szkoda, że taka mała. ;D ja na tym zdjęciu wgl konia nie widzę,tylko derkę. puszczaj w świat!
wątek zamknięty
Hahaha... jaki podział opinii. 😉asds, dzieki. Co masz na mysli przez "jego image" ??Burza, myslisz ? Ja tak w sumie to sama nie wiem. Raz mi sie podoba, a za chwile juz nie. :/huzarova, sandru, emptyline, dommaz, gryglodor, Anaa, Cierp1enie, hanoverka, dzieki. 😉xxagaxx, oj tam. hahahaAzbuka, merci. On zawsze takie miny strzela, że ja juz nie mam na to siły. Hehe... Wszystko przez to "ludzkie" oko.
wątek zamknięty
Klami No bo on taki macho jest... A ja zrobiłam selekcje szmat do puszczenia w świat: zestaw jasper anky, zestaw jade es, max es brandy i mousse terra stripe in vs.... Uff troche miejsca bedzie na szafie
wątek zamknięty
Klami, nie słuchaj! jest róż jest moc! 🙂 szkoda ze na ciemnych lepiej wyglada niz na kasztanach, bo bym sie skusiła.
wątek zamknięty
Klami jak dla mnie to fajnie wygląda. Zupełnie inaczej niż zwykle, a trochę szaleństwa nikomu nie zaszkodzi 🙂
wątek zamknięty
konwalia no nie ma szału 🙁
wątek zamknięty
Klami , a jak dla mnie jest fajnie, trochę cukierkowo 😉konwalia , jak dla mnie szału brak, więc puszczaj 🙂
wątek zamknięty
dommaz fajnie, tak wiosennieKlami nie słuchaj się, zostaw ten zestaw jest szałowo 🙂 Bardziej mi się podoba niż w jasperze konwalia puszczaj 😉
wątek zamknięty
konwalia , faktycznie, za słodko...dommaz , mnie się podoba żółty na gniadym 🙂Klami , mam szczerze mówiąc mieszane odczucia... zdecydowanie lepiej było wam w Amberze i Jasperze, w tym jakoś tak... dziwnie. Ten kolor chyba wygląda dobrze na mało którym koniu, na siwku też mnie nie porwał 🙂
wątek zamknięty
Indian red vs jest na allegro jakby ktoś szukał 🙂
wątek zamknięty
a ja się doczekałam łezki plum 🙂 dzięki użytkowniczce Breva 🙂 co myślicie?🙂Klami - jak dla mnie troche za intensywny ten róż 🙂 konwalia - daje po oczach strasznie ten róż, najpierw widać derkę a dopiero potem konia 😉emptyline - uwielbiam Całusa w plum`ie 🙂 super wygląda
wątek zamknięty
maison, huzarova dzięki dziewczyny 🙂
wątek zamknięty
Nie mogę się doczekać na mojego Euro-stara 😵za duza fota!
wątek zamknięty
Dramka , będziesz zadowolona! One są świetne
wątek zamknięty
konwalia -puszczajdramka - ooo 😜agata - super!!
wątek zamknięty
A ja jutro odbieram moje ostatnie już ! zakupione cudeńko 🙂
wątek zamknięty
Klami dziwny ten kolor, ale wg mnie jest okKonwalia mi się podoba 🙂
wątek zamknięty
agata* : tak jak lubię stonowane, eleganckie kolory tak Micky w plumie wygląda cuuudownie 😍
wątek zamknięty
Anky hot pink
w świetle/słońcu jest jaśniejszy, ale w cieniu wygląda właśnie tak
Dramka świetny jest ten granat. Też się na niego czaiłam, ale w końcu nie wiem czy go wezmę. Na pewno brąz musi być mój! 🙂
wątek zamknięty
agata* aaaaaaaa, bosko ! 😍Klami mi sie podoba, ale mega szału nie ma 😉 a ja mam pytanko : wiecie gdzie jeszcze można dostac owije aubergine ? bo w patataju juz nie mają 😕
wątek zamknięty
Sivens zaczaję się kiedyś na niego! Jak to dobrze, że prawie nikt nie lubi róży i zawsze schodzą jako ostatnie 😁.
wątek zamknięty
Dla mnie ten różna żywo zbyt blady, wolę fuksję 🙂
wątek zamknięty
ChingisChan u mnie ostatnio coś dużo róży, więcej nie kupuję 😀
wątek zamknięty
Sivens u mnie się dopiero zaczęły 🤣. Dopiero teraz nie mogę przeżyć tego pink z chocochip/pink 🙁. Mam pytanie, robił ktoś porównanie SR i VSS? 🙂
wątek zamknięty
tak z innej beczki, muszę się przelansować derką od pani K. Milczarek, z ostatniego konkursu na torwarze 😍 (dla tych którzy nie zerkają w wątek torwarowy) nawet nasz rozmiar 😎
wątek zamknięty
Klami, za bardzo fioletowy i cukierkowy, macie tyle niebo lepszych kolorów, że nie ma co szafy zapychać 😉
wątek zamknięty
Sivens, jaki piękny komplet, będzie czadowo na siwej 😀 Kolor bardzo podobny do ES Rosa 😉
wątek zamknięty