[quote author=laura_2013 link=topic=79630.msg1271458#msg1271458 date=1327332543] borkowa. bierz oba 😀 ja kupiłam i nie żałuje 🙂 [/quote] zafunduj 😀iabeł: nie no jeszcze muszę kupić ochraniaczki, popręg i czaprak, ale jak kupię dwa to już się nie uwolnię od tzw. szmatoholizmu 👀
ankers jak mam być szczera, to... tak niespecjalnie to wygląda. Ale ten royal nie podoba mi się ani na sucho, ani na koniu, więc nie dziwota 😉 Zabij mnie, ale Twój rudy widziałby mi się w brązach, beżach, kremach, pomarańczach... jak każdy rudy 😁
ankers też uważam że kolor na rudego nie trafiony 🤔 Oj różnią się różnią... Nie tylko lamówką ale i kolor jest trochę inny. Royal kolekcyjny jest dużo głębszy i taki mniej atramentowy 🙂 borkowa nie zastanawiaj się, bierz Berrego 🙂
eee ten royal exclusiv to zawsze taki "dziwny" wychodzi na zdjęciach, strasznie światło odbija... w rzeczywistości jest jeszcze bardziej "stonowany" niż na tym zdjęciu...
Wiem, że bezszał, poglądowo wrzucam. W dodatku mój czaprak jest już trochę sprany 😉. Lubię raczej nudne i stonowane kolory, też myślę nad jakimś brązem i może czymś w stylu lavendera. A na wiosnę kiedy rudy będzie wiewiórczy kupić cottona green 😍.
Uwielbiam te kolory na kucyku 🙂. Jeszcze z granatów mamy navy z martim. A co do zdjęcia, to na sporego przykurcza tu wygląda, a najniższym kucykiem to on nie jest 😁
Borkowa., ja jestem za Aubergine, ale to zależy czy chce bardziej spokojny czy oczowalący kolorek 😉 Wydaje mi się, że do twojej Skarusi wszystko będzie fajnie wyglądać 🙂 Ja jeszcze czekam na fotki tego Apricot, ale wydaje mi się, że też fajnie w takim łososiowym by wyglądała 😍
Agathkaa, wydaje mi się, że od takich postów to jest wątek OGŁOSZENIA...
basteros ja jestem mało zaawansowanym szmatoholikiem i mam tylko cottona toffe, ale nie chcę Skarej w jaskrawych, krzykliwych kolorach, więc na 99 % wezmę apricot ew. aubergine z owijkami violet 😍 nie wolno 🤦
To mi się wydaję, że bierz ten Aubergine z owijkami violet 💘 Jak nie chcesz jej w jaskrawych to wydaje mi się że ten łosoś Apricot może troszkę za bardzo się odrózniać na twojej Skarusi 😉 Ja też dopiero zaczynam ze szmatkami 😡, dopiero zaczynam wszystko zamawiać bo mój Graf dopiero został zajeżdżony i pomału zaczyna już treningi 😀 Ale tak się wkręciłam, że nic innego nie robię tylko szukam i porównuje 🤔wirek: W tydzień czasu wydałam tyle, że mogłabym przeżyć za to pół roku 🤬 🤬 🤬
Tak, na zdjęciu jest dobrze oddany kolor w pochmurny dzień 😉 Natomiast w słońcu robi się bardziej oczojebny. Niestety nie miałam innych czapraków w tym kolorze więc niezbyt mogę porównać.