tak, wylizana, wymiziana i jak odchodziłam to rżał, chyba się cieszył że ma mnie już z głowy 😁 chociaż w weekend też u niego byłam i stał się moim ulubieńcem forumowym oraz stajennym u Szarych, no może razem z kucykiem brunatnej i ogierem Nabucho (nie wiem czy to się do końca tak pisze, ale stoi w tamtej jakby luźno stojącej stajni)
izunia oczywiście, jak tylko się szpera w worku marchewek to od razu są "okrzyki radości" - Typowy numer Lolka, złapać za serducho, aby dostać marchewę 😍
bardzo dziękuję, za wszystkie miłe słowa na temat mojej padowej twórczości :kwiatek: Do tej pory funkcjonowałam tylko w wątki DIY, ale tu też jest miło 🙂
maison,Zet dzięki za opinię :kwiatek: Waham się czy zostawić czy nie... Lepsze zdjęcie się postaram zrobić, ale ciężko złapać ten kolor :/ Musi byc jakiś pochmurny dzień. Może we wtorek się uda 😉
Nasturcja-Renata ja wgl nie lubię błekitów i coś mi nie leży... 🙁 sprzedaj! brunatna kucyś rewelacja! to jest pierwszy koń na którym mi się ten czaprak podoba i to mega!!! 😍 izunia berry, ew. burgund, ale mnie ten kolor zawiódł trochę... myślę, że berry bd najlepszy!bo beże i brązy źle na siwku będą wyglądać... arivle 😜 jeny jak pięknie!!!!!!!! klasyka!
te ochraniacze to mi dzisiaj krwi napsuły 🤬 są nowe futro nie ubite, skora nie wyrobiona i tyły żyły na końskich nogach własnym życiem 😵 Ale dziekuje mi tez sie podoba Czarnuch w Berry 😍