Anderia, agata*, Libella, xxagaxx :kwiatek: dzięki za porady dziewczyny. ;D w ogłoszeniach pojawiła się łezka chilli, a ja na ten kolor już strasznie długo choruję. ;D nigdzie go nie ma! 😵 no i tak się zaczęłam zastanawiać, ale chyba nie wezmę, nigdy mnie łezki nie przekonywały. ;D może poczekam i ktoś wystawi VSS. 😉 i w dodatku jest przetarty pod popręgiem... 😕
nie cytuj zdjec, bo zaraz bedzie ostrzezenie 😉 ochraniaczy nie moje, tylko trenerki , swietne sa i sie na nich czaje wlasnie zeby zakupic, po tym jak siodlo ogarne.
Moja drobna jest, ale ostatnio się roztyła bardzo. 😉 Wtedy była w najgorszej formie w życiu. . . Chudzinka, wracająca do treningu. Teraz wygląda zupełnie inaczej, ale nie bd kupować dla koloru. . .
Dziewczyny, jaki kolorek z nowego eskadrona widziałybyście dla mojego malucha? mint czy aqua? ech, na łezkę też się czaję od jakiegoś czasu i jakoś nie mam odwagi.
kociarnia w mint byloby super kucysiowi 😜 i łezka by chyba nawet lepiej pasowała niż VS 😉 gryglodor chwalcie się ogonem, chwalcie, macie czym zdecydowanie 😍
dzieki dziewczyny. Na zdjeciu jest profil vsd, dlatego taki dluzszy. Pewnie sprobujemy z łezką z tej kolekcji, mint wygląda super, ale jakos sie boję że z owijkami będzie już za dużo pasteli...poczekam aż ktoś wrzuci fotki 😉