no przydalo by sie potem zeby wstal ale jak umiesz tak zeby nie wstal to pisz bede wdzieczny 😉
Jestem lekarzem weterynarii -to umiem chyba. 😉 Jest taka stara jak świat opowieść o Pani,która przyszła uśpić kotka. Lekarz uśpił/poddał eutanazji/. Na to Pani: -A teraz proszę mu skrócić pazurki bo jak nie śpi to nie pozwala. Już nie robię OT. Kładzenie konia za karę widziałam . I siadanie na nim . O sikaniu na leżącego /za karę/ na szczeście słyszałam tylko. Chcesz kłaść tak kaskadersko-sztuczkowo czy za karę?
Zen, Może sytuacja podobna jak w "Zaklinaczu koni", bo to tak smutno "zabrzmiało": chce go klasc zeby se na niego moc wsiasc to niewiem czy to jakas kara ale prosze powiedz jak to zrobic 😕
Zresztą nie wnikam, tak tylko mi się skojarzyło...
zycie to nie film. a jak nawiazujemy do filmu- to w filmie kladzeniem pielgrzyma zajmowal sie czlowiek, ktory mial o tym pojecie. i nie pytal na forum:
'ej, jest u mnie laska bez nogi, chce zaczac jezdzic, ale kon jej nie akceptuje. wydaje mi sie ze jedyna droga to jest polozenie konia- jak to zrobic? pomozcie!'
zycie to nie film. a jak nawiazujemy do filmu- to w filmie kladzeniem pielgrzyma zajmowal sie czlowiek, ktory mial o tym pojecie. i nie pytal na forum:
'ej, jest u mnie laska bez nogi, chce zaczac jezdzic, ale kon jej nie akceptuje. wydaje mi sie ze jedyna droga to jest polozenie konia- jak to zrobic? pomozcie!'
😵
Jak to nie pytał? Na pewno pytał! Założył nawet wątek "Laska bez nogi i jej matka na mnie leci-co robić HELP!" Miał nicka RobcioR
A to dla laski bez nogi konia kładą? Może jakieś schodki zmajstrować ?