Serdecznie proszę Was o pomoc w imieniu mojej trenerki. Pisze ona prace inżynierska na temat stosowania różnych metod odnowy biologicznej oraz ich wpływu na regenerację koni. Ankiety są potrzebne do opracowania wyników, które zostaną zamieszczone w części badawczej pracy. Dlatego bardzo proszę w jej imieniu o wypełnienie poniższej ankiety i wysłanie do mnie na PW lub bezpośrednio do zainteresowanej na maila: magdalenakubica22@gmail.com
ANKIETA 1. NAZWA KONIA - jeśli ktoś nie chce nie musi odpowiadać na ten punkt 2. RASA 3. WIEK 4. PŁEĆ: + KLACZ + OGIER + WAŁACH
5. FORMA UŻYTKOWANIA: + DRESAŻ + HIPOTERAPIA + TORY + SKOKI + REKREACJA + ZAPRZĘGI + WKKW + RAJDY + WESTERN + DOPRECYZOWANIE LUB INNA - JAKA?................................................................................
6. NAZWA STAJNI LUB REGION
7. CZY STOSUJE PAN/PANI U SWOJEGO KONIA ODNOWĘ BIOLOGICZNĄ? + TAK + NIE 8. JAKIE METODY ODNOWY BIOLOGICZNEJ PAN/PANI STOSUJE? + MASAŻ + STRETCHING + HYDROTERAPIA + KRIOTERAPIA + ULTRADŹWIĘKI + TERAPIA MANUALNA - CHIROPRAKTYKA + LASERY + SOLARIUM + POLE MAGNETYCZNE + PRĄDY + KARUZELA + AKUPRESURA + TERAPIA CIEPŁEM +ELEKTRYCZNA STYMULACJA MIĘŚNI +BIEŻNIA MECHANICZNA LUB WODNA + FALA UDERZENIOWA + INNE - JAKIE?...
9. KIEDY I JAK CZĘSTO POSZCZEGÓLNE ZABIEGI SĄ STOSOWANE? ... 10. CZY STOSUJE PAN/PANI JAKIŚ SZCZEGÓLNY RODZAJ SPRZĘTU PODCZAS ZABIEGÓW? ... 11. CZY SĄ JAKIEŚ WIDOCZNE EFEKTY STOSOWANYCH ZABIEGÓW? JAKIE? ...
Za wypełnienie z góry wszystkim dziękuję :kwiatek:
edit. W ferworze walki, przy przepisywaniu ankiety w metodach zgubiła mi się terapia ciepłem. Dopisałam.
Bardzo, bardzo dziękuję wszystkim, którzy do tej pory wypełnili i przesłali nam ankiety i z góry dziękujemy wszystkim, którzy dopiero nam je prześlą 😉 :kwiatek: