Wydaje mi się, że piętnowanie takich czy innych zachowań wobec trolli, czy w podobnych sytuacjach jak ta z użytkownikiem Allekonie nie jest do końca na miejscu. Mnie osobiście rozbawiła nagonka i niesamowite poruszenie wśród forumowiczów. Taki już chyba urok tego naszego forum, że każdy musi dorzucić swoje cztery grosze. Jeden powie, że coś jest zabawne, inny przyjdzie i stwierdzi że cała dyskusja jest prostacka i poniżej poziomu... Mnie najbardziej zastanawia, że pojawiają się na forum ludzie którzy uważają się za lepszych od innych - prostaków poniżej poziomu 🙄 Powiedzcie mi proszę, skąd takie rozmiary wątku o czasopiśmie?? chyba nie dlatego, że zainteresował ludzi sam temat?
Wkurzają mnie niektóre osoby w wątku "czy coś Ci to movie". Zgaduje toto, albo wstawia zagadkę. I słuch o takim ginie. Problemu by nie było, gdyby nie to, że: 1. są to stałe osoby 2. z reguły mają czas na kilkukrotne logowanie się na volcie i pisanie w innych wątkach - jednakże na moje oburzenie komentują to, jak chociażby Vuko, której tyczy się punkt 2, że miała problemy rodzinne czy coś tam. Jednak te problemy rodzinne nie przeszkadzały jej parę razy tutaj wchodzić. 😵 To jest mój ulubiony wątek i wkurza mnie to, jak stoi. Ja naprawdę rozumiem faktycznie wpadki, ale niektórzy jak zwykle myślą, że są pępkiem świata i pozostali użytkownicy mogą na nich czekać w nieskończoność.
wkurza mnie pisanie bez interpunkcji taka gadanina bez kropek i przecinkow gdzie nie wiadomo kiedy zdanie sie konczy a kiedy zaczyna i zeby wylapac glowna mysl trzeba przeczytac ten tekst z 10 razy -> dokładnie coś takiego mnie wkurza 👿
to już w podstawówce uczą kiedy stawia się kropkę, a kiedy przecinek. nie wymagam żeby użytkownicy używali całego sprektrum znaków interpunkcyjnych, ale chociaż tych dwóch podstawowych. w efekcie przebrnięcie przez niektóre wątki na końskich zabiera godziny 😵
wkurza mnie pisanie bez interpunkcji taka gadanina bez kropek i przecinkow gdzie nie wiadomo kiedy zdanie sie konczy a kiedy zaczyna i zeby wylapac glowna mysl trzeba przeczytac ten tekst z 10 razy -> dokładnie coś takiego mnie wkurza 👿
to już w podstawówce uczą kiedy stawia się kropkę, a kiedy przecinek. nie wymagam żeby użytkownicy używali całego sprektrum znaków interpunkcyjnych, ale chociaż tych dwóch podstawowych. w efekcie przebrnięcie przez niektóre wątki na końskich zabiera godziny 😵
Twój post jest pisany celowo w sposób,jaki opisujesz? 😉
Tania celowo 😉 sama staram się używać interpunkcji i polskich znaków jak najczęściej. Imo, to po prostu nie fair jak ktoś pisząc wiadomość nie przywiązuje żadnej wagi do pisowni. Dla mnie to niechlujstwo i brak szacunku dla innych użytkowników, którzy muszą się nieźle napocić żeby zrozumieć sens wiadomości.
Tania celowo 😉 sama staram się używać interpunkcji i polskich znaków jak najczęściej. Imo, to po prostu nie fair jak ktoś pisząc wiadomość nie przywiązuje żadnej wagi do pisowni. Dla mnie to niechlujstwo i brak szacunku dla innych użytkowników, którzy muszą się nieźle napocić żeby zrozumieć sens wiadomości.
szepcik, pisz kto - po to ten wątek 😀 Mnie na revolcie nikt nie wkurza, poza adrianną i jej tragiczną formą wypowiedzi (to, co pisała Edytka plus wulgaryzmy i ;literówki). W sumie treść wkurza mnie jeszcze bardziej, ale to już inna kwestia.