Forum towarzyskie »

zabawa w Qun!@re

bAy nIe nIe nAjAdłyśmY SiEm A TaK PoZa tYm tO MóJ KoNiK JeSt nAj nAj nAjPiEmKnIeJsHy jEsT PiEmKnIeJsHy oD FfShYsTkIcH FfAsHyCh kOnIkófF KtórE I TaK Om pIeMkNe kOcHaM FfAs :*:* xD :F
A mUj tO jEsT PieMkNiesHy NaFeT oT DżAsTinA BieBeRa, ktUreGo TeSh LoFciAm...
SłłłiiiiiiTtttt
o jOj jA TeSh lOfFcIaM JóStInA BiEbErA a Po zA TyM KtO By gO NiE KoChAł tAkI SfFłItTt i fFoGóLe :*:* 😀 :3  😀 😀 😀 😀
tU teSh SiEM baFFimY? 👀

(PS. ja już łazicie po tych blogach to wypatrujcie, czy jakaś niekochana sałata mi zdjęć nie kradnie, bo ostatnio mam z tym straszny problem)
ÓÓÓÓjjjjJEe, J@k ja LoVciam KoNIKI, sĄ tKKie siłłłłłłłłłłłłłł
cHybA KUfffieee Jednego, befffie TaKiii słiczny, KuPIe mu Knftarek i Siodłllo
i beDzie mnie Wozić pRzez KRooosss, kufffde MoŻe spfotkam Olivera Townenda
On tak SIŁŁŁŁŁŁŁtaśnie jeDŹ"I

(ech pokepismo to nie moja bajka nie umiem po prostu)
nO cO Fy.. JóSttttinnnn Biberrrrr Jesssstttt MMMMMUUUUJJJ   aLe Go żÓcŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁcłam ChFFFFilcIĘĘĘ Po tYm JAk SkÓÓÓczyŁam NA moIm KiuNiSiU kTÓRy ŚĘ KŁadzIĘ O|d wĘdzDŁa ( AlĘ I Tak GO llllOOOfFFFciAAAMMM i KKKOOOffffccIIAM) 1,65m A PoTĘ od DębowaŁ i SĘ wsPiNaŁ  🏇  a jA beZ SiOdŁa... 🏇

LOfgfffCIam MOjEGO KIUniCka I WaŚ Teź  :*:*:*:*

(historyjka z wątku o kwiatkach :kwiatek🙂

AAAAAaaaaaAAAA O KUffffa!!!! MoJj DDDaaadddIIIII kUUUppIIII mI sWWWeeTTASŚne RoŚzofe SiDŁo!!!! ĄlE Ja MuSze byCC FFFajNa 💃 💃

A Tak fffoguLe tO f ZeSzły pońiedzAŁeczek MiĘsiĄc teMu Na mNiĘ TrEneRka ŃakrzYcZaŁa Bo mÓjego ŚweetaŚnego KiuŃicka SamopaLlaCzkie?M  SmArnĘŁaM bo TakI BladY byL... WieCie MozE o cO Chodzi ?? Bo tam PisaŁo zE na zwiezAtkach Testowane No tO Chyba by Nic SiĘ ńie Stało a NaWEt J@K T@k tO Mi daDI DruGiego KuPi 🤔wirek: 🤔wirek:

MóJJJ D@di Jest SwwwweeeTaśŚśny LoffCiam wAs PaPAtki 🏇
PaNdoRrrRa NiE fOlNo SaMoOoO PaLaCzEm NoO O ChYpa SzEem SiffFFFeGooooO

qRcZęĘ

LoWcIaM WaS KoFfFFaNi ;***
<33
a jA CiE NiE LoFcIaM Bo tY NiE ómIeSh jEźDzć  xD :F ^^
tY to MnIe RoSsMafffiAsZ ?/?/?  🤔
tAk DlA TffoJeJ FiaDomOŚci To J FfFcZoraj NaFFet GalOpOfaŁam 🏇 🏇
LoffFFFciAm QuniCki 💘
ALe eE Fy JeStĘśScIe DlA MnIe NiE eE Nie JaFnEee
DlAcZemU /?

xdd
ALe eE Fy JeStĘśScIe DlA MnIe NiE eE Nie JaFnEee
DlAcZemU /?

xdd

bO Ty mAsH GóPiOł kTóSkAfFkE Na oBrAsKóó A Ja lóbIeMm jAbKaA ;/ ; /; ///  ^^

lOfCiAm kónSkA BaRdZiEj nIrZ RuRzOfFy kOlOr :*:*:* xD :F ^^ 
PfFfF A jA mUm FirTuAlnĄąaąaaa StAjNiEm QnIkÓFfFF

