Forum konie »

Końska rewia mody cz.VI (2012)

Dramka ja Ci mogę zmierzyć jak jutro będę w stajni 😉

edit:zdjęcie

Jednak udało się załatwić dzisiaj wymiary 😉
wątek zamknięty
kurcze 50cm sporo.. 🙁 mój polopad ma 45cm
wątek zamknięty
MMVG, czekaj czekaj jeszcze będziesz błagać o litość przy zawijaniu 6ego kompletu owijek do zdjęć 😀

Fantazja, ano ano.
wątek zamknięty
Cotton z jakiej kolekcji?  :kwiatek:

edit już wiem..
wątek zamknięty
Dramka, a jaka lamówka, bo nie widze ??
wątek zamknięty
Aqua / brown / white  😉
wątek zamknięty
Dramka, chyba aqua-brown-white, lamówka w jakich kolorach?
wątek zamknięty
Byłam dzisiaj w końskim świecie i zmacałam nową żółć w cottonie, jest absolutnie szałowa. Nieco żywsza niż gelbowa, ale bardzo podobna. Nawet z taką lamówką.  😜 Czaprak powiedział do mnie nawet MAMO, na szczęście terminal nie był jeszcze podłączony i nie mogłam go kupić. Ale sklep jest 3 km od mojego domu, więc na pewno tam wrócę już niedługo. Z gotówką  😀iabeł:
wątek zamknięty
arivle, no ja właśnie wczoraj kupiłam ten cotton, bo też do mnie krzyczał z półki w sklepie 🙂 a pojechałam tylko po pokrowiec na siodło...
wątek zamknięty
Coś czuję, że moje najbliższe zamówienie w sklepie internetowym się powiększa... Ale skoro już zamawiam kilka rzeczy, to lepiej kupić wszystko za jednym zamachem, prawa?  😁  A jak będzie duża kwota zamówienia, to może i wysyłkę dadzą gratis. Same plusy dużych zakupów!
wątek zamknięty
borkowa. mam go i zakładałam do gniadego fajnie wygląda . Ogólnie pasuje mi do każdego konia. Zobacz w galeri , moje fot(konik zółknie troche na lato 😁 ) http://szmatoholicy.konskieforum.pl/zobacz/25/1977#i  i której forumowej: http://szmatoholicy.konskieforum.pl/zobacz/25/1111#i
Altiria Dokładnie , trzeba widzieć same plusy . tylko gorzej z portfelem . On nie widzi ich 😀
wątek zamknięty
Jak to portfel nie widzi plusów? Schudnie sobie na lato.  😁
wątek zamknięty
Tuptek nadal wydaje mi się, że się zleje  😵 podobają mi się także dwa stripe iny: umbra -rosa-creme oraz peacock-navy  😜 chyba, że jednak kupię superiuera morskiego  😂 🤔
wątek zamknięty
a ja poległam jak zobaczyłam Schockemohle  🤬 😵 Ehhh jeśli w maju będą dostępne to sobie kupię.

Jakie sklepy mają tą firmę? Oprócz konika? Chodzi mi o nową kolekcję 😀
wątek zamknięty
Altiria No moze i schudnie . Mój nie lubi chudnąć 😁 jak narazie nie ma z czego chudnąć 😀
wątek zamknięty
Altiria dobre wytłumaczenie  😂 Ale mój ma anoreksję i nie lubi nabierać masy, niestety.
wątek zamknięty
Altiria, dobra wymówka! Ale niestety, mój portfel jest jak portfel Anderii 😁

Przy okazji zaprezentuję Ankę Ruby 🙂

wątek zamknięty
Livia normalnie cudo!!! A ja bardzo nie lubię czerwieni na karym :P
wątek zamknięty
xxagaxx, dziękuję  :kwiatek:
wątek zamknięty
xxagaxx, nowe SCHOCKEMOHLE są w koniesklep.pl
Livia, bardzo fajny kolor dla Twojego zwierzaka 🙂
wątek zamknięty
anai ehhh ale są jeszcze droższe ;/;/ ehh
wątek zamknięty
Ruby to chyba moja ulubiona ankowa czerwień, wygląda super na fryziaku.  🙂

Ja czekam na ładną, słoneczną pogodę żeby w końcu mieć ładne zdjęcia w hazelu. Jak na złość ciągle pochmurno i pada.  🙄
wątek zamknięty
Livia, Ruby to chyba najładniejsza Ankowa czerwień 🙂
wątek zamknięty
huzarova dokładnie  😜 obłęd

mój portfel, jak już kupię rumaka, maj/czerwiec przypominam (ale tu mały  🚫 ,  bo powinno być w kąciku dla puchnących z dumy) zachoruje na baaardzo poważną anoreksję  🙄
wątek zamknięty
Livia, bardzo ładnie 🙂
wątek zamknięty
anai, Altiria, huzarova, lizzy, Burza, dziękuję  :kwiatek: Wykorzystałam ostatni kawałek słońca do zdjęć, od popołudnia leje u mnie jak z cebra...
wątek zamknięty
Livia straszna jest ta pogoda... Módlmy się żeby wakacje były IDEALNEE, chcę całe poświęcić je dla mojego konia, marzę o idealnej pogodzie :<
wątek zamknięty
Mam jeszcze do was pytanie, czy owijki Schockemohle z nowej kolekcji są tylko d 2 kolorach?

http://konik.com.pl/pl,product,11935087,bandaze,polarowe,schockemohle,kolekcja,wiosna,lato,2012,tobacco.html
wątek zamknięty
Mam prośbę 😀

Ubierzecie mi kobyłkę w jakiś Caballowy kolor?  :kwiatek:

ale raczej nie czerwony 😉 Jakieś beże, brązy? 🙂

wątek zamknięty
xxagaxx, [s]w 3, tobacco, white i stone, widocznie tych stone już nie mają[/s]
już widzę, że nie, coś mi się chyba ubzdurało  🤔wirek:
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.