Cottona Marone (całkiem pasują owijki Anky Hazel) Cottona Sand (aubergine/violet) Impulsa Stone (lavender/stone) Niciaka Navy Anky Jasper Anky Kreta blue na ogolonej rudej, bo tego chyba jeszcze nie było Anky Hazel na ogolonej bo też nie było Derkę Olive
Demonowa, kuco, zalcia97, sei, Livia, dziękuje 😉 akzzi, jakoś mi się na Pielgrzymie nie widział zupełnie ten royal, ale teraz tak patrzę i coraz bardziej mi się podoba 😀 Mistle, nie będzie pasował, niestety 🙁 arivle, Jaspera! 🤣 A za to teraz zastanawiam się nad puszczeniem tego greya i wymienienie go na innego cottona z navy-greenu, ale nie jestem przekonana. A nada się któreś zdjęcia do galerii? 🙂
gabb, moim zdaniem tylko Niciak się nie nadaje - przez to, że pad tak wyjechał spod siodła. Masz możliwość zrobić tą fotkę jeszcze raz? Wtedy już będzie super 🙂
A ja chyba muszę ograniczyć treningowe szmaty siwej 🙄 Rozważam wyzbycie się któregoś z cottonów: chocochipa, lemona, moona albo wine. Wyzbywać się czegoś czy zostawić? W zasadzie sama nie wiem w których dobrze się prezentuje a w których nie.. 🤔wirek:
W zasadzie chyba moona powinnam skreślić z listy odstrzałowej, bo jednak całkiem go lubię 😉 No i zostają mi dylematy.
Też tak macie, że ciężko się rozstać ze szmatami? 🤔wirek: Zawsze sobie mówię, że choć koń może nie wygląda szałowo to sam czaprak mi się podoba i nie mam serca go sprzedać 😁
olek ja też tak mam, nie mogę się szmaty pozbyć, bo z każdą się wiąże jakaś historia, albo jak sobie przypomnę jak co poniektóre trudno było upolować to odpadam, koniec świata...
Demonowa, Livia, dzięki 😉 W takim razie do szmato daje wszystko, oprócz bicolora 😉 edit. Daję jeszcze Pielgrzyma w derce polarowej NICI z obecnej kolekcji 😀 Może też się nada do szmato?
ja też chętnie bym się pozbyła czegoś. ale nie ma jak! 😵 wielki błąd popełniłam kupując choco 🤬 nie byłam do niego przekonana i wzięłam tak trochę na siłę. a teraz nie potrafię sobie wyobrazić, ze go nie ma 🤔wirek: 😂
Demonowa- w sumie jasper nie pierwszy do galerii, bo Klami dodawała cudne fotki swojego przystojniaka w jasperze 🙂 Arivle - dawaj jaspera, albo biel z maritim