No nie żartujcie 😵 wszystkie 3 to moje wymarzone szmatki 😁 Aramis zimą jest kary-kary. Es'a i tak już kupiłam, ale teraz mam okazję na jeden z tych dwóch bicolorów, a jak mówicie, że nie ma szału, to już sama nie wiem ..
Huzarova - Skro kupiłaś tego ES'a to już ten pierwszy pasiak zbędny. Zielony bicolor jest bardzo ładny i różni się od pozostałych, moim zdaniem to ciekawa opcja 😉
Moje małe dziecko dostało dziś kantarek i uwiąz z kolekcji deepblue/nougat 😉
A wiecie co Wam powiem, już nie mogę się doczekać jak Escado dorośnie, bo zanosi się, że jednak zostanie gniady, a wiadomo na Siwki i Gniadoszki to jednak różne kolory pasują, wreszcie będę mogła wyżyć się kolorystycznie w beżach, brązach, zieleniach i żółciach! 😜 Jak tylko się finansowo odkuję to normalnie mam 3 lata, żeby skompletować dla niego te wszystkie kolekcje toffi-gelb, navy-green itp... 😉
harja chyba wolę Was w żywszych kolorach, ale i tak wygląda extra! 😜 huzarova niestety z tych wszystkich to bardziej mi się podobał w tym co sprzedałaś...
Nie, to jakiś ze starszej kolekcji, ale szczerze mówiąc nie wiem z jakiej, pewnie w ogłoszeniu było napisane, ale nie mam pamięci do nazw tych czapraków 🙂
harja, może beluga z beluga/lind/flax z 2009 roku? Mi się podoba 🙂 Chyba się jeszcze zastanowię co do tych padów. Bo wychodzi na to, że kupuję czapraki pod wpływem chwili, ledwo sprzedam jeden - już myślę o następnym ..
klęska! zupełna porażka 😵 w ramach porządków 'przerzucałam' dzisiaj wszystkie końskie szmaty. bardzo chciałam wybrać coś, co poszuka nowego domu. misja zakończona niepowodzeniem ... puścić w świat czy zostawić greya z maritim? browna z aqua-brown? niciaka navy z navy-violet? euro-stara ebony-aqua? eh...