Nigna trzeba poprosić, żeby ktoś przemalował gniadego Olito (konik z poprzedniego zdjęcia), który został karym jeszcze raz na siwego 😀 Wtedy można by wizualnie ocenić 😀 Ale zestawik obłędny 😉 U mnie wygrywają: - zestaw morski błękit 😍 - zdecydowanie MASŁO ORZECHOWE na Olinto! (pierwszy raz chyba cos innego niz niebieskie :wysmiewa🙂 - na gniade krzyż jasny beż + czekolada (trochę stronnicze z mojej strony ale co tam 😀) - perłowy granat 😍
Mi to w ogóle nie potrzebne szmatki jak nie mam własnego konia ale kto wie... Może w końcu się zdecyduje 😉 Ceny Jarpolowe są zdecydowanie bardziej dostępne dla mej kieszeni więc może zaszaleje 😉
A ja chciałam napisać, że zarówno koń Klami, jak i inne z BHT super sprawdziły się w roli modela 🙂 Zazdroszczę takiej fuchy, wynoszę się na Pomorze 😀iabeł: No i (nie)stety mnie nic nie rusza z tej kolekcji 🙂 Nic a nic. Masło orzechowe jest ładne na sucho, fakt, ale zlewa się z gniadym, a ja same gniade pod tyłek dostaję, więc nope 😀
Jakos mnie nie zachwyciły te Jarpole...i dobrze, portfel nie schudnie ^^ a ja wczoraj w koncu ubrałam moją Siwke w brillianta yellow. co myslicie ? nada sie ktores do galerii ? 😉
Ja wreszcie kupiłam mój wymarzony komplet chili 😍 . Szukałam go 2 lata , tak się cieszę dere czaprak i owijki . Hahaha ,ale ten szmatocholizm mnie dopadł 🤔wirek: Cieszyłam się bardziej , niż jak konia kupowałam 😁 Moje szmatocholiczne marzenie spełnione 🏇 ! 😜
Szarlotka. o jaaaaaaaaaaaa! to też moje marzenie jest! gdzie dorwałaś? no i cotton czy brillant? 😉 koniecznie foty!!! sacramentia a mi jakoś ten żółty nie leży, nie wiem czemu, ale 1 do galerii jeśli już... 😉
Nuna, Cierp1enie, Demonowa :kwiatek: gryglodor kazdy ma inny gust...i całe szczęście ! 🤣 Anderia szczera prawda, wiekszosc ,,nie-koniarzy" nawet nie wie, ze cos takiego nazywa sie czaprak 😎 jakis czas temu uslyszalam okreslenie ,,kocyk na konia"... 😵