Forum konie »

Końska rewia mody cz.VI (2012)

gabb., dzięki 😉 Właśnie to jest super kolor - chilli zwykłe jest za czerwone, a burgundy za bordowy, inne czerwienie też nie bardzo z cottonów, a ten jest idealne 💘 a miał iść na sprzedaż! A siodło to moje ukochane Amerigo Vega Jump 😉
wątek zamknięty
Muszę was zmartwić, ale cała kolekcja Platinum jest dość kiepsko wykonana  🙁 Paski niechlujnie przyszyte, sporo odstających nitek. Czapraki Wffle są z góry wykonane z siateczki, która nie wygląda na pancerną. Satyna to znów materiał, na którym widać wszystkie defekty. Zawiodłam się bardzo i nie kupiłam nic. Dla mnie cena stanowczo za wysoka do jakości, którą serwuje w tej chwili Eskadron - pozostaje czekać na kolejne kolekcje. ES-y pięknie wykonane i te kolory - na pewno się skuszę  😉
wątek zamknięty
Nirv pierwsza śliczna  😀
wątek zamknięty
Myślałam, że już mam tyle czapraków, że nic mnie nie ruszy... Póki nie zobaczyłam nowego ES-a. Ten Cherry Red i ten czarny z lamówką cherry red to jakiś obłęd! Na siwą to będzie kosmos!!!
Chyba czuję w powietrzu nadchodzącą rozłąkę z Siwą, bo już tak dawno nic nie kupowałam...  😵
wątek zamknięty
To jest w katalogu cherry red?

A myślałam, że to będzie piękne bordo, w stylu burgundy, a się okazuje, że jakiś róż to jest :/
wątek zamknięty
zonk quanta pisała już stronę temu, że na żywo Cherry Red jest bardziej Cherry niż Red i ma dużą nutkę rózu.
Mnie się jak najbardziej podoba.
wątek zamknięty
Amarotsa, nie do końca się z Tobą zgodzę... Jak widziałam Platinum na żywo to nie miałam wrażenie niechlujności wręcz odwrotnie. A co do jakości- no tak satyna jest delikatna ale zostałam poinformowana w sklepie, że ta kolekcja jest stworzona z myślą o zawodnikach i zawodach w sensie że ma być elegancka. Wiadomo nie jest to trwałość Impulsów czy Excellent ES-ów zgadzam się Satyna jest delikatna, ale w porównaniu z Next Generation, która zupełnie nie była w moim stylu Platinum jest dla mnie symbolem takiej królewskiej elegancji🙂 I raczej nikt nie będzie "tyrał: tych czapraków na co dzień🙂😉
wątek zamknięty
Tylko zazwyczaj ludzie nie kupują czapraka za prawie 300zł żeby założyć kilka razy w roku na zawody. Obawiam się, że ta satyna będzie się mechacić jeszcze bardziej niż w brilliantach + będzie się zaciągać 🙁
wątek zamknięty
Balajlama - Przepraszam, ale nie zmienię zdania. Każdy jeden czaprak ściągałam z wieszaka i dokładnie oglądałam. Paski są w większości przyszyte krzywo, gdzieś  kilka razy puszczona nitka, a to podwójny ścieg i to krzywy - dałoby się znaleźć ładnie wykończony, ale kurcze większość z nas zamawia rzeczy przez internet, a płacąc tyle za czaprak chcę mieć pewność. Po za tym satyna to taki materiał, na którym na prawdę widać wszystkie mankamenty. Kolekcja jest piękna i rozumiem jej przeznaczenie, ale chciałabym aby rzeczy za taką kwotę wyglądały równie pięknie z bliska, jak z daleka  😉

Korsik - obawiam się, że wystarczy zahaczyć paznokciem i będzie pięknie zaciągnięcie o ile na bawełnie nie będzie się to rzucać w oczy, tak na satynie...

Kolekcja jest piękna i bardzo łapie za oko. Poważnie myślałam o zakupieniu białego bądź złotego kompletu na jakieś imprezy i pokazy, ale niestety za tą kwotę mówię stanowczo nie  😉
wątek zamknięty
Tez macałam Platinum.
Powiem szczerze, wyglądają lepiej w realu niż na fotach.
Co do wykonania -  mankamentow nie widziałam.
Jednak materiał - niestety nie na czaprak. Myślałam, ze to bedzie cos w rodzaju hmmm, ortalionu.
A to faktycznie satyna. Jak dla mńie za delikatne.
wątek zamknięty
Ja sobie nie wyobrażam dać 300 zł za czaprak, którego może użyję parę razy...
Cherry red jest przeprzepiękny 💘

anai, bardzo fajny ten Jarpolowy padzik! 🙂

Nirv, pierwsze zdjęcie zdecydowanie 🙂

wątek zamknięty
wreszcie udało mi się uwiecznić na zdjęciach wszystkie szmatki hot pink, dzięki Avero mam cały komplet :kwiatek::

wątek zamknięty
dziewczynka aaa czaprak czaprakiem ale ja choruję na ten kantar boski jest 😍
wątek zamknięty
dziewczynka ale szał, szczególnie kantar  😜
wątek zamknięty
Dziewczynka szał szał szał! też mam hot pinka eurostara, muszę dobrać owijki i poszaleć zdjęciowo. Od kiedy mam klaczynkę zrobił mi się jakiś większy wybór kolorystyczny (róż, róz, róz  😂 )

