ja mam dwa, kilka dziewczyn w stajni też. są bardzo fajne, zarówno pod siodło uj jak i skokowe, trochę sztywniejsze niż anky, ale mają siateczkę pod spodem, ładnie i szybko schną, nie wysuwają spod siodeł. wg mnie bardzo bardzo fajne pady za na prawdę małe pieniądze. jedyny mankament to kolorystyka.. mam 2 które mi się podobały, nie mam już co kupić, nie pojawiają się żadne nowe kolory niestety. niemniej jednak, pad bardzo polecam
Nigna nie mam przy sobie, ale miałam ujeżdżeniowy pad Yorka i był naprawdę duuuuży! myślę, że możesz spokojnie brać. 😉 missk super, super! do galerii! 😉 Livia a jak dla mnie to ten jasper za bardzo się zlewa z Twoim pięknym fryzem... 🙁
xxagaxx, dzięki 🙂 Owijki mam horze, ale chyba spoko pasują.
armara, cieszę się, że się podoba 🙂 Moim zdaniem też mu bardzo do pyska w tych kolorkach! A choco na gniadej też rewelacja, tak stonowanie i klasycznie.
Cortina, jej 😁 Dzionka, bosko Dzion wygląda w tym kolorze! Livia, :kwiatek: Gryglodor, :kwiatek: Aga, a no mnie też drażni, dlatego nie kupiłabym sobie tego czapraka, ale skoro mogę pożyczyć do zdjęć, to nie będę narzekać 😁 Armara, no wiem, wiem, że bym mogła 🤬 Ale jak człowiek się śpieszy bo mu wizyta u lekarza wisi na karku i absolutnie nie może się spóźnić to nie myśli o idealnie zawiniętych owijkach. Chyba aż tak nie rzucałą się w oczy 😡