Widziałyście cenę polopadu toffee w naszych ogłoszeniach? 🤔
Zdziwienie tylko stąd, że nie wyobrażam sobie zapłacić tyle za czaprak, nawet z kolekcji sprzed 6 lat. Rozumiem, że rarytas, nie do dostania i te sprawy, ale pół tysiąca? 😲 😀
poprzedni sprzedalam za 195€ i to w czasie, kiedy stało sporo wyzej niz obecnie. 500 w przypadku tego polopadu to dobra cena.
tez macie wrażenie, ze nie liczy się "piekny kolor" tylko ekskluzywność "starej i niedostepnej" kolekcji?
wypuszczana jest mała ilosc produktów, w krótkim czasie w sklepie dostepnych, po czym ludzie kupują i nawet na konia nie zalożą, tylko leży w szafie ze dwa-trzy lata, i odsprzedają ze sporym zyskiem 🙂
g**** prawda za przeproszeniem. Ja te kolekcje zbieralam latami, a nie kupilam sobie w sklepie jak były dostepne, swoją drogą nie 2-3 a 5-6 lat temu. Uwazam, że są to dwie najpiękniejsze kolakcje jakie eskadron wypuścił i tyle. Gdybym policzyła ile mnie te rzeczy z wysyłkami, kosztami przelewów (o poswieconym na szukanie i dogadywanie czasie nie mówię) kosztowały, to po sprzedaży na pewno byłabym w plecy. Przykładowo za toffee toulene zapłaciłam z wysyłką 700zł. Ale nie o to chodzi. Zwyczajnie mnie to kręciło, a ponieważ przestało zupełnie, to może ktoś inny sie tymi rzeczami nacieszy. A że nie były używane? Może gdybym nie miala konia emeryta, to byłoby inaczej...
Ja bym w życiu nie dała za pad/czaprak 500zł, nie ważne jaki to rarytas ale wiem że znajdzie się szalona osoba i kupi
owszem, znajdzie się. A nawet już się znalazła 😉
wyrosłam ze szmat, a sprzedać moge je za tyle ile chcę, przecież nikogo do kupna nie zmuszam... i nigdzie mi się nie spieszy 😉
no wlasnie mniej więcej to chciałam napisać zgadzam się z S. każdy ma prawo sprzedać za tyle ile sobie życzy-czy znajdzie kupca to tylko i wyłącznie jego sprawa. i w mojej opinii także nie są to ceny szokujące... patrząc na astronomiczne kwoty padające na niemieckich forach 😉
fin, przepiękną masz tą kolekcję 😍 wilczyk, ładny ten kantar, parę razy próbowałam go kupić na Torwarze, ale zawsze sobie wmawiałam, że nie potrzebny mi kolejny 😁 Zairka, super Grocie w tym ESie 💘
s., nie wiedziałam, że on po tyle "chodzi" i nie chciałam wywoływać Cię do tablicy 😡 Faktycznie - nie moja sprawa kto i za ile go kupi, po prostu z moimi obecnymi możliwościami finansowymi taka cena za czaprak jest niewyobrażalna, stąd moje zdziwienie. Może kiedyś się to zmieni, nie wiadomo 😀
fin sądząc po kolekcji możliwości masz duże. Wszystko kwestia tego jak bardzo ci na czymś zależy. Czasem żeby kupić jeden trzeba sprzedać 3. I wtedy jest i kasa.
xxagaxx, chodzi mi o możliwość kupienia jednego czapraka za 500zł, bo takiej nie mam i nie wiem jaki musiałby być piękny, żebym tyle za niego zapłaciła. A ze sprzedawaniem jednych, żeby mieć kasę na inne to się zgadzam, ciągle to praktykuję.
