Indian red rzeczywiście super. 🙂 Chyba przestanę kupować jedzenie i paliwo do samochodu, potrzebuję kasy na nowe czapraki... Czekam na jarpolową kolekcję. Może znajdzie się tam coś zielonego i alt-rosowego? 😍
Alaska, też chciałam granat z logo i czaiłam się na Euro-Stara z nowej kolekcji, ale po pierwsze takie ceny to już nie na moją kieszeń, a po drugie zostałam przekonana, że strzemie zajmujące pół czapraka nie jest jednak ozdobnym logo (w ujeżdżeniowym tego tak nie widać, bo jest większy i dłuższy, a pod skokówką bardzo by mnie drażniło, że nie widać czapraka tylko ten haft). Teraz się cieszę, że wybrałam Schockemohla, bo w rzeczywistości jest jeszcze ładniejszy niż na zdjęciach sklepowych. No i udało mi się w ciemno "dobrać" w miarę pasujące owijki 🙂
Burza, w derce bardzo ładnie! Pad ma trochę smutny kolor. Ten róg tak odstaje bo pad jest krótki?
Arroch, klasyczne kolory pasują na każdą maść, a już granat szczególnie. Poza tym wiesz - zawsze możesz pożyczyć i sama ocenić 😀
Arroch, klasyczne kolory pasują na każdą maść, a już granat szczególnie. Poza tym wiesz - zawsze możesz pożyczyć i sama ocenić 😀
FaMaGusta jedzie na Torwar, jakbym się zdecydowała to mogliby mi przytargać... zrobię przeróbkę, albo tym razem zakupię szary, albo kawa z mlekiem, a na urodziny Badziowe granat... 😉
Burza, kolor taki sobie jak dla piorka. chyba że to kwestia światła. za krótka jest ale fajnie leży jeśli chodzi o kłab itd. ten odstający róg strasznie rzuca się w oczy! jeśli pad jest puchaty i sztywny to może nie usiąść... ale też jestem ciekawa jak się rozwinie 'sytuacja' 🙂 w derce za to super 🙂