Cierp1enie: hahha dokładnie ! Ostatnio miałam prawie 300 zł do wydania na czaprak , szukam szukam i dupa. Wydałam w końcu pieniądze na ludzkie ciuchy... i co ; o Już następnego dnia pojawił się cudny czaprak ,a teraz w końcu znalazłam moją madeire i żeby ją kupić będe musiała sie zapożyczyć : D
Na madeire warto się zapożyczyć.
Ja nie wytrzymałam i kupuję od Precelka :kwiatek: euro-stara rosa 🙂
maison a ja będę inna i powiem: bierz słoneczny pomarańcz! Sama go mam i jest naprawdę śliczny, bardzo zbliżony do Anki butterscotch. Idealny kolor na lato 😀
Maison takk bierz pomarańczowy definitywnie! 😀 i 🚫 a ja się w końcu doczekałam urodzin więc teoretycznie 450 zł na szmatocholiczne wydatki 😍 + 160 zaoszczedzone 😀 ale musze sobie pare rzeczy dla siebie kupic wiec pewnie tak z 500 zostanie 😀 mój raj 😜
a nowy jarpol juz na facebooku - deborah kawał dobrej roboty 🙂 tylko nie czaję czemu niektóre pady mają aż taki "dzióbek" ale poza tym - szał 🙂 Choruję już na derkę :P
missk kapitalne fotki! 💘 mega mi się ten pad jarpolowy podoba! ;D a taki mały 🚫 wiecie co za ogłowie ma ten koń? jest obłędne! 😍 bo podziwiałam na fcb i normalnie świetne jest! <3
Dziewczyny naprawdę... dziubek każda może sobie zażyczyć mniejszy... oby to były jedyne uwagi do kolekcji 🙂 na wykłębionym koniu dziubek układa się lepiej