*8 ;* ;/ ;3
aChEcHe A Ja mAm 2 ! I TaTóS Mi oBjJeCał Ze mI ZbódójE :*:*:* xP :P ^^
Uj  .. tO ChiB@ NiE D MnIe bvlO ....hihihi
CuS Mi SiĘ pOmiliŁo ..Tó ĆhiB@ dlA tEgo Ze SpAdŁam W tYm GaloPie.... MoZe tu SiĘ spyT@m bo Mi nikt NiĘ OdpOwI@d@....
j@k MalN@C GrZyWĘ Na SwwweTaŚnie rÓŻowo kaReMu QuniSiowi??? 😅
óRzYj sHaMpOnEtKi cHyA Ze cEsH Na sTaLeE To słiIt rOzOfFeJ FaRbY :*:* xD xP :3
j@ T3$$h Hc33 $!3 |3@\/\/!Cć!
t0 J3sTt T@k!e3 \/\/c!0ooNg@JOoNce  💃
😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲

o ku...wa...... 😲 😲 😲 😲
A cZy JaKkKkK PoMalUjEMmm CzArnOm WodZem Na RÓóSZoFffFoo ToO oNa nAdaL bEndziEm roBiĆćć To Coo RoPiiiI ?
NnO PeFfniEe!! bEeNdZ!e$z je$$zCze b@RdZ!eJ pRoFf! !!!  😍
eLooO mOiEe QónI@rKii.!!!!  🙂 😉 😀 🤣 🙄 Co TamM słYHać!? !? teSz lofCjAmM BieBerKa JóstiNkaAA .!!!  :kwiatek: 💘 😅 😍
A ja dostaŁam od MMojego LOVANEGO TattuŚŚka aRRabka ale zamieniłam sie z moją LOVANĄ pSIApSIUłeczqą <33 na folbLLuCika bo aRaBy są pSZSZereklamowane  🤔i nazwałam go na piersze Justin a na drUUgie Bieber<33 wiecie od kogo <33 i mam jeśće chomiĆĆka słitaŚŚnego i on ma na imie Hannah a mój dRRugi słitt HamSteRekk nazywa sie Montana<33aH jak ja Lovam zwieRZĄTTka <33 a wiecie żE Mój przesŁŁitaśśny Justin jest OGIEREM?? I TAAKIM  niebespieCZCZny i tylko mnie nie kopiEE i nie gryzie <33 MóJJ Lovany <33
NarQa DzieFFczynki <33 koffam wass<33
A ja wczoraj wygrlaam ferst miejsce w tyh... nooo... mistżostwah swaita  w kla$ie superhiper CC+!
normanie, ale było BoSkO !  😅
muj Koni$$$ (((mieshanka fryza z pereshonem i arabem))) to normalnie miał tam zasieng chyba z metr !!! jest taki $$Łitaśny ! i jehalam bez siodał i bez lejec, normalnie ! tak to bym jehała na pfifie biuti ale ja wole bez.
ale mAm códne rzycie !  😅
ł@ł loFfff.!!  😍 A!e mNniEee nie pzebije$z noo.!!
mi@lAM tReniNgos ujerzdz@nia! w!3cie Jak!e to bylo CcRaZzy!~ 😍 <333
mAj SuUpEr 3xTrRA HoRs <3333
koFfam QuNi@rRk! !!
o, kude, żezywiście dobra jeste$.
mi dadik jótro kópóje nastempnego horsa, ter ujerzdrzenipwego, i bedne lepsiejsza od cieBie  🏇
Aale mUj to arab j3Sst! <33 kude 😁 zmi3żymMny s!3 naa zaFFodah! niop! w klaŚe XD** <33 dla najlepsiejSzYch ! Qnrek!qqq
ł@ł loFfff.!!  😍 A!e mNniEee nie pzebije$z noo.!!
mi@lAM tReniNgos ujerzdz@nia! w!3cie Jak!e to bylo CcRaZzy!~ 😍 <333
mAj SuUpEr 3xTrRA HoRs <3333
koFfam QuNi@rRk! !!

zobaczcie jak ja to widzę: 房間隔缺損房間隔缺損房間隔缺損的房間隔缺損房間隔缺損房間隔缺損的
HeYyy DzIeFFcyNkiii, jEsteM tU nOwA, zaQmPluJeMy $iĘę?
PozZzdRo!
OfFf djeffcinki! Cjemu nć nje muficie? Cjemu nić ne pirzetie? pszeciesz tak loffacie quniary. HiHii
hihi jA tU jes$tem neeewwww !! i ten wąąątek jest słiiiitaśśśśśśnyyyy !
Ppozdrooo dlaaa Qniarek ! :***********
mO.onAa fItAjJJ.!? sKąd KlikAsH .? XD XD :P <3 ;****
WeŚćieE JuStInEeeKK jEsTT ^.^óÓj !  hahaha xd ;p ;p 🙂 🙂 <33
loFcim WaSSS. !!
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się