PRZEPIĘKNY KANTAR!
wątek zamknięty
Dziewczynka - wszystko co różowe to na was szałowo wygląda!
Kantar  😍 zakochałam się!
wątek zamknięty
dziewczynka, róż to zdecydowanie kolor numer jeden dla niej! Szał szałów 😍 A kantar cudo 😜
Ubrałam dzisiaj Pielgrzyma w toffee exclusive i jakoś tak nijako, zastanawiam się czy się go nie pozbyć. 🤔 Zdjęć niestety nie mam, jutro postaram się zrobić 🙂
wątek zamknięty
Livia, dzięki  :kwiatek: Myślałam, że w gąszczu postów o nowych kolekcjach nikt nie zwróci na ten pad uwagi, a mi się on tak podoba 😉
Dziewczynka, bardzo ładnie w różu, a kantar jest rewelacyjny (myślałam nad takim, ale stwierdziłam, że aż tyle kasy za kantar nie dam). 
Edit literówka.
wątek zamknięty
dziewczynka kantar po prostu obłęd!
wątek zamknięty
anai, piękny ten jarpol 🙂

nowe esy są szałowe! zbieram na granat już od zeszłej kolekcji kiedy pojawiły się przecieki 😍
muszę zrobić porządek w szmatach i kilka wymienić. chodzi za mną bronze i nowy niciak...

i przypominam się nieśmiało w wątku z rudym grubasem.
wątek zamknięty
dzięki dziewczyny, jak tylko zobaczyłyśmy z siostrą ten katar w katalogu wiedziałyśmy, że musi być nasz 😁
Precelek ja w pace mam sporo różowych owijek ale żadne nie były nawet zbliżone do hot pinka, całe szczęście Avero nie mogła już patrzeć jak się męczę i sprezentowała mi oryginalne na urodziny 🙂 Twoja klaczynka jest chyba maściowo podobna do Polki więc w różach musi być szał 🙂
wątek zamknięty
dziewczynka, pięknie w tym kantarze! Róż to naprawdę wasz kolor 🙂

sei, bardzo mi się kasztany w szarym podobają 🙂
wątek zamknięty
jeej petrol smakowity, szkoda akcentów z worka na śmieci 😉 Jestem bardzo ciekawa błyszczącej kolekcji na żywo, ale nie jestem przekonana co do trwałości satyny

Eskadron Copper i owijki Apricot. owijki są bardziej ceglaste

wątek zamknięty
disco super 🙂 właśnie widział ktoś dostępne gdziekolwiek owijki apricot w ludzkiej cenie?
wątek zamknięty
disco właśnie siedzę na informatyce i krzyczę: ALE SUPER !  😂 ahahha, na prawdę, bardzo ładnie  😁
dziewczynka  Wam jednak róże pasują strasznie  😍
wątek zamknięty
przyjechał do mnie pad caball czekolada i maska 😅 maska jest chyba najlepsza, jaką miałam w rękach, leciutka, wykonczona miękkim polarem, siatka jest baaardzo drobniutka i naprawdę transparentna! jest taką mgiełką tylko, a przy tym jest bardzo sztywna. pad jest śliczny, myślalam wprawdzie, że będzie dużo ciemniejszy, na zdjęciu to była bardziej gorzka czekolada, ten jest w kolorze jasnego brązu, baaardzo mlecznej czekolady. kolor na zdjęciach wygląda jak szarobury, a jest to cieplutki brązik. do tego logo jest wyszyte jasnobrązową nitką. cudo. mam tylko nadzieję, że ten kolor będzie do Rudej pasował, bo liczyłam na ciemniejszy. i tak zdjęć się pewnie nie dorobię, bo aparatu nie ma, a telefonem cyknęłam i są mocno średnie te zdjęcia 🙁
wątek zamknięty
disco, bosko  😜  😜
wątek zamknięty
wow disco  😜
wątek zamknięty
disco, jest szał!
wątek zamknięty
disco, ten copper już od dawna bardzo mi się podoba, a na Twoim zdjęciu jest bombowy! Bardzo pasuje 😀
sei, a dziękuję! Fajnie, że pokazujesz szarość, właśnie szary za mną teraz chodzi, tylko nie wiem, który, es, hv czy schockemohle?
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.