Forum towarzyskie »

Kto/co mnie wkurza na re-Volcie? Reaktywacja ;)

Grzegorz2, najlepiej by sobie zainteresowani na zywo ryje obili i byłby święty spokoj;]
danie po mordzie nie zawsze jest możliwe ...
ach , kilku osobom to by się przydało ...

przeglądając nieliczne wątki na forum odnoszę wrażenie że takich par cicho sączących jad jest sporo , niby miła rozmowa a z utajoną złośliwością ...

kiedyś stara volta słynęła z tego że potrafili ludzie sobie dopiec do zywego , co prawda potem bardziej ufało się tym szczerym wypowiedziom , niż wszystkim ochom i achom ... czasami też role się odwracały i zamiast wrogości można było zauważyć nić sympatii ...

co do oddzielnych wątków ... sens owszem ale tylko w wypadku gdy temat ma przyszłość ...

a może stworzyć całkiem nowy temat Wojna na słowa z dopiskiem , niemoderowany ... i tam wylewać żale i sączyć jad oraz bić chociażby słowem .... ręczę że poczytalność biłaby rekordy !!!
najlepiej by sobie zainteresowani na zywo ryje obili i byłby święty spokoj;]

Większości niestety nie starczy odwagi, żeby spojrzeć drugiemu w oczy, klawiatura za to zniesie wszystko 😉
oj zdziwilybyscie sie babeczki jak sie voltowicze piora...kto byl na czempionacie w bialce  mogl zobaczyc co nieco😉
  Caroline, idee zawsze są piękne i jak najbardziej sensowne... to tylko rzeczywistość skrzeczy. Ale jako, że idea piękna, to ludzie się w jej wprowadzaniu w życie nie poddają - a nuż kiedyś zadziała. Patrz na przykład O.N.Z  😁
  Tak w sumie, to na tych 10-ciu stronach jakoś nie przypominam sobie, żeby dużo nicków padło. Raczej ludzie wskazują zjawiska/tematy, które ich "wkurzają", bądź lansują się jako Ci, których nic na forum nie wkurza. 😉 Początek tematu o końskich przezwiskach to też pochodna tego, że kogoś wkurza wszechobecne używanie wyrażenia "kucyk" w stosunku do konia, który kucem nie jest. A ile rzeczy się człowiek przy okazji dowiedział: że to Koniczka wszystkiemu "winna", że Elę Pe "kucyk" nie śmieszy, że w stajniach jest pełno Łosi, Glutów, Prosiaków, czy "[wstawić maść konia] zostaw/nie rusz/co robisz". 😉 Come on, temat jest wręcz żywotnie istotny dla przyszłości Re-Volty. 😉

M.indiro -  🙂 poczytalność przez pewien czas owszem, biłaby rekordy, ale tak w sumie uśmiechałoby Ci się czytanie ewentualnych wiązanek, bo przecież wolność słowa i temat niemoderowany?

Karla -  😲 Wow, do tej pory słyszałem co najwyżej ploty o stajennych awanturach i wiązankach na zawodach. Jesteśmy bardziej uniwersalni niż Nokia - w naszym przypadku powinno być: "Re-Volta - connecting & disconnecting people"  😉

że Elę Pe "kucyk" nie śmieszy

właśnie jakiś brak poczucia humoru mam czy co. Bo ani  wszechobecne Kuce, Łosie czy Gluty ani inne mającye być zabawne przezwiska nie wydają się mi w ogóle zabawne.

grzegorzu- moznaby cichopkapiotrka poprosic o udostepnienie tago cud nagrania...nigdy nie widzialam zeby okulary lecialy z taka szybkoscia 🤔
a na zawodach..coz bywa wesolo😀
dla mnie, dziewczyno, walka to nie tylko walka wręcz, ale rownież taka jak twoja: "walka" w wielkiej sprawie  😁

Oj... chyba coś Ci się nie doczytało🙂

Jakiej walki dziewczyno?🙂
Może Ty dyskusje na forum traktujesz jak walkę, ale to nie znaczy, że każdy musi od razu walczyć🙂

Gdzie tutaj napisałam o walce wręcz?😉 Z logicznego punktu widzenia dyskusja na forum sama w sobie nie może być walką wręcz, dlatego nie wiem skąd to wzięłaś😉
Zresztą, powtarzam - skoro Ty tutaj uprawiasz jakieś walki, to nie znaczy, że każdy musi do forum podchodzić tak emocjonalnie🙂

walki o czystosc watkow, walki o nieoffowanie - tego co np. w tym wątku uprawiasz - zamiast napisac JEDEN post na temat (jakkolwiek durny by on nie byl) smarujesz tylko trzy po trzy na temat pisania na temat  🤣 czymże jest twoja pisanina? dobrym przykladem na to jak wyglada offtopik oraz doskonałym przyczynkiem do kontynuowania offa...?  😁

