Forum konie »

Końska rewia mody cz.VI (2012)

Czyzby szykowała się rewolucja w ubieraniu konia/

Nic tylko czekac jak pojawi się paleta kolorystyczna 😀

http://gadzetomania.pl/2012/03/13/po-co-pakowac-konia-w-cos-takiego
wątek zamknięty
asds no teraz nic tylko szukać takiego kombinezonu...
wątek zamknięty
ehkmm a jak to się niby zakłada? jak rajstopy?
wątek zamknięty
Livia, akzzi, :kwiatek:

xxagaxx, to zwykły Schockemohle Coach granatowy z Konika 🙂
wątek zamknięty

Ale z konia się paker od razu robi  🤣
wątek zamknięty
a dziś moje gniade w Ance Indian Red  😍  ten kolor jest cuuuuudny  💘
wątek zamknięty
jest ogień! 😍
wątek zamknięty
kto widział ten czaprak w realu??
taki ma kolor jak na zdjęciu czy lampa odbiła nieco światło??
http://dobry-kon.pl/opis/2625099/easy-rider-by-euro-star-czaprak-czerwony-dl.html
👀
wątek zamknięty
Livia, akzzi, :kwiatek:

xxagaxx, to zwykły Schockemohle Coach granatowy z Konika 🙂

podasz link? Bo tych coachów to widzę od groma i ciut ciut :P
wątek zamknięty
wątek zamknięty
dzieki!!
wątek zamknięty
zalcia97 super  😜 Jak już będę miała konia pod tyłek może pomyślę nad tym padem! W końcu koń to też Indian - tyle że nie Red, a Spring  😁
wątek zamknięty
zalcia, bardzo fajnie 💘
wątek zamknięty
zalcia, piękny ten indian red 🙂
wątek zamknięty
Indian red rzeczywiście super.  🙂  Chyba przestanę kupować jedzenie i paliwo do samochodu, potrzebuję kasy na nowe czapraki... Czekam na jarpolową kolekcję. Może znajdzie się tam coś zielonego i alt-rosowego?  😍
wątek zamknięty
Anderia, gabb. , sei   dziękuję  😍
wątek zamknięty
fin

Przepiękny  😍 Marzył mi się ostatnio taki granat i jeszcze to logo  😜 ale teraz przez Ciebie to już będzie śnił mi się po nocach  😵
wątek zamknięty
Livia, my już mieliśmy takie kolory i mi mocno się przejadły 😉 ale można do tego wrócić, gorzej że nie mam owijek..

zalcia97, ładnie! 🙂

Jarpol

Maritim < derka na siodło stąd duża> niestety już ciemnawo było

wątek zamknięty
Burza  dziękuję 🙂  super facet wygląda w derce !  😁
wątek zamknięty
Burza, teraz ty masz jedną z moich derkowych must have 😀 A w jarpolu super 🙂
wątek zamknięty
gabb., okazała się być tak 'grająca' na Piorku, że chyba poszukam naszego rozmiaru 😉
wątek zamknięty
mógł byc dłuższy tak jak stare ANKY
wątek zamknięty
Finku a czy ten kolorek pasowałby do mojego B. czy za ciemno?  😜
wątek zamknięty
Naciau, pad? na razie z tego co deb pisała to kształt nie jest ustalony.
wątek zamknięty
Burza eheś 🙂
wątek zamknięty
Alaska, też chciałam granat z logo i czaiłam się na Euro-Stara z nowej kolekcji, ale po pierwsze takie ceny to już nie na moją kieszeń, a po drugie zostałam przekonana, że strzemie zajmujące pół czapraka nie jest jednak ozdobnym logo (w ujeżdżeniowym tego tak nie widać, bo jest większy i dłuższy, a pod skokówką bardzo by mnie drażniło, że nie widać czapraka tylko ten haft). Teraz się cieszę, że wybrałam Schockemohla, bo w rzeczywistości jest jeszcze ładniejszy niż na zdjęciach sklepowych. No i udało mi się w ciemno "dobrać" w miarę pasujące owijki 🙂

Burza, w derce bardzo ładnie! Pad ma trochę smutny kolor. Ten róg tak odstaje bo pad jest krótki?

Arroch, klasyczne kolory pasują na każdą maść, a już granat szczególnie. Poza tym wiesz - zawsze możesz pożyczyć i sama ocenić 😀
wątek zamknięty
fin, koloru nie wybierałam 😉 pad jest nówka i bardzo puchaty, też właśnie czekam czy 'usiądzie' mi róg 🙂
wątek zamknięty
Arroch, klasyczne kolory pasują na każdą maść, a już granat szczególnie. Poza tym wiesz - zawsze możesz pożyczyć i sama ocenić 😀

FaMaGusta jedzie na Torwar, jakbym się zdecydowała to mogliby mi przytargać... zrobię przeróbkę, albo tym razem zakupię szary, albo kawa z mlekiem, a na urodziny Badziowe granat... 😉
wątek zamknięty
Burza, kolor taki sobie jak dla piorka. chyba że to kwestia światła. za krótka jest ale fajnie leży jeśli chodzi o kłab itd. ten odstający róg strasznie rzuca się w oczy! jeśli pad jest puchaty i sztywny to może nie usiąść... ale też jestem ciekawa jak się rozwinie 'sytuacja' 🙂
w derce za to super 🙂
wątek zamknięty
sei, bawiłam się w zielenie i nie bez powodu odpuściłam 😉
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.