**Ola**, czy zdjęcie dobrze oddaje kolor czapraka, bo jeśli tak to muszę go mieć!!! Emtyline, IMO ostatnie zdjęcie brillanta berry jest dużo lepsze do szmato. Fajnie wygląda w tym berry, ale chyba coffy bardziej mi się podoba. Shantowa, 😜
Zdjęcie jak najbardziej oddaje kolor Burgundy. Wręcz moim zdaniem idealnie pokazuje piękno tego koloru!. Ja się przekonałam, że jest to kolor tak elegancki, że nie wyobrażam sobie końskiej garderoby bez niego!. Jeszcze muszę dokupić kantar, polar może dralon i Kary będzie miał cały komplet. Moim zdaniem kolor cudo! Dla odrobiny szaleństwa i zabawy kompletuje mu jeszcze Niciaki - Ocean komplet już czeka w domu, jeszcze tylko muszę dorwać polar i kantar 😉. Ogólnie dziwię się sobie, bo z początku dosłownie nic nie przemawiało do mnie z tych kolekcji. A teraz... chciałabym mieć wszystko, choć zakupo-wariatem chyba jeszcze nie jestem 😉.
**Ola**: i tym zdjęciem zmuszasz mnie chyba do zakupów, a przy mojej krytycznej sytuacji finansowej, powinnaś się wstydzić 😁 Martuha: imo bez szału, ale ja ostatnio w klasycznych kolorach gustuję, także 😉
ola burgundy jest obłędny!! Normalnie aż ślinka leci. Ehhh, ale już powiedziałam sobie NIE. Muszę być twarda. Choć u mnie słabiutko, mam tylko 6 sztuk 😉
Mamy brillanta Lavender 💘 - Odkąd zobaczyłam ten kolor na Karym Livi - wiedziałam, że i mój musi mieć go w swojej garderobie. Tym samym pożegnałam się z plackami ziemniaczanymi...