Znowu pojawia się argument o zaglądaniu komuś do portfela, nudne... Napisanie przez kogoś, że wg niego kupienie czapraka za 10000 jest zaglądaniem do portfela? Nie, u licha!
fin ale większość z nas ta funkcjonuje, kupuje jeden za sporo kasy, ale za to musi kilka sprzedać. Ja sama mam w swojej kolekcji rzeczy sporo przepłacone. Ale cóż, jak jest większy popyt niż podaż to tak to wygląda 😉
Okej..po raz 3 w tym miesiącu pytanie: co na zawody ? 😀 tym razem 3 dniowe,więc luz 👀 wiecie mniej więcej co mam,więc pomóżcie :kwiatek: Isabelle super w derze 🙂 Trochę różnica między owijami a padem,ale ujdzie. 😁
Nadżafowa, co to zazdrosc, czy co? 🤔 🤔 😵 gdzie ty widzisz bajzel?? Zwijaj lepiej stad do watku z nieuczciwymi, sprawe masz niewyjasniona! 😤
Isabelle jak na takie nietrafne polaczenie rudy plus roz, to calkiem niezle to wyglada, ratuje chyba to ze ogolona jest i taki biszkopcik z niej. To jest ta kobylka z filmikow? Bo jesli tak, to mam wrazenie ze lepiej wyglada.
fin ale większość z nas ta funkcjonuje, kupuje jeden za sporo kasy, ale za to musi kilka sprzedać. Ja sama mam w swojej kolekcji rzeczy sporo przepłacone. Ale cóż, jak jest większy popyt niż podaż to tak to wygląda wink
dokladnie, tez musialam posprzedawac jak chcialam dostac brillanta turkisa za chore pieniedze. I nic tu nie widze zlego, czasem lepiej miec mniej czaprakow, ale trafionych w kolor, gorzej jak wymarzony drogi czaprak niiijak nie pasuje do konia.
zalcia97 jak dla mnie najlepsza opcja to to samo, co było, tylko z fotorelacją 😀 Albo jakiś czarny elegancki szokmol, bo o ile kojarzę miałaś coś w ten deseń. A ja niestety, ale zaczynam odżywać szmatoholiczo... Najlepsze jest to, że moja sytuacja z dzierżawą jeszcze nie do końca ustalona, a ja mam już dwa pady 🙄
Isabelle jak na takie nietrafne polaczenie rudy plus roz, to calkiem niezle to wyglada, ratuje chyba to ze ogolona jest i taki biszkopcik z niej. To jest ta kobylka z filmikow? Bo jesli tak, to mam wrazenie ze lepiej wyglada.
tak to ta 🙂 milo bardzo to słyszec:kwiatek:
mam jeszcze takie, moze lepiej oddaje kolor:
Nadżafowa, to do mnie? sorry nie zwijam derki w kosteczkę jak ją załozę za kilkanascie minut, i nie chowam wszystkiego do paki przed jazdą😀
a upominanie o wiszącym oszustwie po raz enty a sprawy sie nie chce wyjaśnić? to chyba powinno byc "nieważne długi, nowe szmaty wazniejsze" :/
sushi zadnego zdjecia nie wstawila przeciez. Zreszta nie zmiania to faktu, ze nie powinna tu sie w ogole pojawiac poki nie wyjasni sprawe z swoim oszustwem.
Anderia no,mam nadzieję,że tym razem aparat zostanie ze mną :P Zawsze taka zabiegana jestem na zawodach, starty,potem kogoś nagrywać itd. Ale mam nadzieję,że zdążę coś cyknąć,albo będzie ktoś ^^. Tym razem,dla odmiany na prawdę będzie elegancko! 😀 Biorę szokmola czarnego i cinamona,zostaje jeszcze trzecie miejsce. 😜 Isabelle ładnie wygląda 💘 ,ale mnie i tak razi ta różnica ,ale to może ja taka 🙄 fin marone mówisz? :P to chyba nie byłoby złe. nie wstawiam,bo nie mam 😂 mam same filmiki z przejazdów, a ostatnio nie biorę luzaków,wręcz przeciwnie,ja latam za wszystkimi i jakoś nie było czasu zrobić. Teraz postaram się zrobić 😎