jA jEszDżeM bEz siOdła... xDxDxD bO po Com maM KoniSSia BiednegoO ŚcisKać...xD i ee... xDSzeByy siEm biednY xD zApOciŁ od cZaprakaAaA xDAle FfoGulE co Fyy taMm wIeciE o jESZdżeniu com Nie? 🤣
To ty zakłaDasz Cz@apraCzek ? o.O Ja tO tYlko siodło, bo oD cz@prAka Siem OtpaRzaao o.O Ty dziEwuChO KsIOmszkI poczYtaj. . Ja JezdzeM skOkI Bo bez skokuf nie ma uJeZdZaNIA.. 🏇 🏇 💃
wIeSzz KieDyś jeŚdziŁam z CzapRakieMMm jaK MiaŁam poD koLor OffFiJaSski, @ j@k xD.... nie to nie co nie .... xDxD bo PrzecieSzzZ to sIem TykO dlA picU zakŁłaDaA . A .... fFoguLe to mNie nie ... pÓczajJj...
SiEm@NeCzKo mOjE koFfAnE QnIaRecZkI xD wiEcIE cOm?? Z@lOzYl@M ViRtU@lNom St@JniE i M@M t@Kie KoNisIe KoFfaNe co sK@cZą wYsOknie pRzeShOdY,a To sOm kuCycKi. I tesh ChcE soBIE KupiC t@KieGo kuCYckA i BeDe na NiM sk@k@la 150cm beZ ogLowiA i SiOdlA i bEdZie TaK FaJniE.
Pee Esss... cHcE ktOr@s MosHE kuPiC ode MniE QNiczKa ?
jak widze, ze ktos tak pisze, to nie moge sie powstrzymac, zeby nie myslec, ze to dla jaj. ale wychodzi na to, ze jest pewna nacja, ktora robi to na powaznie. tak ❓ ❓ ❓
BoShE a jA mAm mIsZcZoStFa śFiAtA jUtrO i sIeM boJeM ;( ;( ;( ja uMiEm sUpEr jeścić aLe niE FieM czy tEn gÓpi koni$$ benDzie pOsUshNy ;/;/;/ aLe najFyshEj mu baCioreM dam xdd xdd xdd AlE i TaK gO koFFam hoCiash mA maŁy mU$K xdd