie przez to zdjęcie zachorowałam na punkcie Emeralda 😍
Jak to dobrze że Zajek ma dobra ciocie Dewizke która kocha anky i kupuje takie piękne szmaty 😍
wątek zamknięty
quanta, w cherry oczywiście też super, ale do mnie trafia jednak bardziej w nougacie.
szarości na rudych to jest ogólnie 'to'. zgadzam się. zaraz potem granaty. kiedyś brązy umieściłabym w top 3, ale obecnie wydają mi się nieco nudnawe?
xxagaxx, pogoda niestety nie z ostatnich dni. chyba nieprędko będzie znów tak ładnie...
kittajka, mnie też twoje zdjęcia 100% przekonały do tego kantara. pięknie siwej! 🙂

taki czekoladowy (jak z choco-petrol) mi się marzy tylko z innym sznurkiem i herbem. czerwonym lub złotym. ten niebieski bije mnie po oczach...  🙄
wątek zamknięty
Altiria Świetny, ten czaprak. Bardzo mi się podoba, są takie w wersji ujeżdżeniowej?
wątek zamknięty
sei, 😉 ze złotym i bordowym sznurkiem: [url=[[a]]http://www.ebay.de/sch/S%C3%A4ttel-SattelZubeh%C3%B6r-/22177/i.html?_from=R40&_nkw=eskadron[[a]]+schoko&_dmpt=Sattelzubeh%C3%B6r&Form=Dressur&rt=nc]też są[/url], tylko bez herbu.
wątek zamknięty
zairka  a czy mi się zdaje czy mówiłaś kiedyś , że nie lubisz anek ?  😂  czyżby przełom ? 🙂😉
wątek zamknięty
zairka  a czy mi się zdaje czy mówiłaś kiedyś , że nie lubisz anek ?  😂  czyżby przełom ? 🙂😉

Ja nie mówiłam że nie lubie tylko że mi sie pod siodłem na Grocie źle układały, sprawa nieaktualna bo na Zajku leżą dobrze i siodło też inne 😁
Pozatym ja rączki umywam, grzeszy Dewizka (ciocia Zajka)  😁
wątek zamknięty
anai, o dzięki!
ten jest idealny, tylko SR muszę znaleźć  😍 i taki kremowy mamo...
[img]http://i.ebayimg.com/21/!B7LDENgCGk~$%28KGrHqF,!lMEy+jC0N1DBMzckfsZ%29!~~_12.JPG[/img]
wątek zamknięty
A widziałyście najnowsze exclusivy z nadrukami? Ten z głową konia jest bardzo fajny 🙂
głowa konia
dressage
dressage 2
wątek zamknięty
sei, a ja Ci dresażowych szukałam 😉SR u reitsportklawunde 3 strony wyskakują.
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.