Forum konie »

Końska rewia mody cz.VI (2012)

huzarova szczerze mówiąc mi się żaden nie podoba jakoś szczególnie , ale najlepiej w navy-green
wątek zamknięty
Mnie też żaden szczególnie ale w green najgorzej 😀 😀
wątek zamknięty
Mi też żaden się nie podoba. Masz konia z przebłyskami brązu, może jakiś polopad w biało-brązowe pasy? Np. carbon-white z nowej kolekcji.  🙂
wątek zamknięty
No nie żartujcie  😵 wszystkie 3 to moje wymarzone szmatki  😁 Aramis zimą jest kary-kary. Es'a i tak już kupiłam, ale teraz mam okazję na jeden z tych dwóch bicolorów, a jak mówicie, że nie ma szału, to już sama nie wiem ..
wątek zamknięty
Huzarova - Skro kupiłaś tego ES'a to już ten pierwszy pasiak zbędny. Zielony bicolor jest bardzo ładny i różni się od pozostałych, moim zdaniem to ciekawa opcja  😉

Moje małe dziecko dostało dziś kantarek i uwiąz z kolekcji deepblue/nougat  😉
wątek zamknięty
Mam ochotę na Ankę cinnamon i cornflower... No i brillanta saharę z nowej kolekcji. Czemu jeszcze miesiąc do Cavaliady?  😤
wątek zamknięty
huzarova, a mi z kolei z tych przeróbek navy-green się najbardziej podoba!

zrobiłam na szybko fotkę siwemu w ciemnym brązie, ale to chyba nie jest jego kolor... 🙂

wątek zamknięty
harja, u mnie na ekranie to w ogole nie wyglada jak braz, bardziej jak wyplowialy granat albo grafit...
wątek zamknięty
Czaprak jak czaprak (u mnie wygląda na ciemny szary/czarny, w sumie nawet mi się podoba), ale rany, jaki on jest ogromny.  😍
wątek zamknięty
kujka,Altiria, może faktycznie zdjęcie niezbyt korzystne, innym razem spróbuję zrobić lepsze 🙂
wątek zamknięty
huzarova, a mi się w navy-green podoba! 😀
harja, co byś nie założyła na swojego konia i tak będzie pięknie wyglądał 😍
wątek zamknięty
u mnie jest grafitowy z blekitnym obszyciem  😁

harja kon  😍
wątek zamknięty
A wiecie co Wam powiem, już nie mogę się doczekać jak Escado dorośnie, bo zanosi się, że jednak zostanie gniady, a wiadomo na Siwki i Gniadoszki to jednak różne kolory pasują, wreszcie będę mogła wyżyć się kolorystycznie w beżach, brązach, zieleniach i żółciach!  😜 Jak tylko się finansowo odkuję to normalnie mam 3 lata, żeby skompletować dla niego te wszystkie kolekcje toffi-gelb, navy-green itp... 😉

harja chyba wolę Was w żywszych kolorach, ale i tak wygląda extra!  😜
huzarova niestety z tych wszystkich to bardziej mi się podobał w tym co sprzedałaś...
wątek zamknięty
kurczę, zaczynam się bać, że jestem daltonistką, ale on na żywo mi wygląda na ciemny brąz z pistacjową lamówką 😁
wątek zamknięty
Co to w ogóle jest? Mint-teak?
wątek zamknięty
Nie, to jakiś ze starszej kolekcji, ale szczerze mówiąc nie wiem z jakiej, pewnie w ogłoszeniu było napisane, ale nie mam pamięci do nazw tych czapraków 🙂
wątek zamknięty
harja, ten czaprak na twoim koniu wyglada, jakby ktos zalozyl mu szmatke wielkosci jak dla konika lalki Barbie 😀
wątek zamknięty
harja, może beluga z beluga/lind/flax z 2009 roku? Mi się podoba 🙂
Chyba się jeszcze zastanowię co do tych padów. Bo wychodzi na to, że kupuję czapraki pod wpływem chwili, ledwo sprzedam jeden - już myślę o następnym ..
wątek zamknięty
huzarova, "wyguglałam" i tak - to chyba może być to! 😉
ikarina, hahaha, dobre 🙂😉
wątek zamknięty
harja tak beluga ode mnie 😉
ładnie mu. Twój koń we wszystkim dobrze wygląda  😍
wątek zamknięty
Bo wychodzi na to, że kupuję czapraki pod wpływem chwili, ledwo sprzedam jeden - już myślę o następnym ..

Ja usilnie próbuję sprzedać rower, bryczesy i buty, już przeliczyłam ile z tego będzie anek i kantarów.  😁
wątek zamknięty
Marcelin, o widzisz, dziękuję! 🙂
wątek zamknięty
Hurra Huraa! Będzie Zajek w Emeraldzie  😍
wątek zamknięty
Deficyt fotek u mnie ostatnio, ale i też szmatek właściwie to nie kupuję.

ANKY jasper:

ANKY wheat:

ANKY cornflower:

ANKY indian red:

ANKY sangria:

I jeden z moich naj Eskadron maritim:
wątek zamknięty
Hurra Huraa! Będzie Zajek w Emeraldzie  😍

Haha, tak, w moim emeraldzie. Serce mi pęka, ale pod siodło west ni huhu nie wejdzie 😵
Żeby był z Wami szczęśliwy...
wątek zamknięty
Klami, no nie, kolejna w cornflower! Chyba jest mi pisany...

Zairka, czego apetytu robisz, chwal się jak będą foty!
wątek zamknięty
Klami ten martinim  😍
wątek zamknięty
Thymos u mnie szmaty maja raj i wielu przyjaciół i  rzekłabym ze nawet troche bezrobocie w pace panuje 😁

edit:
nie chce ktos sprzedać Hot Pinka? 👀
wątek zamknięty
klęska! zupełna porażka  😵 w ramach porządków 'przerzucałam' dzisiaj wszystkie końskie szmaty. bardzo chciałam wybrać coś, co poszuka nowego domu. misja zakończona niepowodzeniem ...
puścić w świat czy zostawić greya z maritim? browna z aqua-brown? niciaka navy z navy-violet? euro-stara ebony-aqua? eh...

wątek zamknięty
sei, ja bym zostawiła 1 i 3
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.