Na temat pisałam na poprzednich stronach. Wchodząc w ten wątek chcę poczytać o tym, co kogo wkurza na re-volcie, a nie o tym, jakie przezwiska maja koniki poszczególnych użytkowników. Stąd mój post. Dalsze posty są odpowiedziami na Twoje bezsensowne zaczepki. Ja tu nie widzę żadnej nieprawidłowości.

niemniej jednak dziwna sprawa, ze tak osobiscie odbierasz ten jeden wyraz w kontekscie pisaniny forumowej. byc moze tak dziwna, ze az warta dalszej analizy  😁

Dziwną sprawą jest fakt, że osobiście odbierasz niemal każdy post na tym forum - i to jest dopiero warte głębszej analizy, oczywiście pod punktem psychologicznym... Dużo można by wywnioskować🙂
Jeśli chcesz o tym porozmawiać, zapraszam na PW🙂

przy okazji - jesli jeszcze tego sama nie zauwazylas - co osiagnelas twoim wtraceniem? przywrocenie czystosci watku? przyduszenie ciekawej dyskusji? rozwoj offtopu wynikajacego wprost z twojego wtracenia?

Co osiągnęłam? Satysfakcję i wielki ubaw 😁

już? koniec tej przepychanki? obie dostajecie ostrzega na 3 dni... będziecie miały chociaż jedną rzecz wspólną, może to Was pojedna 😁 / a.
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnwarn.gif[/img] pojednawczy za ciągnięcie OT 😉
grzegorzu- moznaby cichopkapiotrka poprosic o udostepnienie tago cud nagrania...nigdy nie widzialam zeby okulary lecialy z taka szybkoscia

ale o co im poszło? Niesnaski z volty do realu sie przeniosły i przerodziły w rękoczyny??
Elu jak to wsrod hodowcow i pseudohodoffcof malopolakow bywa, niektorym sie wydawalo, ze wszystkie rozumy pozjadali i moga bezkarnie obrazac  na  forum innych...
   Tak w sumie, to na tych 10-ciu stronach jakoś nie przypominam sobie, żeby dużo nicków padło. Raczej ludzie wskazują zjawiska/tematy, które ich "wkurzają", bądź lansują się jako Ci, których nic na forum nie wkurza. 😉
ponownie masz racje, niestety oceniam ten watek przez pryzmat tego czym byl/stal sie jeszcze na starej volcie.
co nie zmienia faktu, ze i w aktualnym watku nicki nie padaja zbyt czesto, ale tym bardziej "miedzy wierszami" saczy sie personalny jadzik 😉

Na temat pisałam na poprzednich stronach.
gratuluje, a potem i tak napierniczasz offem - mam bic brawo? bardziej to ci pasuje:  🤬
ale i tak watpie czy pojmiesz  🙄

Dziwną sprawą jest fakt, że osobiście odbierasz niemal każdy post na tym forum 
dziwne jest to, ze tak latwo przychodzi ci pisanie takich durnot  🙄 piszesz posta z moim nickiem w tresci, skierowanego do mnie a potem pierniczysz, ze nie rozumiesz, ze odbieram osobiscie twoja wypowiedz? co tu, kurde, jest niezrozumialego??
chyba tylko twoje przywiazanie do "czystosci" watku w kontekscie tego, ze jestes offowiczem  🙄

Co osiągnęłam? Satysfakcję i wielki ubaw 😁
taa jasne  🙄 a nie raczej ostrzega za offtopa?  😂

Reasumując, i wreszcie piszac wprost i na temat (aurelia 😉), wkurza mnie m0niSka i jej durnowate teksty o tym zeby nie offowac, podczas gdy sama zacheca (zadajac offowe pytania, etc.) oraz prowokuje do offow. Wkurza mnie zarowno jej dwulicowa postawa, niemadre zachowanie, jak i tresc jej postow.

Karla : oj tu ubaw musiał być niezły (dla obserwatorów tych rękoczynów oczywiście) 😀
To ja również napiszę W KOŃCU na temat🙂
wkurza mnie to, że caroline leczy swoje kompleksy na forum, robiąc z siebie przy tym głupio mądrą (caroline, żałosne to, wiesz?🙂😉

"taa jasne" mam wielki ubaw z tego, jak przeżywasz każdy mój post🙂

I gratuluję po raz kolejny umiejętności czytania ze zrozumieniem.

Dziwną sprawą jest fakt, że osobiście odbierasz niemal każdy post na tym forum.

