Juliadna bez Twoich cennych rad by tak nie wyszło 🙇 petrol jest cudownie niebieściutki, uwielbiam go! 😜 zdjęcie w miarę dobrze oddaje kolor 🙂 Czeku fajnie, ale macie lepsze kolory, za to na siwym szał! 😜
Czy teraz Eskadron będzie za każdym razem wydawał jedną normalną kolekcję + jedną plastik fantastik zamiast dwóch normalnych? A co z niciakami? Ale tandeta, Anky mają dziwne pikowanie, ESy już nie wypuszczają zamszowych padów, a Eskadron przerzuca się na lateks. 🙁
Ja tam się cieszę, mniej kupię. 😁 Zachorowałam na tą nową kolekcję, przed chwilą robiąc zakupy w Mustangu z wielkim bólem usunęłam z koszyka kantar z futrem i uwiąz, bo w końcu mogę kupić taniej na targach albo w Dojczlandii. Marzy mi się jeszcze dralon, brillant sahara i brązowe owije. 😜
Cały dzień czekam na paczkę z moim excellentem i co? Właśnie dostałam maila, że kurier próbował doręczyć paczkę i nikogo nie zastał. Pomijając fakt, że przez calusieńki dzień byłam dzisiaj w domu i żadnego kuriera na oczy nie widziałam. 👿 Normalnie coś im zrobię zaraz. 😤
chyba pomysły na łączenie kolorów im się skończyły po prostu, dlatego udziwniają te kolekcje 😉
Mogliby powtórzyć coś ze starszych kolekcji, bo od jakiegoś czasu są w kółko brązy, czerwienie i niebieskości (navy-green, royal-navy, navy-burgundy... chyba kochają granaty w Eskadronie :hihi🙂 z przerwą na lateks i worki na śmieci.
chyba pomysły na łączenie kolorów im się skończyły po prostu, dlatego udziwniają te kolekcje 😉
Niech mnie zatrudnią w tym Eskadronie, to się jeszcze zdziwią jakie połączenia można wyczarować 😎 A tak na serio, to rzeczywiście mogliby coś powtórzyć. No drugim coriander-wine, deepblue-nougat czy toffee-gelb to ja bym nie pogardziła.
Zdecydowanie całe jesień/zima 2008, deepblue/nougat/marzipan, negro/coriander/wine i Niciaki hazel/starlight, to chyba najbardziej udana kolekcja zimowa. 😍
ashtray, bardzo dużo, już widziałam jej kolekcję coriander-wine, jakąś kolekcję z brązami, a nawet 1/4 stron nie przeszłam tego "tematu" z forum ekuss, myślę, że może się trochę zlewać Altiria, dokładnie, a może ma się odczulić od tej ceraty 😁 😂
ekuss, ja też bym coś żywszego wybrała 🙂 Beluga/Flax odstrzelony, ale teraz trzeba zapełnić jakoś te puste miejce .. Lepiej w choco/marone czy navy/green? I co myślicie o tym ES'ie? Hazel/ebony