Forum konie »

Końska rewia mody cz.VI (2012)

juliadna, pięęęknie mu!

A niebieski albo któryś brązowy już ktoś ma? Chwalić się!
wątek zamknięty
Dzionka niebieski i brazowy był bardzo ładny to co oglądałam   😜 i dziękujemy  :kwiatek:

A! i ze znajomą zarzuciłyśmy ten cherry na karego, to był dopiero OBŁĘD!  😜
wątek zamknięty
juliadna zrób jeszcze zdjęcie na Czeku
wątek zamknięty
A mógłby ktoś jeszcze dobry dla mnie zmierzyć te ES-y w rozmiarze VS ?
60 cm to w sumie sporo ale Boję się że VS mi się pod Isabel nie zmieści ; /
akazzi: też sobie to obiecałam gdy go wystawiałam w świat 😀
juliadna : boże jakie cudo  😍 Już wiem na co wydam następne pieniądze  🍴 Ile dałaś za komplet ?
wątek zamknięty
Czekoladowiec na klusku nie będzie będzie fajnie, ale zrobimy ,spoko 🙂

Nigna 360,46zł 🙂

wątek zamknięty
juliadna, a może masz fotkę na karym?  :kwiatek:
wątek zamknięty
huzarova na konia w boksie położyłyśmy, ale było pięknie! 😜

wątek zamknięty
juliadna chciałabym się właśnie przekonać jakby wyglądał ten komplet na nim 🙂 Szał Szmat normalnie  😜

Jak dobrze,że nie mam funduszy na te cuda, bo bym chciała mieć wszystko.
wątek zamknięty
juliadna pieknie!  😍
I jak ja mam nie kupic Witusiowi tego kompletu,no jak?!  🤔wirek:
wątek zamknięty
Hm czy gdzieś jeszcze prócz www.sprzetjezdziecki.com można dostać te nowe Esy  ? bo szukam i szkukam i jedynie na animali znalazłam ale komplet.
wątek zamknięty
Nigna Minerwa już ma 😉 Napisz do sklepu dobry koń 😉
wątek zamknięty
Nigna horse trade 🙂
wątek zamknięty
juliadna, prześlicznie wygląda!
wątek zamknięty
juliadna, super! Ja poproszę jeszcze o fotkę na karym 🙂
wątek zamknięty
Amarotsa najpiękniejszy komplet!!!! wow! Ja też planuje kupić go dla Karego! Będzie szał! 😅 😅 😅
wątek zamknięty
ash - uważam, że to kolor właśnie dla karych, taka elegancja z polotem  🙂 Czerwień też jest piękna, ale mam np Anky Indian Red i jakoś mnie moje zwierze w tym kolorze nie powala na kolana. Z miłą chęcią spróbuję jeszcze tej złamanej czerni, ale najpierw zobaczę jak z jakością i jak będzie czaprak po praniu wyglądał, bo jednak cena dość poważna.

- doszedł do mnie właśnie Eskadronowy pasiak z Navy/Bronze kupiony za całe 29 euro. Bardzo fajnie wykonany, mięsisty, puchaty. Co prawda uszyty z materiału jak na prześcieradło i już wiem, że po kilku praniach będzie wyglądał średnio przyjemnie, ale fajnie spróbować czegoś nowego ;-)
wątek zamknięty
juliadna, jaki piękny lolek  😍 w przepięknym komplecie. wygląda bosko!  😜
wątek zamknięty
juliadna Lolek to takie ciasteczko do schrupania. We wszystkim mu ładnie i jeszcze robi takie słodkie miny  😀iabeł:
wątek zamknięty
Juliadna w żadnym kolorze nie było mu nigdy lepiej
wątek zamknięty
Juliadna bomba komplet. Chociaż szczerze mówiąc myślałam, że on będzie bardziej bordo/wiśnia niż buraczany.

Czy ktoś wie czy gdzieś dorwę ten czaprak w wersji vs (fotka z jakiegoś forum)?
🙇 🙇
wątek zamknięty
Po raz -etny dochodzę do wniosku, że cottony z Navy-Green są najbardziej szmacianymi szmatkami ever. Green już przypomina kocyk, po praniu cały pofałdowany. Na szczęście jak wyschnie to w miarę ok się układa, no ale i tak  😵. Z kolei cotton royal z royal-navy ciurany tak samo jak green, prany tyle samo razy, jest nadal sztywny, ma kształt i nie ma pofałdowanej lamówki. Dodatkowo porównałam dzisiaj pad z beluga flax i maritim. We flaxie herb równiutko przyszyty, a w maritimie? Pożal się Boże. No, ale i tak polopady chyba są moimi ulubionymi czaprakami Eskadrona...
wątek zamknięty
hmmm ja do greena nie mam zastrzeżeń 🙂
wątek zamknięty
ja tez do greena nic nie mam. zeszmacil mi sie navy z tej kolekcji. no i niestety dziwnie rozlazla sie lamowka na chilli, choc oszczedzalam ten czaprak.
wątek zamknięty
To może tylko u mnie green taki niefortunny? Wszystkie inne cottony super się trzymają.
wątek zamknięty
a jak z jakością cottonów bronze? chcę wymienić coś ze swojej kolekcji na takowy, ale moje są z tych dobrych kolekcji, nic się z nimi nie dzieje więc żeby nie było 'zamienił stryjek siekierkę na kije'  🙄

pssst są gdzieś nowe niciaki do wglądu?  😍
wątek zamknięty
sei, ja mam burgundy z tej kolekcji, co prawda zakładam sporadycznie, ale nie mam do czego się przyczepić 😉
wątek zamknięty
sei - Bronze to bardzo ładny kolor! Mam cotton'a i po praniu nadal wygląda ładnie, trzyma formę i nie ma zagnieceń.
wątek zamknięty
sei, z zeszłorocznej zimowej kolekcji mam cottony burgundy, navy, berry i apricot. Jedynie apricot minimalnie zblakł, ale po nim było widać że może zblaknąć. Reszta to jedne z lepszych jakościowo cottonów jakie mam.
wątek zamknięty
Dla właścicieli siwków: żebyście wiedziały jak te konie ubierać  😁
http://www.photoblog.pl/konnacafe/132863969
Juliadna to żeś wyskoczyła nieelegancko z tym redem   😁

edit: oczywiście zapomniałam wkleić linku  😡
wątek zamknięty
mnie ta 'gazetka' prowadzona przez dzieci rozbraja  😁
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.