Forum konie »

Końska rewia mody cz.VI (2012)

dzięki dziewczyny  :kwiatek:
faktycznie w podkowie jest promocja 🙂 ale znalazłam tylko FB sklepu, a nie stronę internetową. tam się składa po prostu zamówienia drogą mailową  🤔  😡
wątek zamknięty
A jeszcze raz dziękuję wszystkim! 😀  :kwiatek: :kwiatek:

Azbuka, Quanta klasa! 😀 Ja kupiłam kiedyś dla Lolka komplet black ale się nigdy nie doczekał założenia ;( Zawsze miałam wrażenie że będzie grobowo. Ale może kiedyś doczeka się zdjęć 🙂

i w gratisie komplet Alt Rosa 🙂  to zdjęcie najlepiej oddaje kolory 😀 ( z tych które mam 😀 )

wątek zamknięty
sei, napisz do forumowej Natlat 🙂 na pewno pomoże
wątek zamknięty
juliadna coś Ty, Czek by super wyglądał w czarnym.
Z resztą ja też miałam obawy przed zakupem kompletu black na siwego (pad + owijki, a potem jeszcze doszła derka), ale mój facet laik przekonał mnie, że mój koń nie będzie wyglądał jak w żałobie tylko elegancko. No to kupiłam ;P
wątek zamknięty
ashtray może kiedyś przyodzieje Lolka w blacka 😀

A Czeko już miał na sobie Blacka 😀

wątek zamknięty
Siwkowi też pasuje. Z resztą Lolkowi wszystko pasuje. 😉
wątek zamknięty
Anky Kreta Blue+owijki eskadron aqua
Początki pozowania + ogrooomny brzuch 😀

wątek zamknięty
Bosko!
Jaki wzrok!
wątek zamknięty
To było w stylu: już? dasz mi w reszcie to co masz w tej kieszeni?
wątek zamknięty
Ekuss ślicznie. Frig jest urocza  😍
Ale musisz się pewnie nieźle nakombinowac przy zawijaniu owijek na te jej patyczki co?
wątek zamknięty
Ona ma takie futro na nogach,że patyczki to to nie są 😀
wątek zamknięty
Frig raczej mówi i patrzy: "Hej! Do mnie mówisz plebsie?"  ale ślicznie wygląda!  😍
wątek zamknięty
Dzięki  :kwiatek:  W środę przetestujemy Army Green 😀

I moja skromna kolekcja padów Anky:
od lewej: army green, wasabi, kreta blue, wheat, white

Wiecie co to za kolekcja? Podszycie ma szare:

wątek zamknięty
Kantar to chyba scarlet red-umbra.
wątek zamknięty
Anky nie miała chyba koloru scarlet red?
wątek zamknięty
Juliadna alt rosa jest MNIAM 🍴 😜

Do mnie doszły dzisiaj dwie dereczki, w tym jedna od Ash :kwiatek:
💘

wątek zamknięty
aszka dla mnie na drugim zdjęciu-idealnie, lepszego zestawu sobie nie wyobrażam na tym koniu  😀
wątek zamknięty
ekuss, fajne zdjęcie, do pyska Frigg w Krecie 🙂

juliadna, jaka fajna ta kiecuchna dla Czeka! 😂

Azbuka, elegancja w tej czerni 🙂

Miałam w ogóle wczoraj okazję pooglądać sobie nową kolekcję Eskadrona. No... tyłka mi nie urwało, napalałam się wcześniej na Winterreda, ale okazał się naprawdę wyblakniętym Burgundy.
wątek zamknięty
Strucelka oo..widze że mój maritim dotarł teraz do Ciebie  🙂
wątek zamknięty
Strucelka,  ten Maritim jest piękny. Żałuje, że od razu po kupnie musiałam go sprzedać.
Ale jak ma się konia, co niszczy derki padokowe, to trzeba ciągle kupować padokowe, a 3 polary Eskadrona nam aż tak nie potrzebne!
wichrowelove,  tak to ten Twój polar. Pięknie wyglądał na karym!
wątek zamknięty
strucelka, a masz coś do kompletu do tych derek dla Belfiego? 🙂
wątek zamknięty
emptyline do Maritima w kratę będzie na razie czarny komplet Anky 🙂 a do dralona Burgundy będę w piątek mierzyć od Juliadny komplet burgundy i jak będzie pasować to taki kupię 🙂
wątek zamknięty
[s]Dziewczyny, przepraszam jeśli to pytanie już się kiedyś pojawiło - ma może któraś z was zdjęcia cottona pony pod Lucky Dressage?[/s]  :kwiatek:

edit: dobra, sama o to pytałam kiedyś  😡 i znalazłam odpowiedź 🙂
wątek zamknięty
juliadna, kiecki są czaderskie!
Ja właśnie kupiłam emeralda - żeby tylko pasowało 💘
wątek zamknięty
JULIADNA
opad szczęki na kucyka w kiecce :P

A do mnie doszła właśnie kolejna derka eurostar elastic z kantarem i uwiązem pod kolor- tym razem umbra/turkus. Jestem oczarowana jej jakością.  😍  😍  😍
to zdecydowanie najlepsza derka jaką miałam, zarówno pod względem jakości jak i kroju oraz wzornictwa.
dralony eskadrona bije na głowę 🙂

i real foto na modelu (podobne już było)

wątek zamknięty
Kiedyś ktoś prosił żebym wstawiła ; ) tak wygląda mój jarpol po prawie 3 latach użytkowania jako pad "do ciurania"jest najczęściej używany z moich wszystkich czapraków. Nie wiem z czego on jest uszyty ale to niesamowite. jedyną Jego wadą jest to że zbiera się kurz w miejscach szycia ; )
wątek zamknięty
juliadna świetne zdjęcie  🤣 ! Od razu wiedziałam,że Black będzie wymiatać! 😜
ekuss jaka urocza Frig  💘 W Kreta Blue fajnie  😉
Nigna Jarpol ? Naprawdę w świetnym stanie ! 😀
Babkers w kiwi  🙂
wątek zamknięty
A mnie w Jarpolach bardzo podoba się pranie 😁. Namaczam, przejezdżam kilka razy mydełkiem, płuczę (zdecydowanie szybciej sie płuczą niz czapraki), a wczoraj nawet odwirowałam (ale nie prałam w pralce). Kurcze, mam ochotę na tę czarna perłę 😍
wątek zamknięty
Szarlotka., śliczna ta derka! szkoda że cena też śliczna bo bym ja inaczej przytuliła heheh
wątek zamknięty
palemka, ja właśnie zamówiłam żelazo, będę też chciała złoto, ale dopiero na lato, bo koń teraz po ogoleniu ma kolor mysi 😉 Ale czarny też mi się podoba. Chyba wróciła u mnie moda na stonowane kolory ;D 
Piorę Jarpole normalnie w pralce, a ten kurz z miejsca przeszycia dodatkowo przecieram gąbką.
Szarlotka.,fajnie, ta derka to chyba jedyna rzecz, która mi się z niciaków podoba! Jest taka radosna 🙂
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.