Gdzie jest napisane, że mój post? a tym bardziej - mój kierowany do Ciebie?
Napisałam niemal każdy - wnioskując to, po Twoich poczynaniach w innych wątkach🙂

Jeśli masz jeszcze jakieś "ale" do mojej osoby, to zapraszam na PW🙂
Karla🙂, z chęcią bym takowe nagranie zobaczyła... 😉
Jeśli masz jeszcze jakieś "ale" do mojej osoby, to zapraszam na PW🙂

ależ nie, od tego mam TEN watek  🤣

i jak bede miala ochote to bede tutaj pisac - a jakze: dalej na temat, czego tak bardzo chcialas i do czego tak uparcie dążyłaś - że uwazam, za zalosne i zenujace są takie prowokacje jak twoja. te proby "dosrania" argumentami skierowanymi personalnie, te zalosne sugestie "kompleksow". jakbys troche poczytala, to bys wiedziala o czym swiadczy sieganie do takich argumentow. podpowiadam: nie swiadczy dobrze o tobie.

żenua.
Tak sobie tłumacz🙂😉)
Prowokacje? To jak nazwiesz to, co Ty robisz?
Te żałosne sugestie, to niestety nie tylko moje zdanie🙂

Pisz dalej, chętnie się pośmieję, bo już gubisz się totalnie w swoich wypowiedziach🙂

Wkurza mnie zarowno jej dwulicowa postawa, niemadre zachowanie, jak i tresc jej postow.

Nie wiem, kto pierwszy próbować "dosrać" argumentami skierowanymi personalnie🙂

Więc...

podpowiadam: nie swiadczy dobrze o tobie.

...sama po sobie "jeździsz" 😉  😂

[right]...jakie to przykre...[/right]
podyskutowalabym z toba, ale poziom twoich wypowiedzi oraz niezrozumienia czytanego tekstu mnie jednak znuzyl.
pokazalas co umiesz, pocieszylas miche sama z siebie, pogratulowac.
przywrocilas watek do "porzadku", tez pogratulowac.
zenujaca jestes wyjatkowo, tez pogratulowac - bo to jak na razie jedyne osiagniecie twoje i wyroznik w tlumie.
dziewczyny, nie ma czegos ciekawego w telewizji? 😉
ushia, chciala laska poczytac o tym co wkurza na forum, to dostala o co prosila. nie mieszajmy w to telewizji 😉
podyskutowalabym z toba, ale poziom twoich wypowiedzi oraz niezrozumienia czytanego tekstu mnie jednak znuzyl.
pokazalas co umiesz, pocieszylas miche sama z siebie, pogratulowac.
przywrocilas watek do "porzadku", tez pogratulowac.
zenujaca jestes wyjatkowo, tez pogratulowac - bo to jak na razie jedyne osiagniecie twoje i wyroznik w tlumie.

Widzisz, ja nie muszę wyróżniać się na forum i leczyć tym brak zainteresowania swoją osobą w życiu codziennym. Chociaż przyznam Ci, że gdybym miała się wyróżniać tak jak Ty i być odbierana przez innych użytkowników tak jak Ty,  to bym wolała w ogóle tu nie wchodzić🙂

żal.pl

ushia żadna komedia nie zastąpi postów caroline😀
właśnie jakiś brak poczucia humoru mam czy co. Bo ani  wszechobecne Kuce, Łosie czy Gluty ani inne mającye być zabawne przezwiska nie wydają się mi w ogóle zabawne.
Bardziej prawdopodobne jest to, że nie ma czegoś takiego jak jedno "właściwe" poczucie humoru. Mnie tam nie śmieszy taki na przykład Marcin Daniec, a sporo ludzi jego występy jednak lubi. Nie bardzo chce mi się w związku z tym wierzyć, że jestem pozbawiony poczucia humoru  😕 😉

Elu jak to wsrod hodowcow i pseudohodoffcof malopolakow bywa, niektorym sie wydawalo, ze wszystkie rozumy pozjadali i moga bezkarnie obrazac  na  forum innych... Chciałbym usłyszeć ostatnie zdanie przed rękoczynami: "Ej, przecież to tylko forum! Nie bierz tego tak do siebie!"  😁
Chociaż przyznam Ci, że gdybym miała się wyróżniać tak jak Ty i być odbierana przez innych użytkowników tak jak Ty,  to bym wolała w ogóle tu nie wchodzić🙂
czyli to twoj ostatni post tutaj?  🤣
łahahahah o jej jaka zabawna jesteś🙂😉) na prawdę🙂😉)
Czyżby prawda w oczy kole?
na prawdę🙂😉)
w oczy kole jak ktoś pisze z takimi blędami ortograficznymi  🙄
Mam Ci Twoje zacytować?  😂

m0niSka, tobie juz do konca odwalilo...  🙄

caroline, Tobie już niestety dawno...
no tak, jasne, podobijajmy sobie pileczke - ja i panna-precz-z-OT-w tym-boskim-wątku  🤣

Skończysz w końcu?
Wchodząc w ten wątek chcę poczytać o tym, co kogo wkurza na re-volcie
autor: panna-precz-z-OT-w tym-boskim-wątku 🤣
gratuluje dawania doskonalego przykladu swoja nieskazitelna postawą  🤣

az strach zadac to pytanie, ale zaryzykuje: kogos wkurza ta aktualna przepychanka?  🤣
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się